Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Da se ne zaboravi- Jeste li znali-rasprava o ratu

+19
fosforica
Neukrotivi pastuh
WEYLAND-YUTANI
BAGIRA
diabolik.
eva kant
Blue Bane
evitaa
tanuki
Prop
m
pustinja
Hell
jasim
Neu
Stevo Largo
scorpio57
gio_deluxe
Biker
23 posters

Stranica 34 / 40. Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Next

Go down

Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 34 Empty Re: Da se ne zaboravi- Jeste li znali-rasprava o ratu

Postaj by jasim sub svi 29, 2010 8:41 pm

Zasto,ovo je clanak preuzet od Jutarnji List.hr
Ovo je samo dokaz da sam ja pricao istinu a svi vi ste lagali i bas mi je trebalo.
Razotkrivanje je u toku kavica
jasim
jasim
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 20.02.2010
Broj postova : 1285
Reputacija Reputacija : 35
Godina imam : 40
Započeo/la tema :
Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 34 Empty0 / 9990 / 999Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 34 Empty

[Vrh] Go down

Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 34 Empty Re: Da se ne zaboravi- Jeste li znali-rasprava o ratu

Postaj by scorpio57 ned svi 30, 2010 5:01 am

I šta si zaključio kozaru iz toga teksta?Govorio je o međusobnom okrivljavanju.
A šta on kaže to nije zvanični stav vlade i RH on je samo fikus,malo ujiti koju kozu
možda neš pametno i zaključiš. fiju
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Registriran/a : 06.01.2010
Broj postova : 9559
Reputacija Reputacija : 520
Godina imam : 67
Započeo/la tema :
Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 34 Empty65 / 99965 / 999Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 34 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 ned svi 30, 2010 5:13 am

Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 34 20100530plakatdanbranit

Dragi prijatelji, dragi suborci, bliži nam se četvrto obilježavanje Dana
branitelja Grada Zagreba, 30. svibnja. Prilika je to da se okupimo,
upoznamo naše sugrađane i napose mladež našeg grada sa svim onim što smo
prošli, sjetimo se naših preminulih, nestalih i umrlih suboraca,
sjetimo se i preživjelih suboraca i proslavimo naš dan, Dan branitelja
Grada Zagreba.
Dan branitelja Grada Zagreba - 30. svibnja, je od 2007. godine službeni
blagdan Grada Zagreba, prilika je da razvijemo naše barjake, da
zapjevamo naše pjesme i da ponudimo našem gradu i cijeloj Domovini duh
zajedništva.
Prilika je to da okupimo branitelje i njihove obitelji iz Grada Zagreba i
kroz razna događanja prisjetimo se vremena ponosa i slave.
Zato Vas sve još jednom najsrdačnije pozivamo na naša brojna stručna,
športska, kulturno-umjetnička i zabavna događanja.
Dođite i pridružite nam se da kažemo „Zajedno istinom protiv zaborava“

Dan Branitelja Grada Zagreba - 30.5.2010

Tjedni program Manifestacije
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Započeo/la tema :
Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 34 Empty65 / 99965 / 999Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 34 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by jasim ned svi 30, 2010 2:22 pm

Ivo Josipović: U BiH ću izraziti žaljenje i za srpske žrtve koje su ubili HOS-ovci

A cemu izvinjenje kad su Srbi agresori a Hrvati nisu napali Bosnu

hammer hammer hammer

Poslije ručka Josipović bi se trebao vidjeti s biskupom Komaricom, a zatim će otputovati u Briševo, kako bi se odala počast hrvatskim žrtvama: u selu Briševu su, naime, vojnici Republike Srpske pobili više od 60 hrvatskih civila.

Aha........60 civila kao Sta je sa 5000 Srpskih civila koje je pobio HOS ?

Josipoviće time želi jasno poručiti da je apsolutno nužan povratak izbjeglih Hrvata iz Republike Srpske. On će to vrlo jasno prenijeti premijeru Milordu Dodiku.

Licemerstvo na delu .
Preko 250 000 Srba ne moze da se vrati u Hrvatsku zbog nacionalista i Srbomrzacke politike a on ce od nekoga nesto da trazi.
Kakav smesan covek fiju

Josipović će, također, posjetiti Sijekovac, gdje su pripadnici HOS-a likvidirali dvadesetak srpskih civila.

