Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Da se ne zaboravi- Jeste li znali-rasprava o ratu

+19
fosforica
Neukrotivi pastuh
WEYLAND-YUTANI
BAGIRA
diabolik.
eva kant
Blue Bane
evitaa
tanuki
Prop
m
pustinja
Hell
jasim
Neu
Stevo Largo
scorpio57
gio_deluxe
Biker
23 posters

Stranica 20 / 40. Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40  Next

Go down

Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 20 Empty Re: Da se ne zaboravi- Jeste li znali-rasprava o ratu

Postaj by BAGIRA sub svi 01, 2010 11:34 pm

scorpio57 je napisao/la: U kaosu na prilazima mostu u Staroj Gradišci došlo je do otvaranja vatre na kolone u bijegu te je bilo civilnih žrtava. UNCRO i međunarodni promatrači paušalno su i više po inerciji optužili Hrvate za pljačke i zločine, ali su nakon nekoliko dana ove optužbe uz isprike povukli.

To i dalje ne objasnjava zasto je Franjo dobio poziv u Hag.
Optuznica je bila spremna, Franjo umro a danas i americki zvanicnici kazu da bi Tudjman zasigurnp pravio Slobi drustvo u bufari.

Ono pitanje za Franju i dalje stoji
PS- nije moglo u jednoj "slucajnoj" pucnjavi da strada 400 ljudi a i kakav bi to moron morao da bude pa da ne razlikuje babu s cegerom od vojnika sa zoljom na ramenu ? Aj' da se jednom zeznuo ali 400 puta hbt ??
BAGIRA
BAGIRA
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 06.04.2009
Broj postova : 1329
Reputacija Reputacija : 129
Godina imam : 44
Započeo/la tema :
Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 20 Empty0 / 9990 / 999Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 20 Empty

[Vrh] Go down

Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 20 Empty Re: Da se ne zaboravi- Jeste li znali-rasprava o ratu

Postaj by BAGIRA ned svi 02, 2010 12:19 am

evitaa je napisao/la:
Sigurno nisi uspio pročitati dobro da se požuriš spomenuti Nobila koji bi i mater vlastitu prodao za lovu:D
Verovatno mu prepricava Dnevnik HTV-a pa hoce da je utopi bilo kome.. shvatam ga.
Inace, Nobilo ispade potpuno u pravu. Predvideo je kontratuzbu ( 100% pogodak) i povlacenje hrvatske tuzbe za sta se vec pokazuje da je izvesno.

evitaa je napisao/la:
BAGIRA je napisao/la:
Mozete svi da date po 5e i dovoljno je da se sudite 50 godina ali nije stvar u parama nego u cnjenici da bi morali da pojedete optuznicu koja je ionako pisana populisticki.

Neka i presuda bude populistička i svi zadovoljni.
Pa kako to da se desi kad si ti odlucila da povuces tuzbu ?? hihih
Kako bese? Zbog "dobrosusedskih odnosa" Very Happy

evitaa je napisao/la:
BAGIRA je napisao/la:
Sto? Ja uvek tvrdim da samo cisti racuni doprinose napretku - pa kom deblji kom tanji kraj.

Onda vratite Bih nasilno oduzet teritorij tj.RS , nastalu na genocidu i priznajte Republiku Kosovo.
Necu o besmislu izrecenog, ali sta tebe boli ufce za tzv Bih i Kosovo? Umesto Iraka, Vijetnama, Afganistana i Paname..fokusiraj se na temuy i svoju zemlju.
U toj Federaciji Hrvati nemaju ni osnovna prava i takodje zele odvajanje a dok se to ne desi- Dodik im je mnogo drazi od hr predsednika ( proveri) .

evitaa je napisao/la:
BAGIRA je napisao/la:
Nego, kud se seti "dobrosusedskih odnosa" tek kad je pokrenuta kontratuzba ? Very Happy

Ta kontratužba ti je čista humoreska tj.srpski inat.

Izgleda da ima mnogo vise od toga.
Pitaj Antu Nobila za detalje Very Happy

evitaa je napisao/la:
BAGIRA je napisao/la:
Deluje neiskreno, znas...

Znam , istina boli.

