Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tko je kriv za Domovinski rat?

+26
Turrican
morbuss
Hate
sunce
damfisk
Lenica
Mass
SAS
bokaso1
m
Mr.Cooly
eva kant
fosforica
WEYLAND-YUTANI
gio_deluxe
H[a]D
jasim
evitaa
Nessie
Hell
pustinja
minutus
Layla
scorpio57
Neukrotivi pastuh
Neu
30 posters

Stranica 16 / 21. Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 21  Next

Go down

Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 16 Empty Re: Tko je kriv za Domovinski rat?

Postaj by Mass pet tra 13, 2012 4:59 pm

Pa mislim, neka kaže u par crtica. Najjednostavnije što može
Mass
Mass
Faca foruma
Faca foruma

Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 12410
Reputacija Reputacija : 1473
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 16 Empty200 / 999200 / 999Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 16 Empty

[Vrh] Go down

Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 16 Empty Re: Tko je kriv za Domovinski rat?

Postaj by bokaso1 pet tra 13, 2012 5:41 pm

Pa vidis da mi Damfiks svaku rec prati i jos treba da me proziva a ja njega toliko volim..... Jebes rat vaznija je ljubav....
bokaso1
bokaso1
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Registriran/a : 09.04.2010
Broj postova : 8239
Reputacija Reputacija : 663
Započeo/la tema :
Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 16 Empty120 / 999120 / 999Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 16 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by zbracun pet tra 13, 2012 5:53 pm

Znate šta? Mislim da je prošlo već previše vremena od rata i bilo bi krajnje vrijeme da se počne ponovo raspirivat mržnja među ljudima. Sa ovakvim pitanjima će se to vrlo brzo rasplamsat.
Krivo je nekoliko ljudi sa svih strana, a koji su to, mislim da već i vrapci znaju. Mislim da to nije više za javne rasprave, jer bi moglo završit jako neugodno, pa čak i za život opasno. Ne čitamo ovaj forum samo mi koji smo članovi, pa treba dobro paziti šta se piše.
zbracun
zbracun
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 29.12.2011
Broj postova : 2526
Reputacija Reputacija : 662
Godina imam : 69
Započeo/la tema :
Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 16 Empty3 / 9993 / 999Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 16 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 pet tra 13, 2012 6:04 pm

Hate je napisao/la:Ajde odgovori. Napiši samo Hrvatska ili Srbija. Svi znamo da je to samo tvoje mišljenje, ali eto budi precizan. Jedna riječ i to je to. Very Happy

neće on to napisati iako zna da je Srbija kriva..inaće kako su se udomili neki koji su učestvovali u ratu protiv Hrvatske pročitajte: Svi navedeni četnici primljeni su po nalogu Račanova ministra policije Šime Lučina u isto vrijeme kada je otpušteno više od tisuću hrvatskih policajaca-prvih hrvatskih redarstvenika, nikada nisu procesuirani za svoje zločine I sudjelovanje u oružanoj pobuni protiv RH. Što je najzanimljivije, taj potez je odobrem od HDZ-a sve do dana današnjeg. (Wikileaks.hr)

DUŠAN UGLJEŠIĆ-zaposlen u PU Vukovarsko srijemska u PP Tovarnik, bio uhićen zbog sudjelovanja u oružanoj pobuni I vraćen na posao, stanuje u Tovarniku

BOŠKO CULIĆ-zaposlen u PU Vukovarsko srijemskoj u PP Tovarnik, bio uhićen za sudjelovanje u oružanoj pobuni I vraćen na posao stanuje u Tovarniku:

MIRKO VLAŠIĆ-zaposlen u PU Vukovarsko-srijemska u PP Otok kod Vinkovaca, bio uhićen za sudjelovanje u oružanoj pobuni, stanuje u Vukovaru;

RADENKO TADIĆ-zaposlen u PU Vukovarsko-srijemskoj u PP Markušica, živi u Podvinju kraj Markušice, ima završenih 7 razreda osnovne škole sudjelovao u oružanoj pobuni protiv RH;

