Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tko je kriv za Domovinski rat?

+26
Turrican
morbuss
Hate
sunce
damfisk
Lenica
Mass
SAS
bokaso1
m
Mr.Cooly
eva kant
fosforica
WEYLAND-YUTANI
gio_deluxe
H[a]D
jasim
evitaa
Nessie
Hell
pustinja
minutus
Layla
scorpio57
Neukrotivi pastuh
Neu
30 posters

Stranica 13 / 21. Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 17 ... 21  Next

Go down

Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 13 Empty Re: Tko je kriv za Domovinski rat?

Postaj by Gost čet tra 12, 2012 8:34 pm

loool
Kao ispada da je bokaso kriv za rat ? za taj gnjusni zločin ?
znači ako je neko krive nacionaliste odmah ispada da je on kriv za rat ?

eh-eh-eh
Jebote pa življela intelegencija jao jao
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 13 Empty Re: Tko je kriv za Domovinski rat?

Postaj by Mass čet tra 12, 2012 8:38 pm

Nije on kriv, nitko to ni ne tvrdi. Jednostavno ima drugačije mišljenje od većine nas na forumu pa se o tome malo klafra
Mass
Mass
Faca foruma
Faca foruma

Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 12410
Reputacija Reputacija : 1473
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 13 Empty200 / 999200 / 999Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 13 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by sunce čet tra 12, 2012 8:40 pm

WEYLAND-YUTANI je napisao/la:Gle,samo ga sere iz supljeg u prazno,konkretan odgovor nema pa pise sve osim onoga sto ga se pita.(zna on,samo se pravi blesav,i ja bi na njegovom mjestu) kavica

A jebat ga. Ja bih zaista voljela da se tu pojavi netko iz Srbije, netko tko bi znao i htio suvislo raspravljat na ovu temu. Netko tko bi bio kadra odgovoriti na pitanje i netko tko se ne bi libio postaviti pitanje. To ja cijenim.
Ovo? Ovo je ko da razgovaram sa djetetom

Shvaćam da se netko ima potrebu obraniti, ali bogami mu ova obrana na sudu ne bi dobro prošla

Mass je napisao/la:

Kako to Srbi vole reći, 'oslobodili' su Vukovar

Aha, od koga? Od 2900 žena, djece i starčadi. Pravi heroji, nema šta, na čelu s jednim jako finim i elokventnim gospodinom. Šljivančaninom .Fini neki ljudi, baš.

zrine89 je napisao/la:loool
Kao ispada da je bokaso kriv za rat ? za taj gnjusni zločin ?
znači ako je neko krive nacionaliste odmah ispada da je on kriv za rat ?

eh-eh-eh
Jebote pa življela intelegencija jao jao

Dragi zrine, ovo nije tema koja zaslužuje looool, barem iz temeljne pristojnosti.
i nitko nije optužio bokasa za rat, barem ja nisam.
Ja pokušavam dobit od njega odgovore i argumente za njegove stavove.
A o inteligenciji, radije nemojmo smajlić
sunce
sunce
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 02.01.2012
Broj postova : 1916
Reputacija Reputacija : 127
Započeo/la tema :
Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 13 Empty0 / 9990 / 999Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 13 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by WEYLAND-YUTANI čet tra 12, 2012 8:42 pm

Mass je napisao/la:Nije on kriv, nitko to ni ne tvrdi. Jednostavno ima drugačije mišljenje od većine nas na forumu pa se o tome malo klafra

Naravno da on nije kriv.
WEYLAND-YUTANI
WEYLAND-YUTANI
Domaćin foruma
Domaćin foruma

Registriran/a : 10.01.2009
Broj postova : 5092
Reputacija Reputacija : 143
Započeo/la tema :
Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 13 Empty133 / 999133 / 999Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 13 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Mass čet tra 12, 2012 8:42 pm

sunce je napisao/la:Aha, od koga? Od 2900 žena, djece i starčadi. Pravi heroji, nema šta, na čelu s jednim jako finim i elokventnim gospodinom. Šljivančaninom .Fini neki ljudi, baš.

Da, divno su ga 'oslobodili' sa 8000 granata dnevno. Samo ne znam od koga ili čega su ga oslobodili
Mass
Mass
Faca foruma
Faca foruma

Započeo/la tema :
Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 13 Empty200 / 999200 / 999Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 13 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by sunce čet tra 12, 2012 8:44 pm

WEYLAND-YUTANI je napisao/la:

Naravno da on nije kriv.

