Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tko je kriv za Domovinski rat?

+26
Turrican
morbuss
Hate
sunce
damfisk
Lenica
Mass
SAS
bokaso1
m
Mr.Cooly
eva kant
fosforica
WEYLAND-YUTANI
gio_deluxe
H[a]D
jasim
evitaa
Nessie
Hell
pustinja
minutus
Layla
scorpio57
Neukrotivi pastuh
Neu
30 posters

Stranica 14 / 21. Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 17 ... 21  Next

Go down

Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 14 Empty Re: Tko je kriv za Domovinski rat?

Postaj by scorpio57 pet tra 13, 2012 9:31 am

Žao mi je što ti je intelegencija kao temperatura na Sibiru.
Da je možda malo toplija, shvatio bi šta hoće bokaso objasnit.
Stvarno šteta, stvarno... No No

mislio sam da imaš barem malo sive mase sada vidim da nemaš nimalo..bokaso je provokator,no ti si glup da to skužiš

SINE MOJ , SRCE I GRUDA NIJE NA PRODAJU!

... Sine upamti riječi sad moje !
Ne žalim sine moj što zovu
Domovine odazvao sam se.

Molit ču Boga i sudbinu kletu,
da ti sine ne moraš proći to što
sam ja u životu morao,
sve te boli i suze.

Ali sine moj poslušaj me sad ti ;
kad dođu dani zli ,dani loši .
moraš biti svoj i zovu Doma
se odazvati !

Sine moj život za ludo ne potroši.
Ako mojim putem kreneš , onda
razmisli kod kojeg puta skrećeš.

Ako pođeš mojim srcem sine ti ,
uvidjet ćeš ono nije na prodaju.
kao i ni gruda na kojoj si rođen!

Ali ako mojim tragom kreneš,
jedno je sigurno i to moraš znati!

Da srcem sam i ja pošao tada,
ali vidi me danas samo tuga i bol,
suze niz lice mi teku .

To srce sad dječje jako je ,
izdržat će svu patnju i bol.

Ali kad odraste,shvatit će
jednog dana da bez suze i
boli ,kruha i Doma nema.

Ivica Apatić –Bene 37+
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Registriran/a : 06.01.2010
Broj postova : 9559
Reputacija Reputacija : 520
Godina imam : 67
Započeo/la tema :
Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 14 Empty65 / 99965 / 999Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 14 Empty

[Vrh] Go down

Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 14 Empty Re: Tko je kriv za Domovinski rat?

Postaj by bokaso1 pet tra 13, 2012 9:44 am

sunce je napisao/la:Možete se međusobno vrijeđati koliko hoćete. Postoje činjenice, brojke i dokazi. Tu prestaje svaka insinuacija.
Stvar je u tome što bokaso pokušava reći NIŠTA.
Rečenice tipa "žao mi je za zločine" "ne razumijete" "nema smisla pojašnjavati" "ja znam ali vama ne vrijedi govoriti" su pokušaj da se kaže NIŠTA.

To je klasična poltronistička retorika u stilu zaboravimo sve, izjednačimo sve, žalimo i čiča miča gotova je priča.
E pa ne bi moglo. Barem kod mene, ne bi moglo.

Pa Sunce malo pre mi pozeli ugodan dan a sada proziv.....

Pa cemu....? Sve si to rekla mislim bar tri puta i opet ponavljas..... ( oprosti , nisma brojao ali sam siguran da si vec to rekla.....)

Jel ovo treba da shvatim kao cackanje....? Pa zasto trosis reci i vreme na jednog Cetnika ili veliko Srbina.....? Nekoga ko nema poima i ko samo provocira..... Pa kad si me pobila argumentima cemo toliko zamajavanje samnom......?

To sto tebi posebno nisam objasnio zbog cega tako mislim je prvenstveno zato sto zelis da me omalovazis i ponizis kao sagovornika.... Od pocetka smatram da me podjebavas i ne trudim se da ti objasnim previse......

Evo molim te ako mozes da mi odgovoris na postavljena pitanja bio bi ti jako zahvalan.... Naravno ako znas, nisu laka pitanja pa je razumljivo da ne moras znati odgovore.... ( ne provociram te samo pitam da mi pojasnis....?)

