Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Da se ne zaboravi- Jeste li znali-rasprava o ratu

+19
fosforica
Neukrotivi pastuh
WEYLAND-YUTANI
BAGIRA
diabolik.
eva kant
Blue Bane
evitaa
tanuki
Prop
m
pustinja
Hell
jasim
Neu
Stevo Largo
scorpio57
gio_deluxe
Biker
23 posters

Stranica 14 / 40. Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Next

Go down

Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 14 Empty Re: Da se ne zaboravi- Jeste li znali-rasprava o ratu

Postaj by scorpio57 čet tra 01, 2010 12:32 pm

ti si baš pravi četnik ...

ma jok on je mali srbin dobrodošao kapetane
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Registriran/a : 06.01.2010
Broj postova : 9559
Reputacija Reputacija : 520
Godina imam : 67
Započeo/la tema :
Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 14 Empty65 / 99965 / 999Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 14 Empty

[Vrh] Go down

Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 14 Empty Re: Da se ne zaboravi- Jeste li znali-rasprava o ratu

Postaj by scorpio57 čet tra 01, 2010 12:35 pm

u zbriso je nema ga na popisu papa
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Započeo/la tema :
Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 14 Empty65 / 99965 / 999Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 14 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by jasim čet tra 01, 2010 2:17 pm

marko je napisao/la:malo mi je glupa ta tvoja propaganda ...
da je u oluji napravljeno etničko ćiščenje ........
a svi znamo da nije , jel nisu svi pobjegli sa povlačenjem agresora ..
ja osobno poznajem neke starce koji su bili dočekali naše heroje u jednome selu koje su oslobodili od okupacije ...

ma gledaj činjenica je to da je napravljenjo etnično ćiščenje tokom te herojske akcije oluje nastradali bi isto kao i vi kada se pobili dolje onaj jadan , nedužan albanski naarod u republici kosovo , tadašnjoj otađbini i srcu srbije .... zgazli bi nas američani ko i što su vas naguzili u dva dana ....

baš mi nekako bude žao što onda ljudi imaju taj neki stereotip , gađenje prema srbima a upravo poradi takvih poČetnika kao što si ti ....

Eto,kad si tako pametan ti sad objasni kako su onda to Srbi izvrsili genocid nad bilo kim.Ajde marko lazove....
jasim
jasim
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 20.02.2010
Broj postova : 1285
Reputacija Reputacija : 35
Godina imam : 40
Započeo/la tema :
Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 14 Empty0 / 9990 / 999Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 14 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by jasim čet tra 01, 2010 2:19 pm

scorpio57 je napisao/la:u zbriso je nema ga na popisu papa

Uplasio sam se od tebe hihih hihih hihih hihih hihih hihih hihih
jasim
jasim
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 20.02.2010
Broj postova : 1285
Reputacija Reputacija : 35
Godina imam : 40
Započeo/la tema :
Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 14 Empty0 / 9990 / 999Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 14 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 čet tra 01, 2010 2:45 pm

jasim je napisao/la:
scorpio57 je napisao/la:u zbriso je nema ga na popisu papa

Uplasio sam se od tebe hihih hihih hihih hihih hihih hihih hihih

A nego koga joksime-opet se valjaš stvarno si pederčić bbbb poklapanje -aport
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Neu čet tra 01, 2010 3:23 pm

scorpio57 je napisao/la:Dolazi uskoro,moš ga posetiti u Remetincu,pa
usput svrati u S.B. da te išamaram poklapanje aport

Ovo je već govor mržnje, i na neki način prijetnja, što je po pravilu foruma ZABRANJENO.

jasim je napisao/la:Samaraj ti tvoje ukucana ako i njih mozes.Ja tebe ne bi ni pipnuo jer bi mi bilo ispod casti,a videvsi ti sliku ,mogao sam da te mlatim i kad sam imao 10 godina... kavica kavica kavica

Ovo je vrijeđanje na intelektualnoj razini, što je po pravilima foruma zabranjeno.

scorpio57 je napisao/la:some pa ti vučeš na homoseksualnost ........
ti si JoJco blento početnički poklapanje aport,no kg imam 89 sada Laughing a i da
imam 40 za tebe dosta kozojebač hammer hammer hihih

Ovo je vrijeđanje na intelektualnoj razini što je zabranjeno.

scorpio57 je napisao/la:nego oš dolaziti u posetukninđi pa da se nađemo?
može i na Bajakovu,ne ide mi se u malu srbiju 5 g.sam tamo proveo
zgadila mi se neš.