Predsjednik Republike ondje će izraziti žaljenje zbog tih žrtava. Slučaj ubojstava u Sijekovcu nalazi se pred Sudom za ratne zločine BiH.

Ma daj covece.Ma gde su HOS-ovci vrsili zlocine.To je nemoguce !!!!!
To su BRANITELJI koji su se borili u DOMOVINSKOM ratu u tudjoj zemlji Smile

Kakva komedija od predsednika paffffff
jasim
jasim
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :
Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 34 Empty0 / 9990 / 999Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 34 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 ned svi 30, 2010 7:36 pm

Laž,ja sam bio u Sijekovcu,tuži me.Moje rodno selo zapravo čačino
je Novo selo-Josipović fikus,čovjek koji je služio JNA u Titovoj gardi
V.P.a to je mogao samo iz podobne kom.obitelji.

Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 34 1262784689josipovic12_copy

Zadnja promjena: scorpio57; ned svi 30, 2010 7:46 pm; ukupno mijenjano 1 put.
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 ned svi 30, 2010 7:41 pm

Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 34 121-01
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by jasim ned svi 30, 2010 8:12 pm

Svi sadasnji oficiri hr vojske su sluzili u JNA i bili JNA oficiri.
Sta je bio Gotovina,Ceku i ostali VITEZOVI kavica
A Glavas,sta je on bio ?
Evo covek ce da kaze :

kavica kavica kavica kavica kavica kavica kavica kavica

Sve VITEZ do VITEZA kavica kavica kavica
jasim
jasim
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 ned svi 30, 2010 8:30 pm

Gotovina je kao maloljetan otišao u Legiju stranaca,kao uvijek
ne iznosiš argumente.Većina Časnika je kao i ja služila JNA,poslije
Slobine vizije o Velikoj Srbiji su je napustili(časnici i redovna vojska)
Nego malo se informiši o romima koji su Sorošovoj zakladi dali veliku lovu
da se nasele u Vojvodini-sam izvedi zaključak. Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 34 101360
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by jasim ned svi 30, 2010 8:39 pm

Srbija je zemlja svih naroda bez razlike i niko ne mora da daje pare da bi negde ziveo ali kod vas Evropski orjentisanih i demokratski nastrojenih niko osim hrvata ne moze da zivi hammer

Za to vam ga Slovenci i uvaljuju pa ce te u EU 2055 hihih hihih

Jos sad kad mi budemo posredovali ozmedju vas o Slovenije ima da bude veselo.
Uhvatila sracka od arbitraze pa sad se Josipovic izvinjava,vojska Hr nudi saradnju vojsci Srbije ........ Dzaba vam to sve to dolazi vreme kad ce te vi da placate za svoje grehe,samo polako kavica

Evo jos malo Srpske propagande na Hr jeziku belj

Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 34 2hy9zky
jasim
jasim
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 pon svi 31, 2010 6:19 am

Srbija je zemlja svih naroda bez razlike i niko ne mora da daje pare da
bi negde ziveo ali kod vas Evropski orjentisanih i demokratski
nastrojenih niko osim hrvata ne moze da zivi hammer

no coment Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 34 589485 Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 34 589485
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 pon svi 31, 2010 6:20 am

Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 34 Kadijevic-adzic
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by jasim pon svi 31, 2010 12:26 pm

scorpio57 je napisao/la:
Srbija je zemlja svih naroda bez razlike i niko ne mora da daje pare da
bi negde ziveo ali kod vas Evropski orjentisanih i demokratski
nastrojenih niko osim hrvata ne moze da zivi hammer

no coment Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 34 589485 Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 34 589485

Pa naravno da je No coment,a sta bi inace mogao da kazes kad preko 300 000 nehrvata ne moze da se vrati na svoja ognjista a ko pokusa odmah mu se izmisli neki zlocin fiju fiju fiju

I sta je slikar hteo reci ovom slikom kavica kavica kavica
jasim
jasim
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 pon svi 31, 2010 12:39 pm

kako mu se izmišlja zločin ,jesu svi kuhari abolirani-informiši se Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 34 292695
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by jasim pon svi 31, 2010 12:42 pm

Lepo izmislja se.Svaki muskarac koji je pokusao da se vrati a bio je star izmedju 30 i 50 godina natovareni su mu neki zlocini.ne znam cemu cudjenje kad svi znaju da je tako.U zatvorima u HR trenutno je par hiljada srba koji jos cekaju optuzbu.To samo moze u Africi pa u Hr kavica
jasim
jasim
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 pon svi 31, 2010 12:55 pm