DALIBOR LACMANOVIĆ-zaposlen u PU Osječko-baranjska, u PP Dalj, živi u Borovu Naselju, ima završenu samo osnovnu školu, sudjelovao u oružanoj pobuni protiv RH;

MIHAJLO RESANOVIĆ-zaposlen u PU Vukovarsko-srijemska u PP Tovarnik, živi u Srbiji, sudjelovao u oružanoj pobuni protiv RH;

MIJO DOBRAŠ-zaposlen u PU Osječko-baranjska, na ispomoći u PU Primorsko-goranska, PP Mali Lošinj, policijska ispostava Cres, sudjelovao je u oružanoj pobuni protiv RH;

MILAN ŠARIĆ-zaposlen u PU Osječko-baranjska, na ispomoći u PU Primorsko-goranskoj, PP Mali Lošinj,

BOŠKO PLAVŠIĆ-zaposlen u PU Vukovarsko-srijemskoj PP Tovarnik, sudjelovao u oružanoj pobuni protiv RH, živi u Batajnici pokraj Beograda;

MILENKO KORAĆ-zaposlen u PU Vukovarsko-srijemska, PP Tovarnik, sudjelovao u oružanoj pobuni protiv RH, pripadnik “Belih orlova” nosio četničku zastavu kroz osvojeni Vukovar I pjevao “Slobodane šalji nam salate bit će mesa klat ćemo Hrvate”, živi u Mirkovcima kraj Vinkovaca;

MILORAD DELIĆ-zaposlen u PU Vukovarsko-srijemska, PP Tovarnik, sudjelovao u oružanoj pobuni protiv RH, živi u Rumi, Srbija;

MIROSLAV DOPUĐ-zaposlen u PU Vukovarsko-srijemska, PP Tovarnik, sudjelovao u oružanoj pobuni protiv RH, živi u Šidu;

LJUBIŠA KOMASOVIĆ-zaposlen u PU Vukovarsko-srijemska, PP Tovarnik, sudjelovao u oružanoj pobuni protiv RH, za vrijeme “Bljeska” uhićen kao milicioner “SAO Krajine”, ima krivotvorenu vozačku dozvolu, živi u Tovarniku;

SRĐAN JAKIĆ-zaposlen u PU Vukovarsko-srijemska, PP Vukovar, sudjelovao u oružanoj pobuni protiv RH, bio u postrojbi “Beli orlovi” tenkisti, adresa nepoznata;

MIODRAG VUČKOVIĆ-zaposlen u PU Vukovarsko-srijemska, PP Vukovar, sudjelovao je u oružanoj pobuni protiv RH, bio u postrojbi “Beli orlovi”, adresa nepoznata;

TOMO ŽESTIĆ-zaposlen u PU Vukovarsko-srijemskoj, PP Tovarnik, sudjelovao je u oružanoj pobuni protiv RH, zarobljen u “Bljesku” kao milicioner “SAO Krajine”, živi u Tovarniku;

MILJENKO KOSJER-zaposlen u PU Vukovarsko-srijemskoj, PP Tovarnik, prije rata radio je u Dugoj Resi sudjelovao je u oružanoj pobuni protiv RH, pokrao je oružje I pobjegao u Krajinu, živi u Tovarniku;

MILISAV ANATACKOVIĆ-zaposlen u PU Vukovarsko-srijemskoj, PP Vukovar, sudjelovao je u oružanoj pobuni protiv RH, navodno ima ubojstvo iz 1992., “reketaš”, navodno je 2001. bio uključen u reketarenje privatne firme “Jakopec”;

ZORAN ADŽIĆ-zaposlen u PU Vukovarsko-srijemska ima samo osnovnu školu, sudjelovao u oružanoj pobuni protiv RH, stanuje u Tordincima;

DRAGAN VIŠEKRUNA-zaposlen u PU Vukovarsko-srijemska stanuje u Ostrvu;