Ma opusteno, samo sledeci put ne veruj toliko u bljuvotine za mase Wink .Slusaj pametne ljude..poput Ante recimo ( mislim na Nobila da ne bude greske smajlić )

evitaa je napisao/la:

...btw.to nema veze sa domoljubljem. Very Happy

Pa i nema. I ja bih to pre nazvao shovinizmom.
Vidis, kad pricamo o Hrvatskoj a ti se prebacis na Afganistan ili nesrecnu tzv BiH, meni ostaje da mislim ili da nesto nije u redu s tvojom pamecu ili se prosto radi o emotivnim razlozima.
A ti razlozi su i sustina zbog koje neces da priznas da u toj tzv FBiH tvoji zemljaci nemaju ni osnovna prava i da se vise uzdaju u Dodika nego u Zagreb ( proveri).
Pa ti onda "spasavaj" drzavu koju ni tvoji ljudi ne zele
BAGIRA
BAGIRA
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :
Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 20 Empty0 / 9990 / 999Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 20 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 ned svi 02, 2010 8:02 am

BAGIRA je napisao/la:
scorpio57 je napisao/la: U kaosu na prilazima mostu u Staroj Gradišci došlo je do otvaranja vatre na kolone u bijegu te je bilo civilnih žrtava. UNCRO i međunarodni promatrači paušalno su i više po inerciji optužili Hrvate za pljačke i zločine, ali su nakon nekoliko dana ove optužbe uz isprike povukli.

Optuznica je bila spremna, Franjo umro a danas i americki zvanicnici kazu da bi Tudjman zasigurnp pravio Slobi drustvo u bufari.

PS- nije moglo u jednoj "slucajnoj" pucnjavi da strada 400 ljudi a i kakav bi to moron morao da bude pa da ne razlikuje babu s cegerom od vojnika sa zoljom na ramenu ? Aj' da se jednom zeznuo ali 400 puta hbt ??

Ti se uhvati priče Nobila pa on radi za lovu,pročitaj kolko je ukupno poginulo-znači svi bili civili,ne lupetaj
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Registriran/a : 06.01.2010
Broj postova : 9559
Reputacija Reputacija : 520
Godina imam : 67
Započeo/la tema :
Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 20 Empty65 / 99965 / 999Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 20 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 ned svi 02, 2010 9:13 am

BAGIRA je napisao/la:

Kaos su napravili Srbi jer nisu dali da se prelazi preko pontona koji su držali Mađari,prolaz im je ostavljen
Rudolf.P. je Migom napadao položaje Bos.Srba jer su oni tukli po Hevatskoj strani i ubijali svoje ljude.
F.T.nebi zbog toga bio optužen jer su i međ.promatrači to kasnije priznali tko je ubijao civile.
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Započeo/la tema :
Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 20 Empty65 / 99965 / 999Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 20 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 ned svi 02, 2010 9:22 am

Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 20 GetImage

Slava mu!

Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 20 Svijeca14jb
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 ned svi 02, 2010 9:30 am

U srpskom raketiranju Zagreba 2. i 3. svibnja 1995. godine poginulo je šest osoba, a 176 ih je teže ili lakše ranjeno.
Osvećujući se za vojni poraz u Zapadnoj Slavoniji tijekom vojnoredarstvene operacije "Bljesak", samozvani predsjednik srpske paradržave u Hrvatskoj, Milan Martić zapovjedio je raketiranje hrvatske metropole.
Kasetnim streljivom, tzv. 'zvončićima', lansiranim iz projektila raketnog sustava Orkan 2. svibnja prije 12 godina, oko 10.30 sati pogođeno je samo središte Zagreba - Draškovićeva, Stara Vlaška, Petrinjska, Zrinjevac, Križanićeva ... U šest eksplozija poginulo je tog dana pet osoba, a 121 je ranjena.
Drugog dana, 3. svibnja, rakete sa smrtonosnim 'zvončićima' doletjele su nedugo nakon 12 sati. Pogođeni su "Klinika za dječje bolesti" u Klaićevoj ulici i Hrvatsko narodno kazalište.
Tog su dana ranjene 53 osobe, najviše u HNK-a, gdje je ranjeno 15 plesača, a poginuo je djelatnik policije Ivan Markulin, koji je radio na deaktiviranju neeksplodiranih 'zvončića' u dvorištu Dječje bolnice.
Među žrtvama tog terorističkog napada bila je i odvjetnica Ana Mutevlić. Preživjela je dvije godine u opkoljenom Sarajevu, unatoč granatama i snajperskim hicima iz srpskog dijela Sarajeva, da bi poginula u Zagrebu.
Dok su išli na posao, tržnicu ili jednostavno šetali središtem grada poginuli su još Damir Dračić, Stjepan Krhen, Radmila Stanojšić i Ivanka Kovač.
Na bolničkom liječenju bili su i Almira Osmanović, tada ravnateljica Baleta HNK-a, novinar 'Novog lista' Damir Bebić, kći tadašnjeg potpredsjednika Vlade Ivice Kostovića ...

Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 20 Svijeca14jb
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by BAGIRA ned svi 02, 2010 10:43 am

scorpio57 je napisao/la:

Ti se uhvati priče Nobila pa on radi za lovu,pročitaj kolko je ukupno poginulo-znači svi bili civili,ne lupetaj
Pa hbt, zar ti mislis da se neko iz Beograda isprsio za lovu samo da bi zagrebacki advokat rekao nesto odgovarajuce ??
Sta imamo od toga ?
BAGIRA
BAGIRA
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by BAGIRA ned svi 02, 2010 10:47 am

scorpio57 je napisao/la:
Kaos su napravili Srbi jer nisu dali da se prelazi preko pontona koji su držali Mađari,prolaz im je ostavljen
Rudolf.P. je Migom napadao položaje Bos.Srba jer su oni tukli po Hevatskoj strani i ubijali svoje ljude.
F.T.nebi zbog toga bio optužen jer su i međ.promatrači to kasnije priznali tko je ubijao civile.

Cudno, a ja mislio da je to onaj pilot sto je mitraljirao izbeglicku kolonu a on u stvari spasavao protivnike? E jeste dobrica ..

A sto se tice Franje:

Galbrajt: Da je Tuđman živ, bio bi u Hagu zbog zločina
22.Feb.2009, 19:37, Izvor: Blic

Da je poživeo, bivši predsednik Hrvatske Franjo Tuđman danas bi bio u Hagu optužen za ratne zločine, izjavio je bivši američki amabasador u Zagrebu Piter Galbrajt i dodao da su u operaciji "Oluja" bili počinjeni ratni zločini koji su uključivali sistematsko spaljivanje srpskih kuća, pljačku i ubistva staraca koji nisu otišli pred hrvatskim snagama 1995.godine.
BAGIRA
BAGIRA
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by BAGIRA ned svi 02, 2010 10:51 am

scorpio57 je napisao/la:U srpskom raketiranju Zagreba 2. i 3. svibnja 1995. godine poginulo je šest osoba, a 176 ih je teže ili lakše ranjeno.
Osvećujući se za vojni poraz u Zapadnoj Slavoniji tijekom vojnoredarstvene operacije "Bljesak", samozvani predsjednik srpske paradržave u Hrvatskoj, Milan Martić zapovjedio je raketiranje hrvatske metropole.

A moze biti da je to uradio zbog napada na zonu koju je zapravo trebalo da cuvaju UN snage?
Vi na kvarno- sto ne bi i on ?
BAGIRA
BAGIRA
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 ned svi 02, 2010 11:20 am

Koja si ti biljka,pa cijeli rat su tvoji tukli po Hrvatskim gradovima,kada padne
nijedna ne promaši-obične pijane četničke budale.Vidjelo se kako su hrabri
kada su svoj narod tenkovima gazili u bježaniji.Jaka tzv, rs pala je za par dana
šta dokazuje herojsvo tvojih sunarodnjaka.Pilot je Rudolf Perišin i nije raketirao
civile i hrabru četničku vojsku koja je pobacala odore i uvukla se među civile već
položaje preko puta Stare Geadiške a valjda znaš čiji su položaji tamo bili.Kako sam
i napisao ostavljen je koridor za povlačenje u B iH.A ovo šta pišeš o raketiranju ZG
sve si rekao i zapravo dokazao ono šta mislim o tebi.
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 ned svi 02, 2010 11:34 am

malo pogledaj ovo malo bagira
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by BAGIRA ned svi 02, 2010 11:55 am

scorpio57 je napisao/la:
Vidjelo se kako su hrabri
kada su svoj narod tenkovima gazili u bježaniji.