Pojma nemaš,evo kod mene dolaze iz Bosne ljudi za koje se znalo
da su bili u četnicima,ali su dokumentima dokazali da su mobilizirani Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 34 761643
dobivaju mirovinu,liječe se kod nas u bolnicama,kuće ovdje imali
u raspadajućem stanju-zamijenili ih sa Hrvatima iz B.B.čije su kuće
izgrađene 10-tak g,prije rata.Da napomena:doselili su se iz Poloja,Liješća,
Sijekovca itd 64.poslije potresa u Brodu,đabe dobivali materijale za kuće tada
ih brzo i loše radili samo da dođi i dobiju posao u Đ.Đ.Poanta zamijenili krš za raskoš.
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by jasim pon svi 31, 2010 1:02 pm

Mozda oni koji imaju 60-70 godina i koji ce uskoro pod zemlju a mladji nema sanse.To su sve same lazi.
Da si malo pametniji znao bi da je 90% mobilisano hammer

I ovaj je bio mobilisan od strane HR hammer

Agim Čeku

Završio je Vojnu akademiju u Beogradu i bio je artiljerijski kapetan u JNA do 1991. kada je na početku rata prešao u Hrvatsku vojsku. Učestvovao je u operacijama Hrvatske vojske „Medački džep“ i „Oluja“.

bravo bravo bravo bravo bravo bravo bravo bravo bravo

Sve sami HRVATSKI VITEZOVI U DOMOVINSKOM RATU Laughing Laughing
jasim
jasim
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 pon svi 31, 2010 2:49 pm

imaju i mlađi koji žive na grbači RH a bili su u četnicima.
Nije istina da je 90%mobilizirano-opet propaganda tvoje
bratije.Ni Hrvatski mladići nemaju posla.
Mnogo je Časnika(oficira)otišlo iz JNA jer su znali šta
Slobo i Srbija žele.
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by jasim pon svi 31, 2010 3:03 pm

HAhahahahahahahaha koja glupost boze dragi Laughing

Znaci svi su bili dobrovoljci ?
Znam da kod vas nije bilo mobilizacije jer ste trebali da nastavite sa genocidom iz NDH kavica

Nije mi jasno zasto svi non-stop pominjete propagandu kad ste vi ratovali i porotiv JNA i protiv muslimana bas propagandom.Tisina vise sa tom propagandom jer vi nemate pravo tu rec da pominjete bilo kome .

Evo jos malo "PROPAGANDE" koja se zove ISTINA

Ažurirano posljednji put: 06.05.2010 22:27
Ljudmila Cvetković, Enis Zebić

Godinama se spekuliše o broju optuženih Srba u odsustvu za ratne zločine u Hrvatskoj što, između ostalog, otežava i povratak izbeglih u Hrvatsku. Prema navodima srpskog tužilaštva za ratne zločine broj takvih osoba se krece oko 4.000
a zatvoreno je oko 3 000.

Evo sta kaze jedan od zarobljenih pa pustenih jer je ustanovljeno da je imao 9 godina 1993 u vreme kada mu se stavljaju na teret ratni zlocini :

NAOPAKI SVIJET I NJEGOVA NEPRAVDA

Hrvati stalno sude svojim Srbima, navodno za nekakvi ratni zlocin iako se zna da su oni samo branili svoje kuce i zivote svoje famelije i da to nemoze biti nikakvi ratni zlocin, vec zlocin u samoodbrani i da tu po bozijem zakonu u slucaju sudjenja moze biti samo oslobadjajuca presuda (neka vrsta amnestije).

A oni Hrvati koji su zadojeni psihopatskom mrznjom prema svemu Srpskom, namerno ubijali Srbe po Srpskim gradovima i selima pogotovu u izbeglickoj koloni ne samo rafalima i topnistvom vec i avionima.

Nije samo da nisu osudjeni ni dana zatvora vec su naknadno ti zlocinci od vrhovnistva Hrvatske drzave, nagradjivani svakojakim zlatnim odlikovanjima i danas su postali Hrvatski ratni heroji koji se svaki normalan covek stidi.