Koliko je Vukavar bio opkoljen...?
Ko je prvi komandant odbrane Vukovara....?

Dalje nije mnogo bitno......

bokaso1
bokaso1
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Registriran/a : 09.04.2010
Broj postova : 8239
Reputacija Reputacija : 663
Započeo/la tema :
Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 14 Empty120 / 999120 / 999Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 14 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu pet tra 13, 2012 10:02 am

tanuki je napisao/la:Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 14 Duskodugousko

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 14 Empty999 / 999999 / 999Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 14 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by bokaso1 pet tra 13, 2012 10:24 am

Ajde da ponovim za one koji me nisu svatili......

Po mom MISLJENJU......

Glavni krivac i konstruktor celog rata i vecine sranja je Aleksandar Vasiljevic..... ( naravno preko svojih ljudi Joze Leutara, Petra Salapure, Antona Tusa, Alije Delimustafica pa nanize kako ide lanac komande..... Naj niti u tom lancu su Pelemis i Ademovic..... Kod vas ne znam imena naj nizih.....).....

Na zalost on je dobijao od nekog naredjenja i zelje koje je sprovodio u delo....

On vam je organizovao Ovcaru.......... ( ali njega ne mozemo povuci ni za kur# a kamoli da ga optuzimo za nesto.......)....

Nama je krivlji za mnogo sto sta.... ( ako vam je za utehu......).....

Pustinja obrati paznju na to sto sam hteo reci, pusti odakle primeri...... Stvarno je nebitno za pricu.....

Damfikse mili moj..... Pa znas da ko se bije taj se voli..... Jel ti to mene muvas...?

Mili moj nadji mi i jedan sukob, dogadja u novijoj istoriji bilo gde na svetu da iza toga ne stoji obavestajna sluzba.....? BOLO KOJI........

Ja mogu da kazem za ljude u Srbiji za koje mislim da rade za Amerikance , Izraelce, Francuze, Nemce, Engleze, Hrvate, Vatikan, Ruse..... Kod vas predpostavljam za poneke..... Odavno ne pratim te stvari i nisu mi bitne......

Damfikse lepi moj, pogresno si me razumeo.... Ne znam ja naj bolje i ne znam puno.... Ponesto znam..... Na osnovi toga formiram svoje misljenje....
Niti sam puno pametan niti nacitan i ne pamtim bas mnogo..... Jedino sto sam na osnovu raznih podataka formirao moje misljenje o ovim nemilim dogadjajima.... Ne mora ni da je tacno moje misljenje ali za sada mislim tako..... Kad mi neko od vas bude ponudio drugaciji dokaz promenicu misljenje i javno se izvinuti.....

Da ne otvaramo temu da li ima svrhe i cemu to......?

Ovo nema veze sa Damfiksom.....

Svugde u svetu se sranja prave na isti klise samo se koriste detalji sa terena........ U bilo kojoj zemlji na svetu je isti princip sranja.....

Nismo ni mi mimosveta...... Kod nas se igrala na versku kartu i nerasciscene racune iz proslosti.......
Ovo sto pricam se uci..... da ne sirim temu...... Sto rece jedan moj poznanik:
" dajte mi 10.000 pusaka i 10 sati medije u bilo kojoj zemlji na zapadu da vidite njihovu demokratiju na delu......"

Neu, nisi ni svesna koliko si u pravu sa ovim postom...... Jedino ako ja kazem to onda ce me Damfiks i Sunce prozvati da lupam, da ne iznosim argumente da piskim uz vetar.....

Moje licno misljenje je da na nasoj svadji neko uze brda para..... Sta nam treba podela i izmisljanje novih nacija..... zar su te granice toliko bitne da vrede krvi...... ( ne podcenjujem nikoga samo kazem da ove novo izmisljene nacije ne postoje a da ce sutra biti predmet nekog novog rata....... Zarad cega...?)

