Da se ne zaboravi- Jeste li znali-rasprava o ratu
+19
fosforica
Neukrotivi pastuh
WEYLAND-YUTANI
BAGIRA
diabolik.
eva kant
Blue Bane
evitaa
tanuki
Prop
m
pustinja
Hell
jasim
Neu
Stevo Largo
scorpio57
gio_deluxe
Biker
23 posters
Stranica 6 / 40.
Stranica 6 / 40. • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Re: Da se ne zaboravi- Jeste li znali-rasprava o ratu
Australski sud: Kapetan Dragan je počinio ratni zločin mučenja i silovanja
U neuobičajenom pravnom potezu, piše The Age, sutkinja Latham zapravo je presudila o istinitosti svjedočenja ključnih svjedoka o Vasiljkovićevim ratnim aktivnostima i prije no što je hrvatski kazneni sud za to imao prilike
Australski državljanin Dragan Vasiljković, čije je izručenje tražila Hrvatska zbog ratnih zločina, počinio je ratni zločin mučenja, utvrdila je australska sutkinja odbacivši tužbu za klevetu koju je Vasiljković podignuo protiv australskoga izdavača Nationwide News, izvijestio je na svojim internetskim stranicama australski list The Age.
Sutkinja vrhovnog suda Novog Južnog Walesa Megan Latham u petak je rekla da je na temelju iskaza troje "vjerodostojnih i pouzdanih svjedoka" utvrdila da je Vasiljković "mučio i počinio ratni zločin mučenja", navodi list.
Ona je također prihvatila da je svjedokinja iz Bosne i Hercegovine na sydneyskom sudu točno identificirala Vasiljkovića kao osobu koja ju je, kako je tvrdila, u više navrata silovala u jednom hotelu u Bosni 1992. godine.
Tom presudom Latham je odbila Vasiljkovićevu tužbu za klevetu protiv australskog izdavača Nationwide News koji izdaje i list The Australian.
U neuobičajenom pravnom potezu, piše The Age, sutkinja Latham zapravo je presudila o istinitosti svjedočenja ključnih svjedoka o Vasiljkovićevim ratnim aktivnostima i prije no što je hrvatski kazneni sud za to imao prilike
Australski državljanin Dragan Vasiljković, čije je izručenje tražila Hrvatska zbog ratnih zločina, počinio je ratni zločin mučenja, utvrdila je australska sutkinja odbacivši tužbu za klevetu koju je Vasiljković podignuo protiv australskoga izdavača Nationwide News, izvijestio je na svojim internetskim stranicama australski list The Age.
Sutkinja vrhovnog suda Novog Južnog Walesa Megan Latham u petak je rekla da je na temelju iskaza troje "vjerodostojnih i pouzdanih svjedoka" utvrdila da je Vasiljković "mučio i počinio ratni zločin mučenja", navodi list.
Ona je također prihvatila da je svjedokinja iz Bosne i Hercegovine na sydneyskom sudu točno identificirala Vasiljkovića kao osobu koja ju je, kako je tvrdila, u više navrata silovala u jednom hotelu u Bosni 1992. godine.
Tom presudom Latham je odbila Vasiljkovićevu tužbu za klevetu protiv australskog izdavača Nationwide News koji izdaje i list The Australian.
scorpio57- Dipl.ing.foruma
- Registriran/a : 06.01.2010
Broj postova : 9559
Reputacija : 520
Godina imam : 67
Započeo/la tema :
izvor index.hr ..........
SVJEDOK optužbe Ante Marinović u četvrtak je na haškom suđenju bivšem čelniku pobunjenih Srba u Hrvatskoj Milanu Martiću, opisao kako je preživio pokolj koji su tzv. "Martićevci" izvršili u prosincu 1991. u benkovačkom selu Bruška, ubivši devet hrvatskih i jednog srpskog civila.
