Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Da se ne zaboravi- Jeste li znali-rasprava o ratu

+19
fosforica
Neukrotivi pastuh
WEYLAND-YUTANI
BAGIRA
diabolik.
eva kant
Blue Bane
evitaa
tanuki
Prop
m
pustinja
Hell
jasim
Neu
Stevo Largo
scorpio57
gio_deluxe
Biker
23 posters

Stranica 26 / 40. Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Next

Go down

Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 26 Empty Re: Da se ne zaboravi- Jeste li znali-rasprava o ratu

Postaj by gio_deluxe sri svi 19, 2010 12:29 pm

Po meni ti si promasio temu i samo spamujes.Nista nisi doprineo u temi ni na koji nacin osim sto nebulozno negiras nesto za sta nemas pojma
a ti si se našao govoriti tko je meritoran da priča o nećemu ili ne .

haha, neznaš ni qoutat ; trolu jedan . samo trolaš ovdje i provociraš i ja da tebi nešto objašnjavam . ne pada mi na pamet .
imaš 40 foruma si rekao , pa idi na njih .
gio_deluxe
gio_deluxe
Obožavatelj foruma
Obožavatelj foruma

Registriran/a : 23.01.2009
Broj postova : 4911
Reputacija Reputacija : 228
Godina imam : 43
Započeo/la tema :
Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 26 Empty41 / 99941 / 999Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 26 Empty

[Vrh] Go down

Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 26 Empty Re: Da se ne zaboravi- Jeste li znali-rasprava o ratu

Postaj by scorpio57 sri svi 19, 2010 1:38 pm

marko je napisao/la:kaj želiš reči da sii čupav i dlakav ko bizon ....
aj zajebaji nekog drugog crveni
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Registriran/a : 06.01.2010
Broj postova : 9559
Reputacija Reputacija : 520
Godina imam : 67
Započeo/la tema :
Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 26 Empty65 / 99965 / 999Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 26 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by jasim sri svi 19, 2010 2:25 pm

Svi zajedno nemate znanja ko srednjoskolac.Guglate neke gluposti a iz glave moze samo ustajali vazduh da izadje.
Ajde malo da pricamo o ISTRI ,moze ? Very Happy
jasim
jasim
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 20.02.2010
Broj postova : 1285
Reputacija Reputacija : 35
Godina imam : 40
Započeo/la tema :
Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 26 Empty0 / 9990 / 999Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 26 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by jasim sri svi 19, 2010 2:50 pm

scorpio57 je napisao/la:200-100 ma lupetaš na spiskovima ima puno više imena a 80% su pravoslavci-Srbi

Konacni i ti nesto da priznas.Nije dobro baratati tudjim zrtvama.Evo sad u Bosni niko na svetu ne moze da sprovede popis jer su zive ljude stavljali da neke spiskove mrtvih samo da bi okrivili i jos vise napakostili Srbima.I sta sad kad se to saznalo ? Ko jos veruje njima ? Isto je i sa tobom Skorpione,ne radi to jer prezimena koja si postavio su iz plemena Vasojevica cije poreklo je poznato
jasim
jasim
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :
Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 26 Empty0 / 9990 / 999Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 26 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki sri svi 19, 2010 3:02 pm

defintivno treba ukinuti ovu rubriku!
tko je tu lud?
pominjanje istre?
ma nemoj?
zašto istra?
može i zagorje, slavonija , dubrovnik!
sad bi nam balonje iz srbije trebal ireći da se hrvatska sastoji od više pokraina?
i kakve veze imaju imena i prezimena?
hrvatska je danas država u okviru svojih granica!
svi njeni građani su državljani republike hrvatske bez obzira kako im prezimena završavaju, i bez obzira koje su vjeroispovjesti i bez obzira dali mrze trenutnu politiku, jacu ili josipovića!
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar)
Domaćin  foruma Tanuki   (Gastronom, fotograf, polemičar)

Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 26 Empty700 / 999700 / 999Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 26 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 sri svi 19, 2010 3:03 pm

jasim je napisao/la:Svi zajedno nemate znanja ko srednjoskolac.Guglate neke gluposti a iz glave moze samo ustajali vazduh da izadje.
Ajde malo da pricamo o ISTRI ,moze ? Very Happy

Koliko ti imaš od škole,jel dvije trajvanske stanice wc a šta imam ja sa tebe
pričat o Istri-Istra je Hrvatska,dođi dobro si došao šic
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Započeo/la tema :
Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 26 Empty65 / 99965 / 999Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 26 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 sri svi 19, 2010 3:05 pm

jasim je napisao/la:
scorpio57 je napisao/la:200-100 ma lupetaš na spiskovima ima puno više imena a 80% su pravoslavci-Srbi