.

bokaso1
bokaso1
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :
Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 14 Empty120 / 999120 / 999Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 14 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by bokaso1 pet tra 13, 2012 10:45 am

Izvinjavam se ne stigoh zbog vremena da napisem....

Zlocini kojih je bilo su jako ruzan ali bitan detalj.... Njih treba sankcionisati..... Iza svakoga stoji ime i prezime... To nije pocinila Nacija ili Narod vec pojedinci...

Ratni zlocin nikada ne zastareva i moze se potegnuti bilo kada...... Bitno je da su podatci skupljeni a kada ce se procesuirati ti je pitanje vremena..... E sad posto Hrvatska ( mozda nisam bas naj upuceniji) ne priznaje iz Srbije potuznice malo otezava stvari.... No neka sudovi rade svoje....

Jesi dobro Strunfe......? Very Happy

scorpio57 je napisao/la:

mislio sam da imaš barem malo sive mase sada vidim da nemaš nimalo..bokaso je provokator,no ti si glup da to skužiš

SINE MOJ , SRCE I GRUDA NIJE NA PRODAJU!

... Sine upamti riječi sad moje !
Ne žalim sine moj što zovu
Domovine odazvao sam se.

Molit ču Boga i sudbinu kletu,
da ti sine ne moraš proći to što
sam ja u životu morao,
sve te boli i suze.

Ali sine moj poslušaj me sad ti ;
kad dođu dani zli ,dani loši .
moraš biti svoj i zovu Doma
se odazvati !

Sine moj život za ludo ne potroši.
Ako mojim putem kreneš , onda
razmisli kod kojeg puta skrećeš.

Ako pođeš mojim srcem sine ti ,
uvidjet ćeš ono nije na prodaju.
kao i ni gruda na kojoj si rođen!

Ali ako mojim tragom kreneš,
jedno je sigurno i to moraš znati!

Da srcem sam i ja pošao tada,
ali vidi me danas samo tuga i bol,
suze niz lice mi teku .

To srce sad dječje jako je ,
izdržat će svu patnju i bol.

Ali kad odraste,shvatit će
jednog dana da bez suze i
boli ,kruha i Doma nema.

Ivica Apatić –Bene 37+

Lepa pesma pesnikova dika........... Opet ti je neko glup ako ne misli kao ti..... A i za provokatora, povuces me za istog.....

Pa jel mora neko da bude provokator ako ne misli kao ti....?

Pa sve i da je naj veci Cetnik ili Ustasa opet ne mora biti provokator...... Ja kad tebe pitam za tvoje vidjenje stvari ti ih izneses da li je to provokacija Srba recimo....? Nije merodavno nesto samo zato sto ti mislis da je tako...... Prihvati razlicitosti u misljenju

Ajde lepo ljubav pod ruku pa u park na klupu da se rane golubovi, da se igra sah, nemoj ti mnogo o politici.... Nije to vise za tebe..... Laughing Laughing Laughing

bokaso1
bokaso1
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by m pet tra 13, 2012 11:12 am

kiša
m
m
Faca foruma
Faca foruma

Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 12875
Reputacija Reputacija : 1114
Godina imam : 42
Započeo/la tema :
Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 14 Empty14 / 99914 / 999Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 14 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by bokaso1 pet tra 13, 2012 11:19 am

Jeli Marko, jel ja serem ili Strunf.........? Very Happy
bokaso1
bokaso1
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by m pet tra 13, 2012 11:36 am

ne bih se htio mješati , za mene si totalno ukrivu , pa ja sam ti to nekoliko puta več i napisao to , rekao da mi je to kaj ti pišeš vezao uz rat kako kažu englezi too much , kako očeš ,
kako ti pišeše , brkaš neke stvari , pa pola toga kaj si načaro nisam niti pročitao , nemoj se ljutiti niti nebum čital jel je to za mene hrpa bedastoča , nebuloza .....
vjerovatno i ono kaj bih ja napisao vezano za temu tebi bi bila hrpa nebuloza ...

ali nebum te niti uvjeravao da je to kaj ti pišeš hrpa nebuloza .......
to delam samo tankome ......

