Tko je kriv za Domovinski rat?
+26
Turrican
morbuss
Hate
sunce
damfisk
Lenica
Mass
SAS
bokaso1
m
Mr.Cooly
eva kant
fosforica
WEYLAND-YUTANI
gio_deluxe
H[a]D
jasim
evitaa
Nessie
Hell
pustinja
minutus
Layla
scorpio57
Neukrotivi pastuh
Neu
30 posters
Stranica 17 / 21.
Stranica 17 / 21. • 1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21
Re: Tko je kriv za Domovinski rat?
Krivi su Srbi i pravoslavci u Hrvatskoj
scorpio57- Dipl.ing.foruma
- Registriran/a : 06.01.2010
Broj postova : 9559
Reputacija : 520
Godina imam : 67
Započeo/la tema :
scorpio57 je napisao/la:Krivi su Srbi i pravoslavci u Hrvatskoj
Predpostavljam da si siguran u to....? ( a dobro godine cine svoje pa secanje bledi.....)
Mislim da nije tako Strunfe..... (mada ti necu reci da Lazes jer nisam advokat, ja sam pristojan...... )
Mislim da nisu krivi Srbi, mada su oni odlicno posluzili svrsi a deo odradio posao.... Nisu ni Hrvati, mada je deo njih perfektno odradio posao a dao posluzio svrsi.........
(E Strunfe na avataru ko da je Jelen ili jarac, tako mi se cini..... Stvarno......)
bokaso1- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 09.04.2010
Broj postova : 8239
Reputacija : 663
Započeo/la tema :
Siguran sam..zečiću..napisao sam Srbi i pravoslavci u Hrvatskoj ne izvrči..opet smatraš da su pravoslavci u Hrvatskoj Srbi?
Započeo/la tema :
Sta ja smatram to je malo drugacije li znas da ja tebe postujem i necu da te nerviram.....
Strunfe ajde da te ne zezam za ove gluposti sto pricas jer kad bi poceo da ti objasnjavam ispao bi smesan i ti i ja.... Zato bolje da ne sirimo temu....
Misli vidim ja da ti imas stav i razmisljanje ko da te je licno PAPA skolovao..... ( mada pade mi na pamet jel bio nezan prema tebi kada si toliko vezan za njega....?)
I na kraju ko je kriv za rat u Hr....? Sad mi se sve pobrkalo.....
Strunfe ajde da te ne zezam za ove gluposti sto pricas jer kad bi poceo da ti objasnjavam ispao bi smesan i ti i ja.... Zato bolje da ne sirimo temu....
Misli vidim ja da ti imas stav i razmisljanje ko da te je licno PAPA skolovao..... ( mada pade mi na pamet jel bio nezan prema tebi kada si toliko vezan za njega....?)
bokaso1- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Krivi su Hrvati... Logično je... Napali su vlastitu državu...
Hate- Inžinjer foruma
- Registriran/a : 25.05.2010
Broj postova : 8686
Reputacija : 791
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Jel vidiš ti mene. Razbahatila sam se.
Hate- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
bokaso1 je napisao/la:Sta ja smatram to je malo drugacije li znas da ja tebe postujem i necu da te nerviram.....
Samo naprijed zec..da razjasnimo do kraja iako je jasno da su Veliko srbi iskoristili Hrvatske pravoslavce za pokušaj ostvarivanja tkz.velike srbije koja je sada pašaluk a kada izgubite i Vojvodinu za 2-3.g.bit ćete srbija oko bg
da kani se pape ne diram ni ja tvoga neznam kako se zobve poglavar-..ovo je vrijeđanje na vjerskoj osnovi,prvo ću te prijaviti zbog toga ako ne budeš sanc.napadam svim sredstvima
Započeo/la tema :
Bokaso ne zadiri u vjersku razinu, usmena opomena.
Broj postova : 86925
Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
scorpio57 je napisao/la:da kani se pape ne diram ni ja tvoga neznam kako se zobve poglavar-..ovo je vrijeđanje na vjerskoj osnovi,prvo ću te prijaviti zbog toga ako ne budeš sanc.napadam svim sredstvima
Za jednog tako velikog vjernika kakvim se predstavljaš - ovo je žalosno da ne znaš
Mass- Faca foruma
- Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 12410
Reputacija : 1473
Započeo/la tema :
Hate je napisao/la:Krivi su Hrvati... Logično je... Napali su vlastitu državu...
Ne mislim tako, Hrvati su napali pobunjene policiske stanice i kasarne JNA a potom i sela....
Srbi su naoruzani od nekoga, ( da ne sirim od koga), napujdani da se bune kao ne zele odcepljenje ili
Ako se vi odcepljujete onda se oni odcepljuju od vas..... Ko je tu u pravu to je pitanje za pravni sektor ( ali onaj koji je nepristrasan a ne ovaj forumski) i sve bi se moglo resiti mirnim putem....