Teska je ova ljudska nepravda jer nekadasnji Srpski narod koji je prezivio NDH genocid i etnicko ciscenje za vreme drugog svetskog rata, danas ga ponova prezivljava ali u modernijoj i savremenijoj formi upakovanoj u ukrasni celofan i zakicen ukrasnom masnom, odnosno nekakvim legalitetom u obliku Hrvatskog suda i djavolske pravde.

Nicija nije gorela do zore pa nece ni njohova, doce djavo po svoje, kad tad.

Nasa deca su bolji borci i ratnici od vasih vonika i VITEZOVA.
Kakav vi strah imate od nas covece gore
jasim
jasim
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Mass pon svi 31, 2010 3:07 pm

Mnogo je bre neistine izreko taj dečko što je imo 9 godina '93
Mass
Mass
Faca foruma
Faca foruma

Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 12410
Reputacija Reputacija : 1473
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 34 Empty200 / 999200 / 999Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 34 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by jasim pon svi 31, 2010 3:21 pm

Da ,naravno ...svi osim vas govore neistinu kavica
jasim
jasim
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Mass pon svi 31, 2010 3:42 pm

Kako su Srbi samo branili svoje kuće kad je Srbijanska vojska napadala Hrvatske ljude u Rvackim gradovima?
Ovo što reče da su Hrvati ubijali Srbe po gradovima i selima i u izbjegličkoj koloni.. Je, radili su to Hrvati, ali Srbi su se 10 puta (malo je reć) više iživljavali nad običnim pukom
Koliko sam upoznat Hrvatska nema ratnih heroja..ili?
Mass
Mass
Faca foruma
Faca foruma

Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 12410
Reputacija Reputacija : 1473
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 34 Empty200 / 999200 / 999Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 34 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 pon svi 31, 2010 4:28 pm

Znam da kod vas nije bilo mobilizacije jer ste trebali da nastavite sa
genocidom iz NDH

Vidiš da pojma nemaš,bila je mobilizacija-ovo ostalo nema smisla
komentirati masiello ti je sve objasnio u 1 rečenici,nego aj Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 34 675682
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by jasim pon svi 31, 2010 5:59 pm

masiello88 je napisao/la:Kako su Srbi samo branili svoje kuće kad je Srbijanska vojska napadala Hrvatske ljude u Rvackim gradovima?
Ovo što reče da su Hrvati ubijali Srbe po gradovima i selima i u izbjegličkoj koloni.. Je, radili su to Hrvati, ali Srbi su se 10 puta (malo je reć) više iživljavali nad običnim pukom
Koliko sam upoznat Hrvatska nema ratnih heroja..ili?

Negp sta nego branili svoje.Zasto ste onda rusili i spaljivali kompletna sela ?
Da se niko ne bi vratio,jer da su ostale kuce imali bi gde a ovako..................Kazi mi koliko je to civila Hrvata stradalo u ratu,a koliko Srba i odgovor ce ti doci sam po sebi kavica kavica kavica kavica
jasim
jasim
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by jasim pon svi 31, 2010 6:02 pm

scorpio57 je napisao/la:
Znam da kod vas nije bilo mobilizacije jer ste trebali da nastavite sa
genocidom iz NDH

Vidiš da pojma nemaš,bila je mobilizacija-ovo ostalo nema smisla
komentirati masiello ti je sve objasnio u 1 rečenici,nego aj Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 34 675682

Gde se to mobilisu ljudi od 60 i kusur godina ili maloletnici hihih hihih hihih

Ajde ne lupaj vise.
A o NDH ce se pricati uvek a ovo iz 1991 je nastavak toga i to ce se u narednim godinama i dokazati.
Za to ponavljam da ne bi voleo da se tuzbe povuku nego da se ide na sud pa da vidimo.To zna i vase rukovodstvo pa za to u zadnje vreme glume dobrotu prema Srbima.... kavica kavica kavica kavica
jasim
jasim
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 pon svi 31, 2010 6:19 pm

Negp sta nego branili svoje.Zasto ste onda rusili
i spaljivali kompletna sela ?
Da se niko ne bi vratio,jer da su
ostale kuce imali bi gde a ovako..................Kazi mi koliko je to
civila Hrvata stradalo u ratu,a koliko Srba i odgovor ce ti doci sam po
sebi kavica kavica kavica kavica

Samo ću ti napisati da je u RH poginilo 306 djece-pametnom dosta Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 34 536122
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 34 / 40. Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Next

[Vrh]

- Similar topics