m
m
Faca foruma
Faca foruma

Započeo/la tema :
Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 14 Empty14 / 99914 / 999Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 14 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by bokaso1 pet tra 13, 2012 11:47 am

Ok Marko, reko si mi i postujem to.... Cenim ja tvoje misljenje.... Ovo sto pisem se i nije odnosilo na tebe.....Ne moras ni citati..... big kes
bokaso1
bokaso1
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by m pet tra 13, 2012 11:51 am

a jebiga kaj da ti kažem , pišem ..........

sad če me vjerovatno kao u doba juge proglastit unutarnjim neprijateljem zato kaj mi se neda prepucavati sa tobom oko i na tu temu ...
dobro je što više ne postoji goli otok ....
m
m
Faca foruma
Faca foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Hate pet tra 13, 2012 12:08 pm

Može usluga? Ajde si nabavite bilo koju knjigu nekog srpskog autora vezano za Domovinski rat pa se javite ponovno, oke?
Po mogućnosti neku školsku knjigu da vidite kaj oni uče u školama - možda vam bude jasnije zašto se nikad oko ovog pitanja nećete složit.
Hate
Hate
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Registriran/a : 25.05.2010
Broj postova : 8686
Reputacija Reputacija : 791
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 14 Empty245 / 999245 / 999Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 14 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by m pet tra 13, 2012 12:10 pm

joj hate nemoraš to niti napisati pato ja valjda svima apsolutno jasno da oni nekaj drugo uče u školama vezanu uz taj naš domovinski rat .....

idi u dupe , neozbiljna si

m
m
Faca foruma
Faca foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by bokaso1 pet tra 13, 2012 12:18 pm

E Marko pa da sam ja neka carka vlast, sve bi ja to pohapsio i giljotiniro....
Ovako nisam carka vlast pa mogu samo da Hapsim..... Laughing Laughing Laughing

Sve bi to meni pevalo "Erika" u tri glasa..... Mada ko zna sta nosi dan a sta noc..... Very Happy Laughing Laughing Laughing

A za Strunfa bi ako ne zna tekst odstampao..... Jebiga, mnogo ga cenim.... od njega bi izvukao i visoko C..... Bar mislim da bi mogao.... Laughing Laughing Laughing On bi mi bio prvi glas..... Laughing Laughing Laughing

Ej Marko nista im ne mozes..... Gledas kako otimaju, prave zlo a nista im ne mozes..... Zasticeni su ko beli medvedi..... Jos ako im se ne priklonis, ode niz vodu...... Koje su to kreature ljudi sljam ljudski...... Znas koliko ljudski zivot vredi.... NISTA mamu im jebem idiotsku..... Stoka i sljam..... Pa i Strunf bi za mene bio mala beba kad bi ih dovatio.... A NISTA IM NE SMES NITI MOZES.....

Nisam osvetoljubiv i zao covek ali nekolikjo njih za koje znam bi voleo videti opruzene..... To nisu ljudi, to ne znam sta je......

Jebi ga mora da postoji BOG.... Jer to nisu ljudi vec aveti, zlo a ako oni postoje mora da postoji i druga strana BOG ili kako god vec.... Neka ravnoteza mora biti..... To neam ljudskih osobina......

Da znas da sam vise puta razmisljao sta bi bilo da sam koknuo nekoliko njih.... Da li se ista promenilo ili bi samo drugi dosao...... Uh kako se iznerviram......

bokaso1
bokaso1
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Hate pet tra 13, 2012 12:21 pm

Misliš da je to svima jasno? Ne bi rekla. Jer svi izvlače neke citate iz knjiga, citiraju neke statistike sa neta (jer nitko nije odavde sa strane brojao tijekom rata ljude koji su ubijeni i sl) i traže neke dokaze. (Neka Boki onda počne citirat neku svoju knjigu iz škole- bit će službenije) Ali kako dati dokaze za to? Jel možda ima nekto lično doma nacrte napada, snimljene razgovore koji su se odvijali između nekih ljudi koji su kakti ne zapovijedali? Ovdje svatko piše ono što su ga učili u školama i svoje teze i pretpostavke jer zna se što znači termin dokaz - a to niti jedan od vas ovdje nema.