Svjedok je ispričao kako su navečer 21. prosinca 1991. u njegovu kuću u Bruški upala "tri naoružana pripadnika milicije Krajine" dok su on, njegov brat, otac, tetak i susjed Stevo Drača kartali.
"Rekli su dižite se sa stola, hajde vanka, izveli nas iz kuće, poredali pred zid i počeli pucati", rekao je svjedok.
Kazao je kako su Sveto i tetak Petar počeli trčati pa su pucali na njih i ubili ih na vratima dvorišta, dok je on pao pogođen mecima zajedno s ocem i bratom, Dušanom i Draganom Marinovićem.
"Ranjen sam s pet metaka, pao sam na zemlju i izgubio svijest. Kada sam se osvijestio, vidio sam oca i brata mrtve kraj sebe", rekao je.
Ante Marinović je ispričao kako je potom otišao kroz šumu do sela Klanjeva draga, udaljenog 6-7 km, gdje su ga primili rođaci koji su pozvali Hitnu pomoć. Odvezen je prvo u Benkovac, gdje su ga previli a potom u bolnicu u Knin gdje je ostao 10-ak dana. Istaknuo je korektan odnos liječnika u Kninu.
Ispričao je kako je u bolnici u Kninu saznao da je u napadu na Brušku ubijeno još šest civila - Ika, Dragan, Stana, Manda, Krste i Draginja Marinović.
Na pitanje tužitelja zna li zašto su oni ubijeni, odgovorio je: "Samo zato što su bili Hrvati". Potvrdio je da su svi bili civili bez oružja i da nisu pružali otpor. Na povratku iz bolnice u Bruškoj je zatekao žive samo strica i strinu, a potom je otišao kod sestre i zeta u Liku.
Ante Marinović kazao je kako i danas nosi teške posljedice ranjavanja, da otežano pokreće ruku, trpi velike bolove u nozi i da zbog toga više nije sposoban za rad.
Na suđenju Martiću 9. veljače svjedočila je još jedna žrtva pokolja u Bruškoj, Jasna Denona rođ. Marinović, koja je također bila teško ranjena i danas trpi posljedice.
Martić, ministar unutarnjih poslova i obrane samoproglašene RSK optužen je za ratne zločine protiv hrvatskih civila na okupiranim područjima 1991-95., za zločine u BiH i raketiranje Zagreba 1995.
...............................................................................................................
evo nešto o stradanjim moje familije , mojih rođaka .....
i još nitko nije odgovarao .....
a glavni je bio kapetan dragan , tu se navodi martić ....
što je najgore to nisu napravili ljudi iz srbije nego njihovi susjedi ....
SVJEDOK optužbe Ante Marinović u četvrtak je na haškom suđenju bivšem čelniku pobunjenih Srba u Hrvatskoj Milanu Martiću, opisao kako je preživio pokolj koji su tzv. "Martićevci" izvršili u prosincu 1991. u benkovačkom selu Bruška, ubivši devet hrvatskih i jednog srpskog civila.
Svjedok je ispričao kako su navečer 21. prosinca 1991. u njegovu kuću u Bruški upala "tri naoružana pripadnika milicije Krajine" dok su on, njegov brat, otac, tetak i susjed Stevo Drača kartali.
"Rekli su dižite se sa stola, hajde vanka, izveli nas iz kuće, poredali pred zid i počeli pucati", rekao je svjedok.
Kazao je kako su Sveto i tetak Petar počeli trčati pa su pucali na njih i ubili ih na vratima dvorišta, dok je on pao pogođen mecima zajedno s ocem i bratom, Dušanom i Draganom Marinovićem.
"Ranjen sam s pet metaka, pao sam na zemlju i izgubio svijest. Kada sam se osvijestio, vidio sam oca i brata mrtve kraj sebe", rekao je.
Ante Marinović je ispričao kako je potom otišao kroz šumu do sela Klanjeva draga, udaljenog 6-7 km, gdje su ga primili rođaci koji su pozvali Hitnu pomoć. Odvezen je prvo u Benkovac, gdje su ga previli a potom u bolnicu u Knin gdje je ostao 10-ak dana. Istaknuo je korektan odnos liječnika u Kninu.