Konacni i ti nesto da priznas.Nije dobro baratati tudjim zrtvama.Evo sad u Bosni niko na svetu ne moze da sprovede popis jer su zive ljude stavljali da neke spiskove mrtvih samo da bi okrivili i jos vise napakostili Srbima.I sta sad kad se to saznalo ? Ko jos veruje njima ? Isto je i sa tobom Skorpione,ne radi to jer prezimena koja si postavio su iz plemena Vasojevica cije poreklo je poznato

A čije je to porijeklo nikada čuo, osim da su četnici bili za vrijeme Domovinskog rata
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by jasim sri svi 19, 2010 4:04 pm

tanuki je napisao/la:defintivno treba ukinuti ovu rubriku!
tko je tu lud?
pominjanje istre?
ma nemoj?
zašto istra?
može i zagorje, slavonija , dubrovnik!
sad bi nam balonje iz srbije trebal ireći da se hrvatska sastoji od više pokraina?
i kakve veze imaju imena i prezimena?
hrvatska je danas država u okviru svojih granica!
svi njeni građani su državljani republike hrvatske bez obzira kako im prezimena završavaju, i bez obzira koje su vjeroispovjesti i bez obzira dali mrze trenutnu politiku, jacu ili josipovića!

Naviko sam da si ti uvek pravis pametan ali ti nikad to ne uspeva.
Zasto Istra ?
pa zar mislis da neznam za spor HR-SLO oko Istre ? Srbija podrzava Sloveniju da sebi pripoji Istru i Slovenija ce u tome uspeti.Zasto niste kandidat za EU ? Zar nije za to sto to ne da Slovenija.
Glumi pamet nekom drugom.
I kakve veze ima to sto je sad HR suverena drzava sa spiskovima gde su Srbi i Crnogorci kao i Madjari,Romi,Slovenci,Makedonci i svi ostali ne hrvati predstavljeni kao zrtve nekog domovinskog rata?
Zasto se trudis da nas nasmejes svojim neinteligentnim postovima stvarno mi nije jasno.

A čije je to porijeklo nikada čuo, osim da su četnici bili za vrijeme Domovinskog rata

Pa to znam,nemas pojma ni o cemu pa se nisam ni zacudio.Vasojevici datiraju iz 4 veka i iz tog plemena su nastali Srbi i Crnogorci.Prezimena vecine Srba i Crnogoraca datiraju vec vise od 2-3 veka tako da se tacno moze po prezimenu znati ko je odakle,gde je ziveo,koju slavu slavi itd.itd.
I ti sad ovde postavljas neke smesne spiskove.Ustvari,nisu oni smesni vec ti jer su to ljudi koje su hrvati likvidirali pa ih pred svetom predstavljaju kao ljude koje su Srbi pobili.

To ne prolazi

Koliko ti imaš od škole,jel dvije trajvanske stanice a šta imam ja sa tebe
pričat o Istri-Istra je Hrvatska,dođi dobro si došao

O skoli mi ti ne pricaj jer ne umes da sastavis jednu prosto-prosirenu recenicu a da nemas 5 gresaka u njoj.
Evo ti primer "SA TEBE"
Kaze se SA TOBOM

Ajde u 1 razred šic
jasim
jasim
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Gost sri svi 19, 2010 4:37 pm

jasim je napisao/la:Razumem te i ja Gabrijele. Very Happy
A što točno razumiješ?
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by jasim sri svi 19, 2010 4:43 pm

Pa razumem da ti s'vremena na vreme posetis ovu temu i nikad ne ucestvujes u raspravi vec kao vecina tj.svi u kompletu samo znate da negirate i nista vise.
Ako imas nesto u vezi mog posta da kazes ili u vezi nekog drugog to je ok i idemo dalje a ako nemas onda ne vidim razlog zasto podbadas
jasim
jasim
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Gost sri svi 19, 2010 4:50 pm

a zašto ja nebih smio napisat post-dva s vremena na vrijeme u ovoj temi?
i zašto nebi podbado?ti si čuo priče šta je rat,nisi bio,nisi učestvovo,samo si čuo i čitao
i ti si kompetentniji od ovih ljudi koji su rat proživjeli?svaka čast,srbiju su bombardirali
amerikanci...zašto ti je tu hrvatska kriva?
ja sam ti davno rekao da jugoslavenska narodna armija u hrvatskoj državi nije bila
niti je mogla bit regularna vojska i to ti je sva mudrost,to što ti imaš neko svoje viđenje,što uglavnom tu podjebavaš ljude koji pokušavaju pzbiljno raspravljat je samo tvoj problem,tebi se neke stvari dokazat nemogu i čemu se trudit,ja ne vidim razlog za to.
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by jasim sri svi 19, 2010 5:14 pm