DUŠAN RADANOVIĆ-bio je pripadnik milicije krajine, sada radi u pograničnoj policiji u Iloku, obitelj mu živi u Srbiji sudjelovao u oružanoj pobuni protiv RH;

ZORAN MOSLAVARA-bio je krajinski milicioner zlostavljao zarobljene civile, sudjelovao u oružanoj pobuni protiv RH, danas radi u Iloku, temeljni policajac;

VINKO VIDAKOVIĆ-iz Negoslavaca, bio je pripadnik specijalne milicije krajine, radi u Vukovaru u prometnoj policiji;

ZORAN CVETKOVIĆ-iz Markušice, bio je krajinski milicionar, radi u Vukovaru u prometnoj policiji, živi u zauzetom hrvatskom stanu;

BRANISLAV PONJEVIĆ-iz Bršadina, 91. zajedno sa bratom Simom prešao u SUP Beograd, vratio se po zadatku na područje Vukovara da organizira pobunu, danas radi u PP Vukovar, živi u Borovu naselju u hrvatskom stanu;

MILAN JOVIĆ-iz Rajića kraj Novske, bio krajinski milicionar u Okučanima, danas radi u PP Vukovar.

NADA LJUBOJEVIĆ – zaposlena u PU Vukovarsko-srijemskoj, stanuje u Borovom Naselju, rodom iz okolice Orahovice gdje je živjela do 1991. U njenoj kući se nalazio četnički štab, brat joj je ranjen u četnicima kao milicionar 5A0 Krajine, sada živi u Srbiji, udana za Danila Ljubojevića koji radi kao pomoćnik načelnika PP Vukovar, 1991. pobjegao iz Našica, za vrijeme Krajine kao četnik bio pomoćnik sekretara SUP-a za kadrovska pitanja;

SLAĐAN BOGDANOVIĆ – Borovo Selo, zaposlen u PU Vukovarsko-srijemskoj, PP Otok, četnik u miliciji Krajine;

ČEDO SAVURDIĆ – zaposlen u PU Vukovarsko-srijemskoj, rodom iz Gline, 1991. sudjelovao u odvođenju hrvatskih vojnika, četnik na barikadama;

ĐURO LALIĆ – iz Vukovara, radi u PU Vukovarsko-srijemskoj, prije rata radio u Borovu, sudjelovao u četničkom divljanju Vukovarom, njegova bratića odlikovao Arkan;

MILOVAN ŽDRNJA – radi u PU Vukovarsko srijemskoj, u “Veleprometu” Vukovar viđen s četnicima kako postupa prema zarobljenim Hrvatima, optužen za zlostavljanje civila, bio komandir milicije u Marincima, organizator četničkih pljački u Bogdanovcima;

MILORAD CVJETIČANIN – zaposlen u PU Vukovarsko-srijemskoj, bio pripadnik četničke milicije, živi u Srbiji;.

SLOBODAN ZAGREGIO – zaposlen u PU Vukovarsko-srijemskoj, četnički milicionar u Krajini, ranjen za vrijeme pljački hrvatskih kuća u Vukovaru tijekom četničkih divljanja.

Read more: http://wikileaks.hr/archives/3524#ixzz1cSZydttF (Wikileaks)

scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Registriran/a : 06.01.2010
Broj postova : 9559
Reputacija Reputacija : 520
Godina imam : 67
Započeo/la tema :
Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 16 Empty65 / 99965 / 999Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 16 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by bokaso1 pet tra 13, 2012 6:48 pm

Sad mi vise nisi Strunf vec Kolimbo.... Laughing Laughing Laughing

Napokon smo se razumeli Strunfe...... Znas ti dobro na cega ja mislim.....

Znao sam ja da se jako dobro razumemo.......

ZBr. da znas da si u pravu.... Kako covek da se mrzi ako nema ovakvih tema....
Pa mi samo negujemo tradiciju..... Laughing

Ko bi Hrvate ujedinuo ako ne neki Cetnik ili ko bi bolje Srbe ujedinio od Ustase.... Pa onda se medjusobno svadjamo i mrzimo ovako lepo imas cetnika pa imas i koga mrzeti.....