Ispričao je kako je u bolnici u Kninu saznao da je u napadu na Brušku ubijeno još šest civila - Ika, Dragan, Stana, Manda, Krste i Draginja Marinović.
Na pitanje tužitelja zna li zašto su oni ubijeni, odgovorio je: "Samo zato što su bili Hrvati". Potvrdio je da su svi bili civili bez oružja i da nisu pružali otpor. Na povratku iz bolnice u Bruškoj je zatekao žive samo strica i strinu, a potom je otišao kod sestre i zeta u Liku.
Ante Marinović kazao je kako i danas nosi teške posljedice ranjavanja, da otežano pokreće ruku, trpi velike bolove u nozi i da zbog toga više nije sposoban za rad.
Na suđenju Martiću 9. veljače svjedočila je još jedna žrtva pokolja u Bruškoj, Jasna Denona rođ. Marinović, koja je također bila teško ranjena i danas trpi posljedice.
Martić, ministar unutarnjih poslova i obrane samoproglašene RSK optužen je za ratne zločine protiv hrvatskih civila na okupiranim područjima 1991-95., za zločine u BiH i raketiranje Zagreba 1995.
...............................................................................................................
evo nešto o stradanjim moje familije , mojih rođaka .....
i još nitko nije odgovarao .....
a glavni je bio kapetan dragan , tu se navodi martić ....
što je najgore to nisu napravili ljudi iz srbije nego njihovi susjedi ....
m- Faca foruma
- Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 12875
Reputacija : 1114
Godina imam : 42
Započeo/la tema :
da , pravda je spora i inače , a kad je o ovome riječ onda je ultra spora
gio_deluxe- Obožavatelj foruma
- Registriran/a : 23.01.2009
Broj postova : 4911
Reputacija : 228
Godina imam : 43
Započeo/la tema :
za razliku od tebe ja još uvijek vodim firmu- u kojoj su zaposlenih 5 ljudi-scorpio57 je napisao/la:šta se tiće rata vjeruj mi osim što sam u mirovini-28 g.ef,rad.staža,sve skupa 43 sa benificijama-ništa nisam ni tražio niti dobio,obraz mi je čist.Za razliku od tebe
meni je drago što je ošla dođavola.A što se tiče joksima ne obračam puno pažnju
ovu temu sam otvorio da i mlađi ljudi saznaju ili barem pokušaju zaključiti šta
se događalo,nikako sa namjerom širenja mržnje ali znat se mora.
i sada ću morati dati otkaz za dvoje-
i zbog tog imam grčenje u želudcu!
ti si sad penzić
ocjenjuješ jacu- ali boli te k dal će biti jaca il neko drugi!
ti meni zamjeraš što sam bio jugosloven u vreme jugoslavije!
ja se toga ne sramim-
rado bi da je jugaostala i dalje i da zbog prokletg rata nitko nije poginuo!
ti si sada sretan što imamo hrvatsku, a ti imaš penziju - zasluženo, i kao veliki hrvat i katolik podržavaš ugovor s Vatikanom po kojem se i dalje ogromna lova poreznih obveznika slijeva u KC, vjerojatno ti je sada drag i josipović
jer kao agnostik se i dalje nije potrudio da obznani ugovor hrvatske i vatikana!
sorry scorpi-
ja sam alergičan na ove mladce iz srbije koji nemaju pojma što se dešavalo u jugi nakon smrti tita,
ali ni tebe ne doživljavam ozbiljno jer i ti me iritiraš, jer ja za tebe zarađujem penziju!
tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar) - Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Ala vi ispisate 3 strane glupostima o meni i mom narodu ....Do dusi nije sve glupost ima i pametnih stavova i ljudi.Nicime ja nisam zadojen i zabole me ko sta misli o meni jer da mi je bitno ne bi bio ovde na ovom forumu.Vi mislite da samo vi znate istinu i da svako ko zna nesto drugacije odmah je CETNIK i provokator.Tako razmisljaju mala deca ili odrasli ljudi koji se boje prave istine.