Ovo je vrijeđanje na nacionalnoj razini ,izruguješ se na njegov govor.

marko je napisao/la:ti si baš pravi četnik .......
Ovo je vrijeđanje na nacionalnoj razini

scorpio57 je napisao/la:A nego koga joksime-opet se valjaš stvarno si pederčić bbbb poklapanje -aport

SANKCIJE ZA OVAKVO PONAŠANJE SU SLJEDEĆE:

SKORPIO- ban na 5 dana budući da je najviše vrijeđao.

MARKO-upozorenje budući da je ovo u pitanju samo jedna riječ i prvi put. (crveni karton)

JASIM-Ban na 3 dana zbog vrijeđanja na intelektualnoj razini.

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 14 Empty999 / 999999 / 999Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 14 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Stevo Largo čet tra 01, 2010 9:53 pm

šta je ovo ? oba su pala Very Happy
Stevo Largo
Stevo Largo
Obožavatelj foruma
Obožavatelj foruma

Registriran/a : 15.02.2010
Broj postova : 4115
Reputacija Reputacija : 371
Godina imam : 31
Započeo/la tema :
Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 14 Empty20 / 99920 / 999Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 14 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Hell čet tra 01, 2010 9:56 pm

jasim je napisao/la:
marko je napisao/la:kolio sam upućen , več ste vi kada davno pobili tamo ljude koji su niti krivi niti dužni ... na kosovu ...
zato su vas i ameri tukli sa svih strana ili sam u krivu ............

bapš mi je drago što je kosovo republika ........
SAMOSTALNA REPUBLIKA , DRŽAVA

Moze tebi da bude drago bilo sta al za to ce te ostati bez Istre kavica
Srbija ce prva da podrzi Sloveniju u svemu kavica kavica kavica
pa istra nema ambicije za to a i ne žele Laughing Laughing Laughing Laughing biser
Hell
Hell
Domaćin foruma Hell
(Grof od Crofriendsa)
Domaćin foruma Hell   (Grof od Crofriendsa)

Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 20779
Reputacija Reputacija : 702
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 14 Empty497 / 999497 / 999Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 14 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by evitaa čet tra 01, 2010 10:39 pm

Problem je u tome što takva želja u Istri ne postoji (osim eventualno marginalnih situacija a što je apsolutno nevažno) nego takva misao postojala u glavi našeg prvog predsjednika kao reakcija(obečanje) na kontinuirani neuspjeh u toj regiji.Problem je u glavama onih koji su na tu priču nasjeli u ovom slučaju , pokrenuli.
evitaa
evitaa
Simpica pipica
Simpica pipica

Registriran/a : 26.08.2009
Broj postova : 15250
Reputacija Reputacija : 1499
Godina imam : 52
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by m pet tra 02, 2010 5:49 am

Neukrotiva je napisao/la:

MARKO-upozorenje budući da je ovo u pitanju samo jedna riječ i prvi put. (crveni karton)

.

ej malo si pogriješila to nije vrijeđanje na nacionalnoj razini kako ti kažeš ...
jel nacionalnost je srbin , a ja njega nisam nikada vrijeđao poradi tog što je srbin ...

ja sam mu napisao da je čedo a oni su ti bili neka paravojna formacija , zločinci u koji je bilo srba i crnogoraca i ostalog ....

tak da ti ne stoj to na nacionalnoj čemu več ...
nacionalnost je hrvat , srbin ....
a ustaša i četnik su nekaj drugo ....

ali ako se on našao uvrijeđenim što sam mu rekao da je čedo , u što čisto sumljam da se on uvredio na to ....
prihvaćam kaznu , sankciju , kaj već je .....
m
m
Faca foruma
Faca foruma

Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 12875
Reputacija Reputacija : 1114
Godina imam : 42
Započeo/la tema :
Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 14 Empty14 / 99914 / 999Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 14 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by pustinja pet tra 02, 2010 6:28 am

Četnik je borac koji je samostalno krenuo u rat protiv hrvatske u nadi stjecanja imovinske koristi a samo ime su dobili kad su počeli bježati pred našim snagama kad više nije bilo samostalnog napuštanja hrvatskog teritorija već organiziranja u jedinice veličine čete i pun gas prema mjestu odakle su i došli te otuda ima postrojbi u bjegu u velikim skupinama (četama) tasko su i oni postali četnici.
pustinja
pustinja
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 27.01.2010
Broj postova : 2596
Reputacija Reputacija : 386
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by m pet tra 02, 2010 7:02 am

ma znam ..........
ali to nikako ne spada u vrijeđanje nacionalnosti .........
m
m
Faca foruma
Faca foruma

Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 12875
Reputacija Reputacija : 1114
Godina imam : 42
Započeo/la tema :
Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 14 Empty14 / 99914 / 999Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 14 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki pet tra 02, 2010 7:46 am

marko je napisao/la:ma znam ..........
ali to nikako ne spada u vrijeđanje nacionalnosti .........
pa i nije-
neu to zbog reciprociteta-
ne vidim zašto bi četnik bila uvreda, kad su sami srbi abolirali četnički pokret,
proglasili ga antifašističkim, a u srbiji legalno stoji kipo draži mihajloviću
a još su ubrzano poćeli potragu za njegovim kostima!
na ravnoj gori se redovno održavaju legalni susreti četnika pa ne vidim zašto bi to bila uvreda za njih-
uvreda je za nas-jer riječ "četnik"
u nama pobuđuje bolne uspomene na protekli rat- a "četnici" nemaj ni osjećaj krivnje!
pa pogledajte koju su frku nadigli oko : deklaracije o srebrenici hmm
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar)
Domaćin  foruma Tanuki   (Gastronom, fotograf, polemičar)

Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 14 Empty700 / 999700 / 999Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 14 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by gio_deluxe pet tra 02, 2010 7:48 am

imaju oni osjećaj krivnje , ali prema sebi !
što nisu uspijeli u tom naumu !
gio_deluxe
gio_deluxe
Obožavatelj foruma
Obožavatelj foruma

Registriran/a : 23.01.2009
Broj postova : 4911
Reputacija Reputacija : 228
Godina imam : 43
Započeo/la tema :
Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 14 Empty41 / 99941 / 999Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 14 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 uto tra 06, 2010 9:55 am

Neukrotiva je napisao/la:
scorpio57 je napisao/la:Dolazi uskoro,moš ga posetiti u Remetincu,pa
usput svrati u S.B. da te išamaram poklapanje aport

Ovo je već govor mržnje, i na neki način prijetnja, što je po pravilu foruma ZABRANJENO.

jasim je napisao/la:Samaraj ti tvoje ukucana ako i njih mozes.Ja tebe ne bi ni pipnuo jer bi mi bilo ispod casti,a videvsi ti sliku ,mogao sam da te mlatim i kad sam imao 10 godina... kavica kavica kavica

Ovo je vrijeđanje na intelektualnoj razini, što je po pravilima foruma zabranjeno.

scorpio57 je napisao/la:some pa ti vučeš na homoseksualnost ........
ti si JoJco blento početnički poklapanje aport,no kg imam 89 sada Laughing a i da
imam 40 za tebe dosta kozojebač hammer hammer hihih

scorpio57 je napisao/la:nego oš dolaziti u posetukninđi pa da se nađemo?
može i na Bajakovu,ne ide mi se u malu srbiju 5 g.sam tamo proveo
zgadila mi se neš.

Ovo je vrijeđanje na nacionalnoj razini ,izruguješ se na njegov govor.

scorpio57 je napisao/la:A nego koga joksime-opet se valjaš stvarno si pederčić bbbb poklapanje -aport

SANKCIJE ZA OVAKVO PONAŠANJE SU SLJEDEĆE:

SKORPIO- ban na 5 dana budući da je najviše vrijeđao.