Srpska opcije koja je bila normalana je ubijena od strane tih ljudi....
Hrvatska strana koja je mogla da to uradi je ucutkana i pojedinci ubijeni..... Sve prepreke su sklonjene da pocene stanje.......
Srbima treba manuti sa Ustaskom zastavom pred ocima i odose na oruzije..... A Hrvatima sa Cetnicima..... Ajmo dovozi cetnike.... Kada ih nema pravi od stanovnistva.....
Nije dovoljni cetnika da se podigne Hrvatska na oruzije...? Ajmo JNA artiljerija Pali...... Sta jos treba, sravni Vukovar, pucj po gradovima, ajmo veliki kalibar.....
Sta JNA moze da pregazi Hrvatski ko plitak potok..... stani.... Neka se JNA ukopa i samo puca...... To je naj bolji efekat, naj vise se Hrvata dize jer im ruse kuce, gine nejac..... Sta fanatici bi da krenu napred , smenjuj, pobi, hapsi.....
Sta Srbija nije dovoljno se podigla....? Pa daj malo slike Ustasa , pokolja, maskriraj..... Daj one srceparajuce price o zverstvima Ustasa nad neduznim Srbima.... Sta nema bas tako, pa napravi, izmisli....
Daj one paravojne formacije one su odlicene da zagovnaju.....
Jeli Hrvati imamo jeftino oruzije iz magacina za vas, jebiga cistili nesto magacine pa nam ne treba Rusko oruzije..... Jeftino
Jeli Srbi ocete malo ozbiljijeg oruzija.....? Iz Mjke Rusije specijalno za vas..... Cena simbolicna..... Sta ima dovoljno, a pa daj i Bosna da bukne..... Sad ce faliti.....
Jeli Srbi ocete li SA 300, ma direktno iz Rusije , ama moze koje snkcije , to ce zeznemo lako.....
Ej Hrvati vi morate da se oslobodite i formirate drzavu, nece vama Srbi krojiti sudbinu ....... Evo mi cemo vam oruzije dati, sta nemate para, ma moze i na kredit, dacete posle objekte i privredu...... nema problema..... Sacekacemo vas, vazno je da vas Srbi ne jebavaju..... ;A jel ste vi videli one silne mitinge i broj ljudi pa svi su oni isti......
Jeli Srbi jel vidite koliko vas ovi Hrvati mrze.... Ma treba im naplatiti sve iz proslosti.... Eto prilike.... Naplatite im glavu za glavu..... Ma sta da ikome bude zao, pa to sve Ustase..... Jeste gledali koliko oni isticu Sahovnicu to je Ustaski simbol.....
Sta nije ista ko Ustaska, ma sada snimaj samo ustaske sahovnice......
Ali nije to pocetak rata.... malo ranije je on bio i pripreme su uveliko tekle.....
Neu je napisao/la:Bokaso ne zadiri u vjersku razinu, usmena opomena.
Neu ako mislis da sam ovim zadro u verka pitanja onda OK IZVINJAVAM se.....
Hteo sam da izvrgnem ruglu ideologiju Katolicke Crkve na celu sa Papom jer smatram jednim od glavnih ideologa mrznje na ovim prostorima....
bokaso1- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
to je bar lako, Isus je sam rekao "ne zovite nikoga svojim ocem, jedan je vaš Otac na nebesima" a papu se zove Svetim Ocem.bokaso1 je napisao/la:
Hteo sam da izvrgnem ruglu ideologiju Katolicke Crkve na celu sa Papom jer smatram jednim od glavnih ideologa mrznje na ovim prostorima....
Vatican is trolling
Turrican- Tehničar foruma Tury
(Informatičar, zajebant) - Registriran/a : 22.02.2009
Broj postova : 5443
Reputacija : 1188
Započeo/la tema :
Slazem se Turi.... Mislim da je Vatikan dosta umesan u sranja na ovom podrucju...
Ali i on je samo vesto iskoristen po mom misljenju i fenomenalno se uklopio u ovu pricu.........
Ali i on je samo vesto iskoristen po mom misljenju i fenomenalno se uklopio u ovu pricu.........
bokaso1- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Iskreno prvi put čujem da Vatikan ima direktne veze sa "sranjima na ovom području", ali ako znaš nešto slobodno se raspiši o tome.
Turrican- Tehničar foruma Tury
(Informatičar, zajebant) - Registriran/a : 22.02.2009
Broj postova : 5443
Reputacija : 1188
Započeo/la tema :
Turrican je napisao/la:Iskreno prvi put čujem da Vatikan ima direktne veze sa "sranjima na ovom području", ali ako znaš nešto slobodno se raspiši o tome.
Ufff zvanicno je neutralan ali daleko od toga.... On bi hteo da siri se na istok i to mi je dugorocan cilj..... Odgovoran je za sejanje tolike mrznje izmedju Hrvata i Srba.... Na diplomatskom polju da ne pricam ali po moim saznanjim je jako aktivan bio..... Narocito oko priznanja Hrvatske kao drzave jos dok se nisu znala njene granice.....