necu citirati svaki post gde sam spomenut i gde su napisane ULTRAGLUPOSTI o meni ali cu reci sledece:
U tom ratu je najvise stradao SRPSKI narod.Najvise je raseljeno SRBA.U logorima je najvise muceno i ubijeno SRBA.Najvise civila je stradalo SRBA.Najvise je sruseno i unisteno SRPSKIH kuca.Preko 70% kuca i stanova ciji su vlasnici SRBI a koje nisu srusene su konfiskovane od strane hrvata koji iz njih nece da izadju a sud po tom pitanju i ne postoji (preko deset porodica sa tim problemom jos uvek zivi u prihvatnom centru u mom mestu ).Najvise nestalih u tom ratu je SRBA.
Koliko je ljudi izaslo na ulice Zagreba kad je trebao biti izrucen Ante Gotovina ?Koliko kad je Glavas bio na redu?Ostale necu ni da spominjem.Zar oni nisu zlocinci?Naravno da jesu,i sto je jos gore ubijali su i svoj narod za vreme rata.Sta sa tim ako ja nekog podrzavam ili ne podrzavam.Hoce li to promeniti nesto?Hoce li biti manje mrtvih iz tog rata? Hoce li se nesto promeniti ako vi nekog podrzavate ili ne podrzavate.
I vi i ja znamo samo ono sto su nam drzave servirale.
najvise se oko rata busaju oni ljudi koji u zivotu nikad nisu ni metak opalili.Ovde na ovom forumu ih ima dosta sto se moze lako dokazati.
Natuki prestani da seres vise jer tvoje misljenje nije vredno kod tvojih sunarodnika na forumu a ne kod mene.
Tebe sam razbio cinjenicama i podvio si rep i pobegao.naravno da sam kod tebe na ignore kad nisi znao odgovor na 50 pitanja.Da si ti mene doveo u takvu situaciju mozda bih i ja postupio isto
necu citirati svaki post gde sam spomenut i gde su napisane ULTRAGLUPOSTI o meni ali cu reci sledece:
U tom ratu je najvise stradao SRPSKI narod.Najvise je raseljeno SRBA.U logorima je najvise muceno i ubijeno SRBA.Najvise civila je stradalo SRBA.Najvise je sruseno i unisteno SRPSKIH kuca.Preko 70% kuca i stanova ciji su vlasnici SRBI a koje nisu srusene su konfiskovane od strane hrvata koji iz njih nece da izadju a sud po tom pitanju i ne postoji (preko deset porodica sa tim problemom jos uvek zivi u prihvatnom centru u mom mestu ).Najvise nestalih u tom ratu je SRBA.
Koliko je ljudi izaslo na ulice Zagreba kad je trebao biti izrucen Ante Gotovina ?Koliko kad je Glavas bio na redu?Ostale necu ni da spominjem.Zar oni nisu zlocinci?Naravno da jesu,i sto je jos gore ubijali su i svoj narod za vreme rata.Sta sa tim ako ja nekog podrzavam ili ne podrzavam.Hoce li to promeniti nesto?Hoce li biti manje mrtvih iz tog rata? Hoce li se nesto promeniti ako vi nekog podrzavate ili ne podrzavate.
najvise se oko rata busaju oni ljudi koji u zivotu nikad nisu ni metak opalili.Ovde na ovom forumu ih ima dosta sto se moze lako dokazati.
Natuki prestani da seres vise jer tvoje misljenje nije vredno kod tvojih sunarodnika na forumu a ne kod mene.