Osim sto si opet pobegao u off ( da bi po 3. put izbegao pitanje o Franji) jos i lagis.
Te cuvene fotke sa pregazenim ljudima se zapravo na ICTY pojavljuju kao dokaz o zlocinu HV nad civilima na sta niko nije ulozio protest, a gle cuda ni hrvatski zastupnici.
Naravno, uz malu pomoc autohipnoze - eto najbljutavije propagande doduse samo za lokalnu upotrebu Wink

scorpio57 je napisao/la:
A ovo šta pišeš o raketiranju ZG
sve si rekao i zapravo dokazao ono šta mislim o tebi.
Ja nisam rekao da je to ok nego da je to iznudjen potez u opstoj ljigavstini.
Hrvatska sa 16 000 ljudi napada prakticno rasformiranu vojsku sa 4 000 pripadnika i 15 000 civila pod zastitom UN i ti to nazivas nekim herojskim cinom ?
Kakvi "heroji" takvi i "osvetnici" hbg
BAGIRA
BAGIRA
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 ned svi 02, 2010 12:02 pm

Nego tko?

1. svibnja 1995, hrvatske vojne i redarstvene snage munjevitom su akcijom Bljesak oslobodile okupirana područja zapadne Slavonije. U samo 31 sat oslobođeno je oko 500 četvornih kilometara teritorija koje je zaposjeo srpski agresor i uspostavljen je nadzor nad autocestom Zagreb-Lipovac. Akcija Bljesak počela je 1. svibnja u 5,30 sati, a završena je već idući dan, 2. svibnja u popodnevnim satima. Bljesku su prethodile terorističke akcije pobunjenih hrvatskih Srba na putnike na autocesti Zagreb-Lipovac.

U akciji Bljesak sudjelovalo je oko 7200 hrvatskih vojnika i policajaca. Oslobađajući zapadnu Slavoniju, poginula su 42 pripadnika Hrvatske vojske i policije, a 162 su ranjena. Tijekom akcije Srbi su srušili i zrakoplov Rudolfa Perišina, pilota koji je u vrijeme najjačih napada na Hrvatsku 1991. zrakoplovom MIG-21 prebjegao u Austriju.
Hrvatskim snagama pokušalo se suprotstaviti oko 5500 pobunjenih Srba koji su najviše nade polagali u 18. korpus tzv. srpske krajinske vojske. No, taj je korpus razbijen, a većina njegovih pripadnika pobjegla je u susjednu BiH. Srpski gubici procijenjeni su na oko 350 do 450 mrtvih te oko 1000 do 1200 ranjenih.

Pokušavajući podići moral poraženih srpskih pobunjeničkih postrojbi, ratni zločinac Mile Martić hvalio se kako je osobno zapovjedio osvetu raketiranjem Zagreba, Siska i Karlovca, 2. i 3. svibnja. U tim zločinačkim napadima poginulo je i ranjeno više civila.

Akcijom Bljesak i pobjedom nad postrojbama pobunjenih hrvatskih Srba Republika Hrvatska dokazala je da ima oružanu silu koja je sposobna osloboditi okupirane dijelove hrvatske države. Pripadnici Hrvatske vojske i policije pokazali su visoku profesionalnost, a što su potvrdili i pojedini strani diplomati tijekom obilaska oslobođenih područja.

ovdje ti je brojka poginulih-ukupno a ne kako ti pišeš
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by BAGIRA ned svi 02, 2010 12:12 pm

scorpio57 je napisao/la:Nego tko?

Sta?

Za one podatke si u pravu:

Vojne snage
HR / RS
7200 vojnika HV i MUP RH[1] / 4000 vojnika (18. korpus SVK)
Gubici

42 poginula, 162 ranjena[2] / 350 do 450 mrtvih, 1000 do 1200 ranjenih.

scorpio57 je napisao/la:
Pripadnici Hrvatske vojske i policije pokazali su visoku profesionalnost, a što su potvrdili i pojedini strani diplomati tijekom obilaska oslobođenih područja.