Tko je kriv?

Mass je napisao/la:

Da, divno su ga 'oslobodili' sa 8000 granata dnevno. Samo ne znam od koga ili čega su ga oslobodili

Pa velim, oslobodili su ga od hrvata. Sustavno su ga oslobađali 87 dana.
sunce
sunce
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :
Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 13 Empty0 / 9990 / 999Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 13 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Mass čet tra 12, 2012 8:48 pm

I velika većina tih 'oslobodilaca' nije živjela u Vukovaru, kako je bokaso u jednom postu spomenio. To su redom bili vojnici širom Srbije
Mass
Mass
Faca foruma
Faca foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by sunce čet tra 12, 2012 8:49 pm

To ti je otprilike ovako. Ja lipo dođem kod tebe i oslobodim tvoju kuću od tvoje obitelji.
sunce
sunce
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Mass čet tra 12, 2012 8:50 pm

E pa ne može!
Mass
Mass
Faca foruma
Faca foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by WEYLAND-YUTANI čet tra 12, 2012 8:52 pm

[quote="sunce"]

Tko je kriv?

Pa to je komplicirano,sud valjda jos traje...
WEYLAND-YUTANI
WEYLAND-YUTANI
Domaćin foruma
Domaćin foruma

Registriran/a : 10.01.2009
Broj postova : 5092
Reputacija Reputacija : 143
Započeo/la tema :
Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 13 Empty133 / 999133 / 999Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 13 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by sunce čet tra 12, 2012 8:53 pm

A ne može, eto vidiš.
Izbanalizirano do krajnosti, postaje jasno. Ne može, to je tvoj dom, to nije samo kuća. To je dom.

sunce
sunce
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Neu čet tra 12, 2012 9:17 pm

WEYLAND-YUTANI je napisao/la:Nisam niti ocekivao odgovor jer ga niti nemas...pises samo gluposti i to nepovezane..za meni si obican baljezgavac iliti mucko cetnicko dubre koje provocira.
Direktno vrijeđanje i spominanje nacionalnosti na forumu nije dozvoljeno, kao što i znaš, ebat ga kad moram kao papiga cijelo vrijeme ponavljat iste stvari. Ide ti ban na 14 dana (7 dana za vrijeđanje - pisanje forumašu da je đubre i 7 dana za spominanje nacionalnosti u ovakvom kontekstu). neu

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 13 Empty999 / 999999 / 999Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 13 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by bokaso1 čet tra 12, 2012 9:46 pm

Neu ako mogu da kazem..... Nemoj ga zato kaznjavati..... Nije me uvredio i nisam se osetio uvredjenim..... Ma razumemo se nas dvojica odlicno....

Malo pre sam vam odgovorio ali sam obrisao jer nema svrhe....

bokaso1
bokaso1
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Registriran/a : 09.04.2010
Broj postova : 8239
Reputacija Reputacija : 663
Započeo/la tema :
Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 13 Empty120 / 999120 / 999Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 13 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by bokaso1 čet tra 12, 2012 10:02 pm

Mass je napisao/la:

Kako to Srbi vole reći, 'oslobodili' su Vukovar

Koje crno oslobodjene Mass.... Jeste tako kazu..... Slusao sam epove o nekom junastvu, Rambo fazonima ili Lungren stilu..... Po meni glupost i neznanje.... (tako mislim).....

Obicna sramota i idiotizam lisen ljudskog.... Pogotovo sa Srpske ili ti JNA a ni Hrvatsku ne vidim mnogo pozitivnu.... ( moje misljenje....)
Jako ruzna stvar koja se nije smela desiti ali se desila i ispunila svoj cilj.... (opet moje licno misljenje.....)

Da ne sirim dalje.....

Ovo misljenej naznacavam zbog ovih sto me napadaju....

E sad da bi objasnio zasto tako mislim morao bi objavim dosta informacija i pomenem par imena.... Ne vidim cemu u opste cemu i zasto..... To da bi se neko sprdao sa time nije mi u opste motiv.....

Jel ima neko iz Vukovara od vas....?

Jel moze neko da mi od vas (ko zna) kaze koliko je Vukovar bio opkoljen....?

Ko je prvi komandant odbrane Vukovara sa Hrvatske strane.....?

Zna li neko od vas ko je Kir....?