Tebe sam razbio cinjenicama i podvio si rep i pobegao.naravno da sam kod tebe na ignore kad nisi znao odgovor na 50 pitanja.Da si ti mene doveo u takvu situaciju mozda bih i ja postupio isto
jasim- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 20.02.2010
Broj postova : 1285
Reputacija : 35
Godina imam : 40
Započeo/la tema :
ej nemoj se ljutit ali baš pišeš bedastoče .......
i imaš jebačka muda .....
dobro ti je reko gio , jebeno provociraš druže , i to s patanjama jebenog srpskog naroda ,
pa tko je bedastoče ....
koga napadao , tko je imao imaginaciju o velikoj srbiji te svojatao tuđi teritorij ...
sada si i meni digao živce i zbog takvih kao što si ti sve srbe svrstavaju u četnike...
ej kako mi je drago što ste ostali bez kosova ....
ej a i bez vojvodine čete skoro druže .....
inače ne mrzim srbe , ali ti si jebački podojen ...dobro zbori pustinja ti si početnik
i imaš jebačka muda .....
dobro ti je reko gio , jebeno provociraš druže , i to s patanjama jebenog srpskog naroda ,
pa tko je bedastoče ....
koga napadao , tko je imao imaginaciju o velikoj srbiji te svojatao tuđi teritorij ...
sada si i meni digao živce i zbog takvih kao što si ti sve srbe svrstavaju u četnike...
ej kako mi je drago što ste ostali bez kosova ....
ej a i bez vojvodine čete skoro druže .....
inače ne mrzim srbe , ali ti si jebački podojen ...dobro zbori pustinja ti si početnik
m- Faca foruma
Započeo/la tema :
Jasime, to je kao da njemci kažu , da su oni najveća žrtva 2.svj.rata
tom logikom bi i oni mogli reči , da su najviše stradali kada su ih saveznici pregazili
tom logikom bi i oni mogli reči , da su najviše stradali kada su ih saveznici pregazili
Započeo/la tema :
Ma zabole me sta ti mislis,jer ti si isti kao svi hrvati,nema razlike.Vama smeta sve sto je PRAVOSLAVNO i sto je na nasu stranu.Mozes ti da skaces do plafona ovo gore je ISTINA I SAMO ISTINA.Svi ste pod kalup.Ja napisem cinjenice,vi nemate odgovor jer znate da sam u pravu i onda idemo na rec PROVOCIRANJE.
Ajde reci mi sta nije istina iz mog prethodnog posta ???
AJDE RECI !!!!!
Ajde reci mi sta nije istina iz mog prethodnog posta ???
AJDE RECI !!!!!
jasim- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
izuzetno mi je žao što postoji opcija da se čitaju postovi unatoč ignorea!jasim je napisao/la:Ala vi ispisate 3 strane glupostima o meni i mom narodu ....Do dusi nije sve glupost ima i pametnih stavova i ljudi.Nicime ja nisam zadojen i zabole me ko sta misli o meni jer da mi je bitno ne bi bio ovde na ovom forumu.Vi mislite da samo vi znate istinu i da svako ko zna nesto drugacije odmah je CETNIK i provokator.Tako razmisljaju mala deca ili odrasli ljudi koji se boje prave istine.
ja sam izuzetno ponosan što nisam ni metak opalio, što nisam oduzeo život ni jednom ljudskom biću!
ti si jedno malo govno kojie nema pojma o humanizmu- kojem je strašno bitno nacionalno opredjeljenje
za tebe je biti srbin smisao života-
e mali moj- bitno je biti čovijek bez obzira gdje si se rodio na kugli zemaljskoj!
Započeo/la tema :
gio_deluxe je napisao/la:Jasime, to je kao da njemci kažu , da su oni najveća žrtva 2.svj.rata
Ali nikad ne mogu da kazu da su njihove zene i deca muceni po logorima,da su im proterivani civili samo za to sto su bili nemci (u ovom slucaju SRBI).Ne znam sto si njih uzeo za primer kad ste kroz istoriju uvek bili na njihovoj strani i uvek ste imali logore za srbe.Da ne pricam koliko ste ih pobili......U zadnjem ratu ste to samo nastavili a sad mi nesto ovde kenjate o vasem postenju i vasem pravu
jasim- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
Natuki,ja cu da te nagradim kad ti kazem da si veliko go*no.