A gde sam ja to rekao da ti ne smes da pises ?Ja sam rekao da ti ne pises nista sto je u vezi teme i to je to.
Ako je JNA bila neregularna vojska u Hr onda je HR vojska bila neregularna u SAO KRAJINI i BOSNI. Koja je onda razlika kazi mi ?
Ako o ratu ne treba da raspravlja osoba koja u njemu nije ucestvovala zasto onda postoje istoricari i naucnici koji proucavaju ratove ? Ako ja nisam bio to ne znaci da nista o tome ne znam. Mozda je bio neko moj,neki rodjak i komsija .
Uvek cu vise da verujem u spise i skripte kao i knjige stranih diplomata i bivsih stranih oficira koji su ucestvovali u tom ratu nego vama.Vi krojite istinu na nacin koji vama odgovara a oni to rade na nacin na koji su videli i doziveli.
Brat mi je bio u ratu na Kosovu.Jer to sad znaci da niko drugi o tom ratu nista ne zna i nije kompetentan da o njemu govori osim mog brata i ljudi koji su u tom ratu ucestvovali.
Ne mojte vise lupati o tome ko moze a ko ne moze da prica o proslosti
jasim
jasim
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by gio_deluxe sri svi 19, 2010 5:28 pm

e ovako možemo razgovarati .

Ako je JNA bila neregularna vojska u Hr onda je HR vojska bila neregularna u SAO KRAJINI i BOSNI. Koja je onda razlika kazi mi ?

u Bosni je bila legitimna zbog sporazuma sa Izetbegovićem, a u samoprozvanoj sao krajini je naravno bila legitimna jer je ta sao krajina bila patvorina u Hrvatskoj , gdje je HV i legitiman
gio_deluxe
gio_deluxe
Obožavatelj foruma
Obožavatelj foruma

Započeo/la tema :
Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 26 Empty41 / 99941 / 999Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 26 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by jasim sri svi 19, 2010 5:41 pm

A zasto ste onda ratovali protiv Izetbegovica Very Happy
jasim
jasim
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by gio_deluxe sri svi 19, 2010 5:42 pm

tko je ratovao protiv Izetbegovića ? sw7
gio_deluxe
gio_deluxe
Obožavatelj foruma
Obožavatelj foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Gost sri svi 19, 2010 5:54 pm

jasim je napisao/la:A gde sam ja to rekao da ti ne smes da pises ?Ja sam rekao da ti ne pises nista sto je u vezi teme i to je to.
Ako o ratu ne treba da raspravlja osoba koja u njemu nije ucestvovala zasto onda postoje istoricari i naucnici koji proucavaju ratove ? Ako ja nisam bio to ne znaci da nista o tome ne znam. Mozda je bio neko moj,neki rodjak i komsija .
Uvek cu vise da verujem u spise i skripte kao i knjige stranih diplomata i bivsih stranih oficira koji su ucestvovali u tom ratu nego vama.Vi krojite istinu na nacin koji vama odgovara a oni to rade na nacin na koji su videli i doziveli.
Brat mi je bio u ratu na Kosovu.Jer to sad znaci da niko drugi o tom ratu nista ne zna i nije kompetentan da o njemu govori osim mog brata i ljudi koji su u tom ratu ucestvovali.
Ne mojte vise lupati o tome ko moze a ko ne moze da prica o proslosti
SAO KRAJINU nitko nikad nigdje priznao nije,osim "krajišnika"
po mom selu,oko moje kuće su padale granate iz bosanskog šamca,koji je za vrijeme rata
samoprozvan srpski šamac,dakle iz bosne!
nisam rekao da ništa neznaš već da ne prihvaćaš ništa drugo osim onog što misliš da znaš
što se tiče kosova,ja tu neću rječ jednu reć,nit sam bio niti znam i naravno da nisa kompetentan,
svatko kroji istinu na svoj način jer je svačija istina drugačija,kad to shvatiš onda tek možeš
bit ozbiljan diskutant,bez uvrede!
govoriš da su hrvati ratovali protiv muslimana?pa zar nisi nedavno tako srčano branio karadžićevu teoriju da su muslimani sami sebe zatvarali u logore i ubijali?
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by jasim sri svi 19, 2010 6:13 pm

gio_deluxe je napisao/la:tko je ratovao protiv Izetbegovića ? sw7

Pa Hrvatska je ratovala u Bosni i to kao drzava.Edukuj se malo.
Znas li koliko sad mogu da se sprdam sa tobom za ovu izjavu ali necu jer nisam kao ti
jasim
jasim
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 sri svi 19, 2010 6:18 pm

ono SA TEBE to sam napisao po tvom rječniku sada vidim da imaš jednu trajvansku stanicu od škole wc
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by gio_deluxe sri svi 19, 2010 6:19 pm