Naravno, iako su profesionalci bili amateri a glavnokomandujucima se sudi u Hagu.
Predsednik Tudjman je iz opravdanih razloga preskocio sudjenje i kracim putem otisao direktno na onaj svet.

Zadnja promjena: BAGIRA; ned svi 02, 2010 12:22 pm; ukupno mijenjano 1 put.
BAGIRA
BAGIRA
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by BAGIRA ned svi 02, 2010 12:19 pm

Evo vidi sta kazu novine ( i to svapske)

Petnaest godina od stradanja Srba u operaciji "Bljesak"
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/187544/Petnaest-godina-od-stradanja-Srba-u-operaciji-Bljesak
Tanjug | 01. 05. 2010. - 10:39h 16:26h

U Srbiji i Republici Srpskoj danas će biti obeležena 15. godišnjica stradanja Srba u zapadnoj Slavoniji tokom operacije "Bljesak" u kojoj je za samo 36 sati pobijeno više od 280, a prognano oko 15.000 ljudi.

Savo Štrbac: Hrvatska izbegava ekshumacije ubijenih

Hrvatske vojne i policijske snage izvršile su agresiju na zapadnu Slavoniju 1. i 2. maja 1995. godine, kada je ova srpska oblast bila zona pod zaštitom Ujedinjenih nacija (sektor "Zapad").

Oko 16.000 pripadnika hrvatskih snaga napalo je iz više pravaca manje od 4.000 pripadnika Vojske Republike Srpske Krajine 1. maja u 5.30 sati, a stanovništvo je zatečeno na spavanju. Iznenadnim udarom presečeni su gradovi Pakrac i Okučani s okolinom, a u okruženju hrvatskih snaga našlo se 6.000 Srba.

Umesto da spreče agresiju, zaštitne snage UN, na vreme upozorene od hrvatskih generala, povukle su se na bezbedna mesta.

Prema podacima Dokumentaciono informacionog centra "Veritas", u "Bljesku" je ubijeno ili nestalo 283 Srba, među kojima 57 žena i devetoro dece do 14 godina starosti. Hrvati su pokupili i pokopali 168 ubijenih, najviše pod oznakom "nepoznat", koji ni do danas nisu ekshumirani i identifikovani.

Dosad je rešena sudbina samo 37 osoba i to isključivo na području Republike Srpske, bilo da je reč o onima koji su stradali u napadu hrvatskih aviona preko granice, na desnoj obali Save, ili onima koji su tamo mrtvi prevezeni ili umrli od zadobijenih povreda.

U razgovoru za Tanjug, predsednik "Veritasa" Savo Štrbac je podsetio da već 15 godina Hrvatska izbegava ekshumacije i poznatih mesta ukopa, što je jedinstven slučaj na području bivše Jugoslavije. Štrbac je podsetio da su Srbi zapadne Slavonije, koji pamte strašne pogrome u ustaškom konclogoru Jasenovac za vreme Drugog svetskog rata, kao i stradanja u "novoustaškom logoru" u Pakračkoj poljani 1991, u "Bljesku" krenuli u izgnanstvo put Republike Srpske.

"Najviše srpskih civila i vojnika poginulo je ili ranjeno u kolonama izbeglica na putu Nova Varoš - Gradiška po kojima je tukla hrvatska artiljerija, ali su ubijani i bombama iz hrvatskih aviona, maljutkama iz helikoptera, topovskim granatama i snajperima. Ranjenici su gaženi tenkovskim gusjenicama i dokrajčivani noževima", ispričao je Štrbac.

U sećanju će zauvek ostati, kako je kazao, slike glavne ceste sa koje su Hrvati šmrkovima prali krv pobijenih Srba, kako bi prikrili tragove zločina, uoči posete tadašnjeg izaslanika UN Jasuši Akašija.

Srbi, koji nisu mogli ili nisu želeli da napuste svoja ognjišta, ako su imali sreću da prežive, smešteni su u logore za civile dok su njihova imanja i pravoslavne svetinje opljačkani i uništeni. Uskoro su i ovi civili, uz pomoć zaštitnih snaga UN i humanitarnih organizacija, prevezeni u RS i SRJ.