Pricaj to nekome koga interesuje,svoje znanje si pokazao u nasoj raspravi...
Pricaj to nekome koga interesuje,svoje znanje si pokazao u nasoj raspravi...
jasim- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
ja nigdje nisam napisao da nije bilo zločina i sa jedne i sa druge strane .
dapače , čak sam negdje par puta i napisao da je zločin , zločin . ali kada ti inzistiraš na ovakvim notornim glupostima ; pa onda i ja inzistiram na svoje .
pa ako to preklopiš na veliku sliku , dobiješ ovo :
dokle god Srbija inzistira na ovakvoj politici i Hrvatska će na svojoj .
tko se kome treba ispričati ? mi vama što ste nas napali ili vi nama što smo se branili ?
a možemo i o daljoj povijesti , ako baš hoćeš .
koliko znam , kada god vam je trebala pomoć protiv Bugara , imali ste ju
dapače , čak sam negdje par puta i napisao da je zločin , zločin . ali kada ti inzistiraš na ovakvim notornim glupostima ; pa onda i ja inzistiram na svoje .
pa ako to preklopiš na veliku sliku , dobiješ ovo :
dokle god Srbija inzistira na ovakvoj politici i Hrvatska će na svojoj .
tko se kome treba ispričati ? mi vama što ste nas napali ili vi nama što smo se branili ?
a možemo i o daljoj povijesti , ako baš hoćeš .
koliko znam , kada god vam je trebala pomoć protiv Bugara , imali ste ju
Započeo/la tema :
gio_deluxe je napisao/la:Jasime, to je kao da njemci kažu , da su oni najveća žrtva 2.svj.rata
upravo tako ..............
ej jasime pobratime daj mi reci napiši od kuda ti to vadiše te svoje činjenice .....
daj molim te napiši mi autora ....
di je ta dokumentacija , di to piše sve što si ti pobrojao ...
o stradanjima i ostalim glupostima
m- Faca foruma
Započeo/la tema :
Vidi gio,tako su mislili i muslimani u bosni,pa podneli tuzbu pa ga izduvali.tako ce te i vi.ja ne insistiram na nicemu.Idi na sajt Hrvatskog Helsinskog odbora za ljudska prava i naci ces mnogo toga.
Ali sta to vredi kad ce neko pametan ovde odmah da se brani da su to srbi napisali.To im je jedina strategija kad ih sateram u cosak.
Zasto bi se bilo ko izvinjavao?
Lako je meni sad da se izvinim kad nisam bio tamo ali nemam pravo da se izvinjavam u nicije ime osim u svoje.
jel se glupi Tadic izvinio muslimanima?Jeste. I sta se dobilo time? NISTA!!!A zasto nista? Za to sto su u masovne grobnice upisivali zive ljude.Za to ne moze ni popis da se sprovede.Mislis li da ce necije izvinjenje da ublazi bol ljudima koji su izgubili svoje najrodjenije?Mislis li da ce to da im ih vrati?
NECE prijatelju,nece.To nista ne resava.Jedino resenje je da svi pokupe svoje zlocince i privedu ih pravdi i naravno obezbetiti im postena sudjenja.Samo tako mogu neke stvari da se srede.
Ali sta to vredi kad ce neko pametan ovde odmah da se brani da su to srbi napisali.To im je jedina strategija kad ih sateram u cosak.
Zasto bi se bilo ko izvinjavao?
Lako je meni sad da se izvinim kad nisam bio tamo ali nemam pravo da se izvinjavam u nicije ime osim u svoje.
jel se glupi Tadic izvinio muslimanima?Jeste. I sta se dobilo time? NISTA!!!A zasto nista? Za to sto su u masovne grobnice upisivali zive ljude.Za to ne moze ni popis da se sprovede.Mislis li da ce necije izvinjenje da ublazi bol ljudima koji su izgubili svoje najrodjenije?Mislis li da ce to da im ih vrati?