Pokušavate se malo usrećit ako uspijete nekom usadit svoje mišljenje, ali ne možete iskorijenit za par mjeseci ono što se njih uči cijeli život - niti oni ne mogu promjenit vaše mišljenje - jer vi znate kako je bilo i bez obzira na sve - mišljenje o nekim stvarima se neće nikad promijenit.

Btw. Nisu svi narodi kao Njemci - da priznaju Hitlera i njegove žrtve. Da djeca u školi i dan danas znaju istinu o njemu, a ne neku uljepšanu verziju - a na Balkanu se sve uljepšava tako da što više stvari bude u korist onog koji "prepričava"

Znači oke je ako se izmjenjuju mišljenja, ali kakvi dokazi? Vi nemate dokaze. I ne napadajte jednu osobu tako da bi se vi osjećali bolje. glavauzid

Hate
Hate
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :
Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 14 Empty245 / 999245 / 999Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 14 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by m pet tra 13, 2012 12:25 pm

ne sorry ja bokija nisam niti jednom napao , ali niti jednom
krivoj se osobi obračaš sa ovim postom .....
i ne piši mi s visoka ....
jel češ bann pobrati i to ovaj trajni .........
jel jasno gospođice .......

misa

m
m
Faca foruma
Faca foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Hate pet tra 13, 2012 12:28 pm

I ovdje pokušavaš spammat? Gle - pročitaj još jednom moj post sa RAZUMIJEVANJEM. Ako si ga uopće i pročitao - jer ja sam se tebi obratila samo sa uvodom gdje ti dajem do znanja da je očito da to ne znaju ovdje svi. ubijen
Hate
Hate
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by m pet tra 13, 2012 12:29 pm

kiša
m
m
Faca foruma
Faca foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Hate pet tra 13, 2012 12:35 pm

Kaj sad ne razumiješ? Nitko se nije tebi obračao kroz cijeli post. kiša
Hate
Hate
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by bokaso1 pet tra 13, 2012 12:37 pm

Joooj Hate, ovo sto rece u vecini potpisujem..... Bas sam to hteo reci..... Mozda nisam recik kao ti ali otprilike to.....

E jedino se ne slazem oko Hitlera i Nemaca..... Mislim da Nemci uce ono sto je neko zeleo da oni uce a ne bas sve sta se dogodilo stvarno.....
Hitler je samo ime za jednu mracnu masineriju..... Pod tim poimom se sada blati i sa opravdanim razlogom pljuje na celu Nemacku a mnoge sitnice se precutkuju koje bi mozda i promenile necije misljenje...... Odnosno ima jos krivaca i inicijatora.....

bokaso1
bokaso1
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Mass pet tra 13, 2012 12:48 pm

Hate je napisao/la:Misliš da je to svima jasno? Ne bi rekla. Jer svi izvlače neke citate iz knjiga, citiraju neke statistike sa neta (jer nitko nije odavde sa strane brojao tijekom rata ljude koji su ubijeni i sl) i traže neke dokaze. (Neka Boki onda počne citirat neku svoju knjigu iz škole- bit će službenije) Ali kako dati dokaze za to? Jel možda ima nekto lično doma nacrte napada, snimljene razgovore koji su se odvijali između nekih ljudi koji su kakti ne zapovijedali? Ovdje svatko piše ono što su ga učili u školama i svoje teze i pretpostavke jer zna se što znači termin dokaz - a to niti jedan od vas ovdje nema.

Malo se toga o domovinskom ratu uči u školama, jako malo..
Mass
Mass
Faca foruma
Faca foruma

Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 12410
Reputacija Reputacija : 1473
Započeo/la tema :
Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 14 Empty200 / 999200 / 999Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 14 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by damfisk pet tra 13, 2012 1:08 pm

bokaso1 je napisao/la:Damfikse, mili moj ne citam tvoje postove jer su dugacki mnogo.... A i bojim se da bi se naljutio na tebe pa bi se i posvadjali ako ne i zamrzli.....Ovako ja tebe jos uvek volim i cenim.... Ti si mi naj lepsa ovde na forumu....