Hrvatska je ratovala u Bosni protiv vojske Srbije i Crne gore na poziv Izetbegovića , a kasniji Bošnjačko-Hrvatski sukob je nešto drugo , ali rat u Bosni i obrana bosne i Hrvatske je nešto opet drugo

samo HVO i HV , nije jedno te isto , samo da znaš
gio_deluxe
gio_deluxe
Obožavatelj foruma
Obožavatelj foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by jasim sri svi 19, 2010 6:20 pm

Gabrijel je napisao/la:SAO KRAJINU nitko nikad nigdje priznao nije,osim "krajišnika"
po mom selu,oko moje kuće su padale granate iz bosanskog šamca,koji je za vrijeme rata
samoprozvan srpski šamac,dakle iz bosne!
nisam rekao da ništa neznaš već da ne prihvaćaš ništa drugo osim onog što misliš da znaš
što se tiče kosova,ja tu neću rječ jednu reć,nit sam bio niti znam i naravno da nisa kompetentan,
svatko kroji istinu na svoj način jer je svačija istina drugačija,kad to shvatiš onda tek možeš
bit ozbiljan diskutant,bez uvrede!
govoriš da su hrvati ratovali protiv muslimana?pa zar nisi nedavno tako srčano branio karadžićevu teoriju da su muslimani sami sebe zatvarali u logore i ubijali?

Aha,a kako je onda JNA bila nelegitimna vojska u Hrvatskoj 1991 kad je Hr medjunarodno priznata 1992 Very Happy Very Happy
Smesno,zar ne Very Happy Very Happy

I kazi mi sad,kakve veze ima rat izmedju Muslimana i Hrvata u Bosni sa mojom konstatacijom da je u Bosni bilo mnogo slucajeva gde su Bosanci iscenirali Srpske napade ????????????

Ne vredjam se ja ni za sta,slobodno sto se mene tice pisi sta mislis da treba
jasim
jasim
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 sri svi 19, 2010 6:22 pm

Joksime Dragan nam dolazi do 15.lipnja u dugotrajni posjet. kavica
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by gio_deluxe sri svi 19, 2010 6:23 pm

protupitanje na pitanje, a zašto onda Srbija nije stala sa svime kada je Hr. međunarodno priznata ?
gio_deluxe
gio_deluxe
Obožavatelj foruma
Obožavatelj foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 sri svi 19, 2010 6:32 pm

odkle on to zna hihih
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Gost sri svi 19, 2010 6:37 pm

jasim je napisao/la:Aha,a kako je onda JNA bila nelegitimna vojska u Hrvatskoj 1991 kad je Hr medjunarodno priznata 1992 Very Happy Very Happy
Smesno,zar ne Very Happy Very Happy

možda takve što je rat u hrvatskoj trajao do 1996? sw7

jasim je napisao/la:

I kazi mi sad,kakve veze ima rat izmedju Muslimana i Hrvata u Bosni sa mojom konstatacijom da je u Bosni bilo mnogo slucajeva gde su Bosanci iscenirali Srpske napade ???????????
takve veze kao i sve tvoje izjave,prvo su muslimani klali muslimane,
pa su hrvati klali muslimane(to u bosni,jel tak) u hrvatskoj su hrvati klali hrvate
pa onda srbe ali ih predstavljali kao hrvate koje su klali srbi?
malo previše teorija zavjere i malo previše kontradiktornosti.
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by pustinja sri svi 19, 2010 6:53 pm

Slovenija pripaja istru, @ebote jasmine pa kakvu vi to štampu tamo čitate , daj malo promisli oko toga što si lajnuo.
Pa srbija je okupirala i vojskom čuvala dijelove teritorije RH pa je dala petama vjetra i zbrisala u matičnu državu, tko bi mogao što pripojiti u mirnim uvjetima a pogotovo slovenci.
Šuti i budi sretan da su se srbi nešto kultivizirali jer bi i vojvodina putem kosova a vi bi mogli samo svirat u frulu, palce pod pazuhe i opleti opancima.
Slovenija pripaja istru, vi stvarno vjerujete i u basne braće grim a grob onog velikog čoveka koji je svojom bradom zaustavio vodu zlovodu još nije pronađen ali hrvati ga i dalje traže.
pustinja
pustinja
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 27.01.2010
Broj postova : 2596
Reputacija Reputacija : 386
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 26 / 40. Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Next

[Vrh]

- Similar topics