JASIM-Ban na 3 dana zbog vrijeđanja na intelektualnoj razini.

Svaka čast lijepo si to obrazložila,samo ne čitas sve postove zato odmah rep-,ne zbog bana
to mi uopće ni bitno nego šta si mi onemogučila da čestitam forumašima USKRS

stjepan je napisao/la:šta je ovo ? oba su pala Very Happy

Oba su pala je poklić iz Domovinskog rata-vjerovatno si to samo čuo u priči,a ovo
se odnosi na mene i joksima zato i tebi rep-zbog nepoznavanja činjenica.

evitaa je napisao/la:Problem je u tome što takva želja u Istri ne postoji
(osim eventualno marginalnih situacija a što je apsolutno nevažno) nego
takva misao postojala u glavi našeg prvog predsjednika kao
reakcija(obečanje) na kontinuirani neuspjeh u toj regiji.Problem je u
glavama onih koji su na tu priču nasjeli u ovom slučaju ,
pokrenuli.

kakve veze ovo ima sa temom spam
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 uto tra 06, 2010 11:19 am

Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 14 153-01
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Blue Bane uto tra 06, 2010 11:33 am

ovo sam procitao na TV smajlić
Tako treba.

Blue Bane
Blue Bane
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 03.12.2009
Broj postova : 2779
Reputacija Reputacija : 796
Godina imam : 44
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 uto tra 06, 2010 1:03 pm

samo činjenice
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by pustinja uto tra 06, 2010 8:36 pm

na REGISTAR procurio registar branitelja pa tko je zainteresiran može si pogledati podatke, trenutno samo HV
pustinja
pustinja
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 27.01.2010
Broj postova : 2596
Reputacija Reputacija : 386
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Neu uto tra 06, 2010 9:11 pm

da, čula ja na vijestima. ne kužim zašto toliko dižu paniku oko toga?

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 14 Empty999 / 999999 / 999Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 14 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 sri tra 07, 2010 7:56 am

pustinja je napisao/la:na REGISTAR procurio registar branitelja pa tko je zainteresiran može si pogledati podatke, trenutno samo HV

Ma ja sinoć ušao i odmah se srušio,nemoš ući na str.ja i sada pokušao
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Prop sri tra 07, 2010 8:00 am

Neukrotiva je napisao/la:da, čula ja na vijestima. ne kužim zašto toliko dižu paniku oko toga?

Pretpostavno zato što bi se objavom istoga moglo razotkriti gomilu prevaranata!
Prop
Prop
Domaćin foruma Prop
(Filmofil, provokator, švaler)
Domaćin foruma Prop   (Filmofil, provokator, švaler)

Registriran/a : 09.03.2009
Broj postova : 28432
Reputacija Reputacija : 2403
Godina imam : 38
Započeo/la tema :
Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 14 Empty108 / 999108 / 999Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 14 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by gio_deluxe sri tra 07, 2010 8:02 am

Neukrotiva je napisao/la:da, čula ja na vijestima. ne kužim zašto toliko dižu paniku oko toga?

Prop je napisao/la:

Pretpostavno zato što bi se objavom istoga moglo razotkriti gomilu prevaranata!

ne,nego zbog mogućnosti osvete , ti ljudi više i nisu baš sigurni .

prevarante se uz volju moglo rješiti i bez toga
gio_deluxe
gio_deluxe
Obožavatelj foruma
Obožavatelj foruma

Započeo/la tema :
Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 14 Empty41 / 99941 / 999Da se ne zaboravi-	Jeste li znali-rasprava o ratu - Page 14 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 sri tra 07, 2010 8:10 am

kakve osvete?daj gio 130 000 prevaranata nikada neće razotkriti
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by gio_deluxe sri tra 07, 2010 8:13 am

pitanje je bilo zašto se diže frka zbog toga
diže se zbog mogućnosti osvete .
misliš ti da tu nema imena pravih branitelja ?
misliš da netko nemože zloupotrjebiti te podatke ?
gio_deluxe
gio_deluxe
Obožavatelj foruma
Obožavatelj foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 14 / 40. Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Next

[Vrh]

- Similar topics