Tipična tehnika kojom se služi svaki lažov i provokator kad se suoči sa istinom.

Kvazi-patroniziranje, izbjegavanje direktnih odgovora i ljigavo-sluzavo migoljenje pred istinom.

Lijepo sam ti rekao da takav ton možda prolazi kod tvojih četničkih "drugara", ali ne kod mene.

bokaso1 je napisao/la:
Hate, slazem se sa tobom..... Jedino sto ja ovo ne govorim previse iz Srpskog ugla.... Iz srpskog ugla je malo drugacija prica....
Naravno bilzi mi je stav Srpski jer zivim ovde i imao sam mnogo vise podataka da saznam i vidim....

Podataka o kojima sve znaš, ali ništa ne govoriš, kao i obično?

bokaso1 je napisao/la:
Do 2000 je prica u Srbiji bila kao i kod vas..... Za sve su krivi oni drugi i samo su oni u pravu.... Posle toga isplivava mnogo prljavstine i pozadinskih igara koje ni ja nisam shvatao i ako sam saznavao i cuo za poneku.... Posle se povezuju i dobijaju smisao.... To je jedno strasno nalicje koje nema veze sa patriotizmom i velikom Srbijom.... Hrvatska je samo deo te iste price i tu se nazire mnogo ruznog..... Vi tu pricu ne prihvatate i jos niste imali suocenje sa nalicjem vase verzije rata.....

Opet kazem koga briga sta ja pricam.... Ko hoce neka proverava a ko nece neka ovo bude prica nekog cetnika ili kako god ocete....

Opet - podaci koje si ti "saznavao", koje si ti "doznao", koje su tebi "rekli" - a nigdje te podatke ne vidimo, ne čujemo i ne čitamo...

Nego, jesi li se ti ikad zapitao, da li ta osoba koja tebi daje te podatke možda laže?

Možda je taj "obavještajac" koji tebi daje te "podatke" jedan najobičniji lažov? Nije ti to nikad palo na pamet, a?

bokaso1 je napisao/la:
Sunce, koje dokaze da ti kazem....? Koji dogadjaj da ti kazem..... ? Jel si ti svesna sta trazis od mene....?

Od tebe traži dokaze za sranja koja konstantno prodaješ po forumu.

Evo dacu ti ja samo ovo sto sam pomenuo....

bokaso1 je napisao/la:
U novembru ( mislim da je bio 12-15 novembar) 1991 iz Kopackog rita pucano na Apatin .... Desilo se oko 18h...... Drugi puta krajem novembra 1991 pucano po Somboru oko 04h.... Jako neprecizno vise nasumice jer nije pogodjen ni jedna vitalni cilj.....

Sredinom Novembra 1991godine oko 21h oboren hrvatski poljoprivredni avion nad Dunavom kod Apatina sa raketom Kub.... Posto je presretnut cilj se nikada nece saznati.... Kazu da je isao bombardovati ali ja licno smatram da je nesto nosio.....

Na 6 km od Sombora u decembru 1991 godine uhvaceno 15 vojnika Hrvatske.... (njihovu sudbini ne znam....) (Moje licno misljenje je da su bili prodati Srbima......)

U Zemunu krajem 1991 je uhvacena grupa vojnika Hrvatske..... ( njihovu sudbinu ne znam, niti cilj njihovog zadatka.....).... Nije mnogo bitno gde i kako....

Na to sam mislio kad sam pominjao Apatin i Sombor.... Ne vidim previse koristi od toga......

Lažeš.