Tako je Hrvatska dovršila etničko čišćenje u kojem je, računajući hrvatsku agresiju iz 1991. godine, oko od 67.000 Srba izgnano iz zapadne Slavonije, zaključio je Štrbac i naveo da se na ognjišta vratilo samo 1.500 ljudi, uglavnom starije dobi.

I Hrvatski helsinški odbor je u svom izveštaju konstatovao da je operacija "Bljesak" potpuno promenila etničku strukturu zapadne Slavonije, jer su kuće izbeglih Srba u velikom broju zaposeli hrvatski doseljenici iz Bosne i Hercegovine i s Kosova. U opštini Okučani, koja je pre rata bila skoro isključivo naseljena Srbima, oni sada čine neznatnu manjinu.

Upravo u Okučanima predstavnici hrvatske države svakog 1. maja slave kao pobedu dan kada su zauzeli zapadnu Slavoniju uz gubitke od 42 mrtva i 162 ranjena pripadnika oružanih snaga.
BAGIRA
BAGIRA
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 ned svi 02, 2010 3:21 pm

Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 20 Croatiainfo
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by BAGIRA ned svi 02, 2010 3:26 pm

Ako Scorpio ( poznat i kao Flash ) off-topicari, mogu i ja:

belj

Hrvatski ambasador o Beogradu ( cuvaj srce Scorpio/Flash Živčan )
http://www.crofriends.com/lijepa-nasa-i-dijaspora-f31/beograd-t6636-120.htm
BAGIRA
BAGIRA
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 ned svi 02, 2010 3:30 pm

Oko 16.000 pripadnika hrvatskih snaga napalo je iz više pravaca manje od 4.000 pripadnika Vojske Republike Srpske Krajine 1. maja u 5.30 sati, a stanovništvo je zatečeno na spavanju. Iznenadnim udarom presečeni su gradovi Pakrac i Okučani s okolinom, a u okruženju hrvatskih snaga našlo se 6.000 Srba.

baš su toćni podaci fiju
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 ned svi 02, 2010 3:32 pm

BAGIRA je napisao/la:Ako Scorpio ( poznat i kao Flash ) off-topicari, mogu i ja:

belj

Hrvatski ambasador o Beogradu ( cuvaj srce Scorpio/Flash Živčan )
http://www.crofriends.com/lijepa-nasa-i-dijaspora-f31/beograd-t6636-120.htm

neznaš bolje spamat kavica Sad
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by BAGIRA ned svi 02, 2010 4:39 pm

scorpio57 je napisao/la:
baš su toćni podaci fiju
A sta su ljudi radili u 5:30 ujutro?
Gledali pornice ?

scorpio57 je napisao/la:

neznaš bolje spamat kavica Sad
A hbg, nemam ja kumrovacku i HDZ skolu spina
BAGIRA
BAGIRA
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 ned svi 02, 2010 4:47 pm

da trebali su najaviti kao tvoji šta su bacili kazetne na ZG,tukli po
Hrvatskim gradovima u svako doba dana i noći-velika hrabrost.Misliš
da su pijani četnici sa Motajice i Vučjaka najavljivali napade na moj grad.
Akcija je bila legitimna i na brzaka izvedena jer su četnici u biti uvik bili
kukavice u svim ratovima.
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 ned svi 02, 2010 4:54 pm

malo proštudiraj kavica

Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 20 771px-Operation_flash_map
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 ned svi 02, 2010 4:55 pm

sutra novi postovi papa
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by BAGIRA ned svi 02, 2010 6:00 pm

scorpio57 je napisao/la:sutra novi postovi papa
Nadam se da ces sutra napokon odgovoriti zasto je podignuta ICTY optuznica protiv Njofre.

Vec 7 puta te pitam a ti postavljas one nebuloze po "kumrovackom principu".
Znas ono " Tito, Reks, 3 000 000 Nemaca i Valter" Laughing ...i naravno " Mirko& Slavko" Very Happy

-Mirko pazi metak ide ka tebi!
-Hvala druze Slavko
leti
BAGIRA
BAGIRA
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 pon svi 03, 2010 6:08 am

Zbog Bljeska nije
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 20 / 40. Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40  Next

[Vrh]

- Similar topics