NECE prijatelju,nece.To nista ne resava.Jedino resenje je da svi pokupe svoje zlocince i privedu ih pravdi i naravno obezbetiti im postena sudjenja.Samo tako mogu neke stvari da se srede.
jasim- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
baš mi nije jasno zar je cijeli svijet tako bedast pa nije vidio ta vaša srpska stradanja ....
taj vaš križni put ....
taj genocid hrvata nad srbima .....
ti to samo pojednici i neki kvazi povjesničari vide ....
tu mlatiš o neki povjesnim istinam , pa daj gdje to piše da pričitam daj mi link ......
sramota , negdje bi dobio bannn majstore za ovu glupost koju si napisao ...
o srebrenici ...
vjerovatno tako misliš i o vukovaru ....
da su to izmišljeni ljudi koji su stradali na ovčari ....
da ste oslobodili vukovar ...
da je leva supoderica ili kako su se več zvali heroji ....
sramota ....
ovo što ti pišeš je baš ono proljev krpoz gusto granje ...
znaš kad kenjaš pa sam sebe ispošpricaš proljevom ....
mislim da je tako nešto jel nema iskustva .......
čito sma ja nešto što navodi hho , jel me zanimalo zašto se sudi nekim našim herojima , i znaš što ništa od toga i tužiteljstvo je u hagu je od toga odustalo ...
taj vaš križni put ....
taj genocid hrvata nad srbima .....
ti to samo pojednici i neki kvazi povjesničari vide ....
tu mlatiš o neki povjesnim istinam , pa daj gdje to piše da pričitam daj mi link ......
sramota , negdje bi dobio bannn majstore za ovu glupost koju si napisao ...
o srebrenici ...
vjerovatno tako misliš i o vukovaru ....
da su to izmišljeni ljudi koji su stradali na ovčari ....
da ste oslobodili vukovar ...
da je leva supoderica ili kako su se več zvali heroji ....
sramota ....
ovo što ti pišeš je baš ono proljev krpoz gusto granje ...
znaš kad kenjaš pa sam sebe ispošpricaš proljevom ....
mislim da je tako nešto jel nema iskustva .......
čito sma ja nešto što navodi hho , jel me zanimalo zašto se sudi nekim našim herojima , i znaš što ništa od toga i tužiteljstvo je u hagu je od toga odustalo ...
m- Faca foruma
Započeo/la tema :
jasim je napisao/la: Za to sto su u masovne grobnice upisivali zive ljude.Za to ne moze ni popis da se sprovede.Mislis li da ce necije izvinjenje da ublazi bol ljudima koji su izgubili svoje najrodjenije?Mislis li da ce to da im ih vrati?
NECE prijatelju,nece.
ej gle rečenica za rečenicom i sam sebe sjeebo ...............
m- Faca foruma
Započeo/la tema :
neću uopće komentirati ovo o nepostojećim žrtvama , zna se tko je to radio i radi još uvijek , ali ću reći ovo . zašto bi se tko trebao ispričati ?
zbog morala , takta , pokušaja napretka ....
taj netko je Srbija , ali očito još nema ništa od toga
Započeo/la tema :
Eto vidis,oni koji su ubijali decu i zene za tebe su heroji.I ko si ti onda da mi drzis predavanja ???
Da nesto znas ne bi tako pisao.Dokumenta o Srebrenici su zapecacena za narednih 50 godina.A zbog cega?Ajde kad si tako pametan kazi nam da cujemo.
Da nesto znas ne bi tako pisao.Dokumenta o Srebrenici su zapecacena za narednih 50 godina.A zbog cega?Ajde kad si tako pametan kazi nam da cujemo.
jasim- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
marko je napisao/la:jasim je napisao/la: Za to sto su u masovne grobnice upisivali zive ljude.Za to ne moze ni popis da se sprovede.Mislis li da ce necije izvinjenje da ublazi bol ljudima koji su izgubili svoje najrodjenije?Mislis li da ce to da im ih vrati?