Koliko samo ljubavi iz Damfiksovih reci pa Sunce ce biti ljubomorna garant.... Ostace bez decka.....Laughing Laughing Laughing
bokaso1
bokaso1
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :
Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 16 Empty120 / 999120 / 999Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 16 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by bokaso1 pet tra 13, 2012 8:37 pm

Hate je napisao/la:Ajde odgovori. Napiši samo Hrvatska ili Srbija. Svi znamo da je to samo tvoje mišljenje, ali eto budi precizan. Jedna riječ i to je to. Very Happy

Vidi Hate, po meni nije kriv ni jedan Narod vec pojedine glave iz naroda.... Rece ja i imena onih koje krivim ali vecina vas za njih nije cula pa vam deluje smesno.... Mislite da branim jednu stranu..... Razumem donekle vas revolt....

Po meni su i Srbi i Hrvati iskoristeni zarad tudjeg Hira.....

Moja razlika je sto ja na rat gledam kao na manipulaciju a ne kao sukob dve nacije ili drzave.... Takodje mislim da se u Srbiji dovede kao predsednik Ante Pavelic isto bi bilo..... ni bolje ni gore.... I u Hrvatskoj da vam je sada predsednik Momcilo Djujic isto bi sve bilo kao i do sada.....
bokaso1
bokaso1
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Mass pet tra 13, 2012 9:08 pm

scorpy scorpy...
Mass
Mass
Faca foruma
Faca foruma

Započeo/la tema :
Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 16 Empty200 / 999200 / 999Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 16 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by bokaso1 pet tra 13, 2012 9:42 pm

Mass, da sam ja to rekao ja bi bio provokator...... I onako sam vec lazov, Cetnik i lopov....
bokaso1
bokaso1
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki sub tra 14, 2012 3:38 am

kriv je TITO jer je naivno vjerovao da može potisnuti nacionalizam i religiju!

poput pandore pokušao je ta dva zla zatvoriti u kutiju!
nakon njegove smrti kutija se otvorila, a bratstvo i jedinstvo raspalo u parampačad!
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar)
Domaćin  foruma Tanuki   (Gastronom, fotograf, polemičar)

Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 16 Empty700 / 999700 / 999Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 16 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by pustinja sub tra 14, 2012 6:29 am

Tko je kriv za rat , eto ja ću jednostavno to reći - SRBI

A bogami i TITO koji je priklonio - SRBIMA

Zatim tu su - SRBI iz SRBIJE koji su dolazili u Hrvatsku

Onda JNA koju su vodili , pazi sad - SRBI

Dakle ona riječ koja je najviše puta spomenuta je SRBI i vidimo tko je kriv za rat, kao i za većinu ratova na ovim područjima
pustinja
pustinja
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 27.01.2010
Broj postova : 2596
Reputacija Reputacija : 386
Započeo/la tema :
Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 16 Empty0 / 9990 / 999Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 16 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki sub tra 14, 2012 7:30 am

pustinja je napisao/la:Tko je kriv za rat , eto ja ću jednostavno to reći - SRBI

A bogami i TITO koji je priklonio - SRBIMA

Zatim tu su - SRBI iz SRBIJE koji su dolazili u Hrvatsku

Onda JNA koju su vodili , pazi sad - SRBI

Dakle ona riječ koja je najviše puta spomenuta je SRBI i vidimo tko je kriv za rat, kao i za većinu ratova na ovim područjima
apsolutno se ne slažem!
rat na teritoriju hrvatske ima dugoročne osnove
tito se nije priklonio srbima nikada,
jednostavno je bio naivan misleći da se srbi i hrvati spremni odreći svoje bezićne religije u prosperitetu zajedništva-
bratstvo i jedinstvo!
Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 16 Tito
i da dok su se u tim radnim akcijama sklapale veze i prijateljstva i sve izgledalo idealno i perspektivno, crkva je čekala u busiji svoj trenutak i dočekala!
ajde da sad vidimo koliko ima sklopljenih brakova, a da nisu crkveni!
nisu krvi generali što su rekli pali-
krivi smo mi!
a da,
činjenićno stanje je da je srbija izvršila vojni udar na hrvatsku uz pripomoć JNA i u tom uskm kontekstu bi mogli reći srbija je kriva, ali nikako ne SRBI !
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki

Započeo/la tema :
Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 16 Empty700 / 999700 / 999Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 16 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu sub tra 14, 2012 7:58 am

Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 16 42613810

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 16 Empty999 / 999999 / 999Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 16 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by pustinja sub tra 14, 2012 9:02 am

Je a u srbiji žive nizozemci, koj kurac izbjegavate pravi odgovor, kaj su se u hrvatskoj mađari pobunili uz obečanu pomoč iz mađarske ili srbi uz pomoć iz srbije.
Iskreno zabole me za povijesne korijene, rat je počeo 91 i započeli su ga SRBI ne nizozemci i ne mađari nego SRBI što ovi u hrvatskoj što ispomoč iz SRBIJE ne iz nizozemske i ne iz mađarske.
U konačnici bitno je da smo granice hrvatske uspostavili onako kako su i bile, žao mi ljudi koji su izginuli s tim da mi nije žao niti jednog neprijatelja koji je opalio i jedan metak prema našem teritoriju ili koji je en bilo koji način potpomagao srpske teroriste i koji je poginuo na bilo koji način za takve me zabole kita.
Posebno me veseli što nema krajine a jedino mi je žao kaj je politička gamad uvela oprost (aboliciju) i što nisu proveli lustraciju pa nam se danas ČETNICI šeću hrvatskom zajedno sa vjernim sljedbenicima zločinca koji je 10 na listi svjetskih ubojica samoprozvanog maršala največeg likvidatora hrvata zagorca Tita.
Ali vezano za temu rata započeli su ga SRBI i tome je tako, pa nisu me za glavu pokušali skratiti mađari i nizozemci već SRBI, ali bolje da dalje ne turpijam jer bi mogao svašta reči, SRBI a posebice deklarirani ČETNICI gladni VELIKE SRBIJE i u tom pogledu nedojebani su započeli rat
pustinja
pustinja
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 27.01.2010
Broj postova : 2596
Reputacija Reputacija : 386
Započeo/la tema :
Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 16 Empty0 / 9990 / 999Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 16 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki sub tra 14, 2012 11:26 am

ne pustinjo, za rat sigurno nisu odgovorni SRBI-
odgovoran je nacionalizam i da ČETNICI definitivno !
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by bokaso1 sub tra 14, 2012 11:37 am

Mislim Tanuki da nisi u pravu..... Vidi ja odavno pokusavam da razgranicim neke stvari bas po pitanju tolike mrznje......

Mene zanima odakle tolika mrznja preme Srbima kod vas...... Mrznja Srba mi je poznata zasto je odnosno znam razlog.....

bokaso1
bokaso1
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki sub tra 14, 2012 11:45 am

bokaso1 je napisao/la:Mislim Tanuki da nisi u pravu..... Vidi ja odavno pokusavam da razgranicim neke stvari bas po pitanju tolike mrznje......

Mene zanima odakle tolika mrznja preme Srbima kod vas...... Mrznja Srba mi je poznata zasto je odnosno znam razlog.....

kao prvo boksi, nema tu mržnje,
postoji jedna sporadična stvar, da se svi pravoslavci smatraju srbi!
zbog čega boksi-
kako jedan čovijek može biti generacijama u drugoj državi i zadržati drugi nacionalni identitet!
što to uopće znaći srbin ili hrvat-
dali je to genetski ili teritorijalno?
za mene su ljudi koji žive u srbiji srbi, a u hrvatskoj hrvati-
jednostavna matematika koju ja jedino prihvačam Wink
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by sunce sub tra 14, 2012 12:00 pm

Mass je napisao/la:

Bumo vidli

Tko je tu fina djevojka? Very Happy

Pa očito da bokaso misli da fine djevojke šute i klimaju glavom smajlić

Hate je napisao/la:

Kakve veze ima finoća sa ovakvim temama? Po tvom zaključku kakve djevojke ulaze u rasprave/debate etc? Btw. Svi imamo tu sposobnost - da pričamo. Samo više se slušaju ljudi koji pričaju gluposti. Laughing

Ti. boring

To je bio sarkazam hate. Većdrugi put natrčavaš Razz
A teško da se može reć da damfisk priča gluposti. Teško smajlić

bokaso1 je napisao/la:

Ma de da kazem, pa da me Damfiks grdi....

Eto, što sam vam rekla Wink

Moš mislit što hoće smajlić
Mass je napisao/la:Pa mislim, neka kaže u par crtica. Najjednostavnije što može

bokaso1 je napisao/la:Pa vidis da mi Damfiks svaku rec prati i jos treba da me proziva a ja njega toliko volim..... Jebes rat vaznija je ljubav....

Eto, to bi bilo to !!!!! Bravo maestro Very Happy
sunce
sunce
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 02.01.2012
Broj postova : 1916
Reputacija Reputacija : 127
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Mass sub tra 14, 2012 12:16 pm

bokaso1 je napisao/la:Mene zanima odakle tolika mrznja preme Srbima kod vas...... Mrznja Srba mi je poznata zasto je odnosno znam razlog.....

Jel i ovo sarkazam?
Mass
Mass
Faca foruma
Faca foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Hate sub tra 14, 2012 12:19 pm

To nije bio nikako sarkazam. Laughing Laughing Laughing
Nisu sve zajebancije sarkazam.... kiša Al oke cura
Hate
Hate
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Registriran/a : 25.05.2010
Broj postova : 8686
Reputacija Reputacija : 791
Započeo/la tema :
Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 16 Empty245 / 999245 / 999Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 16 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Mass sub tra 14, 2012 12:22 pm

Vidio sam da je na tvoj sarkazam na prošloj ili pretprošloj stranici nasjelo nekoliko ljudi pa pitam, meni je ovo zvučilo ko sarkazam
Mass
Mass
Faca foruma
Faca foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by bokaso1 sub tra 14, 2012 12:56 pm

Tanuki ne slazem se sa tobom ali delimicno no necu da otvaram novi front sa patriotama.....

( a jos manje se slazem ko je kriv za rat....)

bokaso1
bokaso1
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Hate sub tra 14, 2012 1:01 pm

Ovdje se više ne zna ko kome što piše...

Mass je napisao/la:Vidio sam da je na tvoj sarkazam na prošloj ili pretprošloj stranici nasjelo nekoliko ljudi pa pitam, meni je ovo zvučilo ko sarkazam
sunce je napisao/la:

Misliš da fine djevojke nemaju što za reć? smajlić

Mass ne znam kome ti pišeš, ali Sunce je meni napomenula da je ovo gore njezino sarkazam... ^^ Ovo je sve samo ne sarkazam... Ovo je više wannabe da vam kažem da sam fina djevojka etc.

Hate
Hate
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :
Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 16 Empty245 / 999245 / 999Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 16 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Mass sub tra 14, 2012 1:06 pm

Ovo sam smatro sarkazmom

Mass
Mass
Faca foruma
Faca foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by bokaso1 sub tra 14, 2012 1:07 pm

Bolje da ne iznosim misljenej pogotovo o finoci jer ce opet biti svadje.....

Ko je fin i ko je vaspitan to se vidi na forumu, ne mora se mnogo naglasavati.....

O temi, izgleda da je pravni sktor vinovnik..... kao
bokaso1
bokaso1
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Hate sub tra 14, 2012 1:12 pm

Mass je napisao/la:Ovo sam smatro sarkazmom

Ko muhe na govno... misa ajme

Hate
Hate
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 16 / 21. Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 21  Next

[Vrh]

- Similar topics