Naravno ako neko ume i zeli da mi odgovori na ova pitanja...... Stvarno ne zelim nikoga uvrediti i razumem vas ako ne zelite.....

bokaso1
bokaso1
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :
Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 13 Empty120 / 999120 / 999Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 13 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by bokaso1 čet tra 12, 2012 10:43 pm

sunce je napisao/la:

Ja ne mogu vjerovati da jedna odrasla, zdrava( uvjetno), pismena (uvjetno) i barem prosječno inteligentna osoba, kojoj su dostupne sve informacije iole relevantne za formiranje mišljenja o nečem što je u najmanju ruku gnjusni zločin, može ovako palamuditi bez da kaže što zaista misli.
ja to ne razumijem.
Al kao što kažeš...nema smisla smajlić

Sunce jesi li ti razmislila sta se ovde pitas.....?

Izgleda da se ti i ja ne razumemo.... Neko od nas dvoje ne razume ovoga drugoga.....

Vidi ja osudjujem svaki zlocim protiv bilo koga..... ( naglasio vise puta....)
Zlocina je bilo nazalost mnogo i o kome konkretno mislis.... Svaki osudjujem bez razlike ko ga je pocinio......
To o mojoj inteligenciji i pismenosti ti dajem za pravo relativne su ali oko suda ne vidim dilemu.....

Nisi meni ti trebala da mi kopiras Wikipediju..... Jel stvarno mislis da je ona merilo necega i da ona pokazuje neke cinjenice....
Ili mislis li da je merili stampa i clanci iz nje..... mislim na teko srocene i napisane kakve si stavila..... To samo izgleda su TEBI argumeni i to predpostavljam cvrsti..... Ja nemam lepo misljenje o vecini novinara koji pisu te clanke.....

Mislis li da toga nema i sa ove njihove strane ( Srpske).... Ili strane novine...?

Ili da mi stavljas slike srusenih kuca kao argumente za ovu temu.... Sve i da su tacne ja njih i ne sporim i zao mi ih je.... Mislim da su to argumenti za neku drugu diskusiju a ne ovo sto mi pricamo.... Da sam osporavao neke od tih zlocina onda bi oni to bili....
Opet mislisli da nema sa druge strane istih slika i tuznih prica.....?
Jesu li samo to argumenti za tebe.....?

E sad dolazimo do sizea...

Vidi Sunce , nije ovo jedina tema oog tipa na ovom forumu.... Imalo ih je vise.... Na nekima sam u pocetku pokusavao da objasnim neke od mojih stavova.... Medjutim to je uzaludan posao..... na ovim temama se skupljaju ljudio koji ne tragaju za istinom vec samo traze podrski svoga stava.... Sve sto hoces reci izvrce se ruglu....

onda sam pokusao pitanjima da probudim crv sunje u njihov stav..... kada nema odgovora onda se krene sa vredjanjem..... Ljudi ovo dozivljavaju kao ubedjivanje i vredjanje......

Zato ti nisam objasnjavao stavove moje o ovoj temi.... Imas ih na forumi na ovim temama ali sam ih uzaludno iznosi.....Vidi ja ovde iznosim moje misljenje ne objasnjavam vam ga...... Smatram da se samo zelite sprdati sa tim pa smatram da je nepotrebmo objasniti ga....

I tebe sam shvatio jako dobro a pogotovo tvoje misljenje o meni..... Nisi se morala truditi ovoliko, jasno mi je od pocetka....

bokaso1
bokaso1
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Gost pet tra 13, 2012 7:04 am

Mass je napisao/la:Nije on kriv, nitko to ni ne tvrdi. Jednostavno ima drugačije mišljenje od većine nas na forumu pa se o tome malo klafra

Je massi, tko god bio srbin na forumu i kada hoće dokazati neku svoju stranu uvijek je bio potjeran ili izvrijeđali ga...
Ama baš svaki puta kada se raspravlja o nekim ratovima.
Dobro je hate rekla, svi učimo povijest na svaki svoj način.

Ali bitno je optužiti forumaša, zato što je iz Srbije ?
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by sunce pet tra 13, 2012 7:23 am

Ključna riječ je dokazati. Može on biti iz Dominikanske Republike i ako može argumentirano dokazati svoje tvrdnje, ja to respektiram.