NECE prijatelju,nece.
A zasto pametnjakovicu????
jasim- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
pa kako ti nije jasno ...daj pročitaj kaj si napisao ..........
m- Faca foruma
Započeo/la tema :
gio_deluxe je napisao/la:neću uopće komentirati ovo o nepostojećim žrtvama , zna se tko je to radio i radi još uvijek , ali ću reći ovo . zašto bi se tko trebao ispričati ?
pa cekaj,kako neko da ti se izvini za bilo sta kad tvoj Mesic pusta na slobodu coveka koji je priznao hrvatskom sudu da je prvo silovao pa ubio devojcice od 8 i 10 godina.
Nema od toga nista i ti to dobro znas...
jasim- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
marko je napisao/la:pa kako ti nije jasno ...daj pročitaj kaj si napisao ..........
Pa nemam sta da citam......znam sta sam napisao.Ako ti nesto nije jasno iz toga pitaj pa cu ti reci iako je tu sve jasno...
jasim- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
svađaš se sa svima , pa neznam koje se na mene odnosi , ali u vezi Srebrenice netražim ispriku , tražim ju za Vukovar , Dubrovnik , Posavinu , Baniju , Knin i zagoru .....
ispriku i odštetu ( tako svijet funkcionira već jaaako dugo )
ispriku i odštetu ( tako svijet funkcionira već jaaako dugo )
Započeo/la tema :
ja više neću doći u napast da gledam što je jasim napisao, jer za mene je čovijek čovijek, ma gdje se rodiomarko je napisao/la:gio_deluxe je napisao/la:Jasime, to je kao da njemci kažu , da su oni najveća žrtva 2.svj.rata
upravo tako ..............
ej jasime pobratime daj mi reci napiši od kuda ti to vadiše te svoje činjenice .....
daj molim te napiši mi autora ....
di je ta dokumentacija , di to piše sve što si ti pobrojao ...
o stradanjima i ostalim glupostima
: citirao bih jednu pjesmu:
mrtvi nisu roba, pustite da mirno leže na dnu groba!
koja je razlika između srbina i hrvata?
ima li fizičke razlike?
dali postoji fizička nekompatibilnost?
zbog čega taj balonja izvlaći te genetske razlike?
gdje on na ovom malom forumu gura ideju o mržnji, o razlikama?
nakon ovog ružnog rata sad imamo nekakve države- umjesto da napravimo suradnju, da ponovno ukinemo granice- sad nam balonje iz srbije spočitavaju otpor prema miloševiću i prema velikostrpskim težnjama!
otkud ima pravo da zamjera ljudima koji ni metka nisu ispalili?
Započeo/la tema :
jasim je napisao/la:marko je napisao/la:jasim je napisao/la: Za to sto su u masovne grobnice upisivali zive ljude.Za to ne moze ni popis da se sprovede.Mislis li da ce necije izvinjenje da ublazi bol ljudima koji su izgubili svoje najrodjenije? ih vrati?
NECE prijatelju,nece.
A zasto pametnjakovicu????
jel ti sada jasno .... rečenica za rečenicom
m- Faca foruma
Započeo/la tema :
Stranica 6 / 40. • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Similar topics
» Da se ne zaboravi- Jeste li znali-rasprava o ratu // DIO 2 //
» Jeste li znali? Zanimljivosti o automobilima...
» Jeste li znali da mješavina meda i cimeta liječi mnoge bolesti
» Žene u Domovinskom ratu
» Istina o prošlom ratu!
» Jeste li znali? Zanimljivosti o automobilima...
» Jeste li znali da mješavina meda i cimeta liječi mnoge bolesti
» Žene u Domovinskom ratu
» Istina o prošlom ratu!
Stranica 6 / 40.