Dok ne pokažeš dokaze, sve to šta si ti napisao je najobičnija laž. Kao i sve ostalo šta ovdje pokušavaš podvalit pod "informacije".
damfisk
damfisk
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Registriran/a : 01.01.2009
Broj postova : 8250
Reputacija Reputacija : 696
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 14 Empty0 / 9990 / 999Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 14 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by sunce pet tra 13, 2012 1:09 pm

jel ti hate zaista misliš da se u srpskim školama uči o domovinskom ratu?
ne vjerujem
sunce
sunce
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 02.01.2012
Broj postova : 1916
Reputacija Reputacija : 127
Započeo/la tema :
Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 14 Empty0 / 9990 / 999Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 14 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by damfisk pet tra 13, 2012 1:12 pm

Hate je napisao/la:
E sa ovim se slažem. Napadate tu čovjeka kojeg su drugačije učili, a naši su prvi koji su "prodali" određene ljude za ulazak u EU i mnoge druge stvari. Zakaj njih ne blatite?

Zato šta ova tema nije o tome.

Ova tema je o tome tko je započeo rat. A ne tko je prodao koga.

Rat su započeli Srbi, prvo oružanom pobunom a zatim i oružanom agresijom na Republiku Hrvatsku.

A ovaj provokator - kojeg ti tako "tolerantno" braniš da je, jadničkak, drugačije naučio - to osporava, i služi se najjeftinijim i najglupljim mogućim lažima.

Pa ga ti i dalje brani, dijete drago...

zrine89 je napisao/la:loool
Kao ispada da je bokaso kriv za rat ? za taj gnjusni zločin ?
znači ako je neko krive nacionaliste odmah ispada da je on kriv za rat ?

eh-eh-eh
Jebote pa življela intelegencija jao jao

Tko je, gdje, kada i kako izjavio ili ustvrdio da je "bokaso1" kriv za rat, ili za taj gnjusni zločin?

Zašto lažeš? Zašto bezobrazno podmećeš ljudima ono šta oni nisu ni reki ni izjavili?

bokaso1 je napisao/la:
Stvarno ne zelim nikoga uvrediti i razumem vas ako ne zelite.....

Lažeš. Jer vrijeđaš svakog od nas. Konstantno i sustavno vrijeđaš.

Prvo, vrijeđaš našu inteligenciju svojim stupidnim pričicama "ja više znam od vas, vi ne razumijete, vi ne znate, ja sam informiran, vi ne želite vidjet, ja znam ja sam čuo ja sam doznao vi ne znate vi ne želite znat".

Drugo, vrijeđaš svakog onog tko je makar mrvicu stradao, tko je izgubio nekog bliskog u ovom ratu, kad banaliziraš ta njihova stradanja ponavljajući pročetničke NIČIM DOKAZANE priče o "podijeljenoj krivnji" i o "nepostojanju agresije".

A to šta ti povremeno ubaciš tu tvoju petparačku "ne želim nikoga da vređam" frazetinu nimalo ne mijenja činjenicu da konstantno i sustavno vrijeđaš sve nas.
damfisk
damfisk
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by damfisk pet tra 13, 2012 1:27 pm

zrine89 je napisao/la:
Je massi, tko god bio srbin na forumu i kada hoće dokazati neku svoju stranu uvijek je bio potjeran ili izvrijeđali ga...
Ama baš svaki puta kada se raspravlja o nekim ratovima.
Dobro je hate rekla, svi učimo povijest na svaki svoj način.

Opet lažeš.

Naime, izvrijeđan je bio onaj tko je lagao, izmišljao i vrijeđao.

Nikada ovdje nije bio izvrijeđan (ili potjeran) onaj tko nije iznosio laži, niti onaj koji je činjenicama argumentirao svoj stav.

zrine89 je napisao/la:
Ali bitno je optužiti forumaša, zato što je iz Srbije ?

I opet lažeš.

Nitko nikog nije optužio za ništa.

Zašto toliko lažeš?

P.S. isteklo mi je vrijeme za edit, pa zbog toga dupli post. Ispričavam se moderatorima
damfisk
damfisk
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by sunce pet tra 13, 2012 1:28 pm

I sad ćeš opet dobit redenik patronizirajučih izjava tipa, dragi moj, lepi moj, ja ne bi da se svadimo, ja tebe volim itd... pederluk čisti.
Ne isplati se nervirati zaljubljen
sunce
sunce
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 02.01.2012
Broj postova : 1916
Reputacija Reputacija : 127
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 14 / 21. Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 17 ... 21  Next

[Vrh]

- Similar topics