Poucen iskustvom iz proslog rata sada je bio pasivniji u poslednjem ratu bar zvanicno ali se odlicno uklopijo u razbijanje SFRJ.......
bokaso1- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
zanimljiva fotka
Započeo/la tema :
I te kakao Strunfe.... Jako zanimljiva i pametnom mnogo govori..... Ovde se slazem sa tobom Strunfe.....
Necu dalje.... Ok prestajem....
Necu dalje.... Ok prestajem....
bokaso1- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
Hate je napisao/la:To nije bio nikako sarkazam.
Nisu sve zajebancije sarkazam.... Al oke
Ae, isto ko kad sam ti na onoj temi napisala da mi budeš frendica na fejsu. Mass je umro od smijeha a ti?
Hate je napisao/la:Ovdje se više ne zna ko kome što piše...
Mass ne znam kome ti pišeš, ali Sunce je meni napomenula da je ovo gore njezino sarkazam... ^^ Ovo je sve samo ne sarkazam... Ovo je više wannabe da vam kažem da sam fina djevojka etc.
Ja i jesam fina djevojka. Pametna, obrazovana, zgodna, dobro odgojena. Ne wannabe, nego zaista jesam.
Šta je tu čudno ?
sunce- Aktivni forumaš
- Registriran/a : 02.01.2012
Broj postova : 1916
Reputacija : 127
Započeo/la tema :
sunce je napisao/la:
Ae, isto ko kad sam ti na onoj temi napisala da mi budeš frendica na fejsu. Mass je umro od smijeha a ti?
To što to nije bio sarkazam.
I opet ne kužiš poantu...
sunce je napisao/la:
Ja i jesam fina djevojka. Pametna, obrazovana, zgodna, dobro odgojena. Ne wannabe, nego zaista jesam.
Šta je tu čudno ?
Nije čudno. Nego ti ne kužiš. To nije sarkazam.
Hate- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
sunce- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
Ne ozbiljno... To nije bila čak ni ironija, a kamoli sarkazam.
Ali oke, dosta spamma.
Ali oke, dosta spamma.
Hate- Inžinjer foruma
Započeo/la tema :
evo C/P iz srpske štampe:
Aktuelna revizija rezultata Drugog svjetskog rata, po mišljenju pojedinih beogradskih istoričara i analitičara, zapravo je zakamuflirani pokušaj poricanja svega onoga što se, devedesetih godina XX vijeka, događalo na prostoru bivše Jugoslavije. Negiranje prošlosti i poricanje odgovornosti za rat, razaranja i počinjene zločine – slažu se neki od njih – strategija je gotovo svih vlada od 5. oktobra do danas. I prošlonedjeljno obilježavanje dvadesetogodišnjice opsade Sarajeva, sudeći po reakcijama ovdašnjih političara, javnih ličnosti i kontrolisanih medija, prošlo je bez odgovora na ključno pitanje – ko su ti koji su Sarajevo “opsedali” puna četrdeset i četiri mjeseca. Za bivšu predsjednicu Građanskog saveza Srbije, Vesnu Pešić, takva strategija ne predstavlja naročito iznenađenje.
Aktuelna revizija rezultata Drugog svjetskog rata, po mišljenju pojedinih beogradskih istoričara i analitičara, zapravo je zakamuflirani pokušaj poricanja svega onoga što se, devedesetih godina XX vijeka, događalo na prostoru bivše Jugoslavije. Negiranje prošlosti i poricanje odgovornosti za rat, razaranja i počinjene zločine – slažu se neki od njih – strategija je gotovo svih vlada od 5. oktobra do danas. I prošlonedjeljno obilježavanje dvadesetogodišnjice opsade Sarajeva, sudeći po reakcijama ovdašnjih političara, javnih ličnosti i kontrolisanih medija, prošlo je bez odgovora na ključno pitanje – ko su ti koji su Sarajevo “opsedali” puna četrdeset i četiri mjeseca. Za bivšu predsjednicu Građanskog saveza Srbije, Vesnu Pešić, takva strategija ne predstavlja naročito iznenađenje.
tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar) - Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
A što si tim isječkom točno htio pojasniti?
ja ne razumijem?
ja ne razumijem?
sunce- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
htio sam pojasniti da su poneki u srbiji svjesni tko je odgovoran za ovaj posljednji rat!sunce je napisao/la:A što si tim isječkom točno htio pojasniti?
ja ne razumijem?
tanuki- Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar) - Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Postoji jedan dio intelektualnog kruga koji su toga svjesni, koji su se za to i ispričali.
Nažalost to je manjina u Srbiji.
Nažalost to je manjina u Srbiji.
sunce- Aktivni forumaš
Započeo/la tema :
Stranica 17 / 21. • 1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21
Stranica 17 / 21.