Bokaso. nemam ja o tebi nikakvo mišljenje. Iskreno nemam vremena a ni namjere stvarati mišljenja o ljudima s foruma, o nickovima i avatarima.
Ja samo čitam što pišeš ti, ili netko drugi. Na temelju toga prepoznajem nečiji stav o temi u kojoj trenutno sudjelujem.
Stav može biti isti, sličan i različit i onda je svrha objašnjenje i dokazivanje istog.
Po meni je to svrha komunikacije i u životu i na forumu.
Budući se to ne može ostvariti, ja nemam više ništa konstruktivno za reć, jer sve nadalje bi builo mlaćenje prazne slame .

Ugodan dan smajlić
sunce
sunce
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 pet tra 13, 2012 7:32 am

bokaso1 je napisao/la:E Sunce ja bas se tu ne slazem sa vama..... Srbija po meni nije napala Hrvatsku i to sam vise puta neuspesno vam objasnjavao..... Cak sam probao i na primeru Istre da vam to objasnim....
Niko me nije pokusao razuveriti vec je jedini komentar bio
"ostavi ti Istru na miru"....

Stoga smatram da kad vam nesto ne odgovara vi samo pocnete ponavljati tu strofu pesme.....

Ne krivim te Sunce jer sam navikao na to do sada.... Od mnogih za koje smatram da su posteni ljudi isto cujem pa zato smatram da nema mnogo svrhe.....

Drugo oko javnosti jako gresis.... Nije mnogo toga javno pogotovo ono sto baca ljagu na vasu stranu..... Imamo malo drugacije informacije pa nema previse svrhe.....

Povama sam ja Veliko Srbin, Cetnik jer ne mislim kako vecina vas misli..... Po meni ste u velikim zabludama ali nije mnogo bitno....

I ovo na kraju, pa nisu ti Srbi u Krajini branili bilo ciji dom vec svoj.... Borbe su se i vodile na teritorijama gde Srbi zive...... Tamo gde su Cisti Hrvati nije bilo borbe.... Bilo je mozda granatiranja.... Sto je po meni malo diskutabilno opravdanost takog granatiranja ali da ne otvaramo pitanje o tome jer nema svrhe da raspravljamo hipoteticki.....
Šta napisa i osta živ...Kijevo,Škabrnja..tamo ni bilo borbe(možda granatiranja)pa jbt jel ti znaš šta su tamo oni koji su "branili svoj dom"činili?
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Registriran/a : 06.01.2010
Broj postova : 9559
Reputacija Reputacija : 520
Godina imam : 67
Započeo/la tema :
Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 13 Empty65 / 99965 / 999Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 13 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 pet tra 13, 2012 7:36 am

Je massi, tko god bio srbin na forumu i kada hoće dokazati neku svoju stranu uvijek je bio potjeran ili izvrijeđali ga...
Ama baš svaki puta kada se raspravlja o nekim ratovima.
Dobro je hate rekla, svi učimo povijest na svaki svoj način.

Ali bitno je optužiti forumaša, zato što je iz Srbije ?

ti si totalno zatupavio..čitaj malo između redaka šta ovaj bokaso piše-no to je za tvoj um nemoguća misija..onaj Jasim je barem otvoreno pisao
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Registriran/a : 06.01.2010
Broj postova : 9559
Reputacija Reputacija : 520
Godina imam : 67
Započeo/la tema :
Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 13 Empty65 / 99965 / 999Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 13 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Gost pet tra 13, 2012 8:00 am

scorpio57 je napisao/la:

ti si totalno zatupavio..čitaj malo između redaka šta ovaj bokaso piše-no to je za tvoj um nemoguća misija..onaj Jasim je barem otvoreno pisao

Žao mi je što ti je intelegencija kao temperatura na Sibiru.
Da je možda malo toplija, shvatio bi šta hoće bokaso objasnit.
Stvarno šteta, stvarno... No No
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by sunce pet tra 13, 2012 8:03 am

Možete se međusobno vrijeđati koliko hoćete. Postoje činjenice, brojke i dokazi. Tu prestaje svaka insinuacija.
Stvar je u tome što bokaso pokušava reći NIŠTA.
Rečenice tipa "žao mi je za zločine" "ne razumijete" "nema smisla pojašnjavati" "ja znam ali vama ne vrijedi govoriti" su pokušaj da se kaže NIŠTA.

To je klasična poltronistička retorika u stilu zaboravimo sve, izjednačimo sve, žalimo i čiča miča gotova je priča.
E pa ne bi moglo. Barem kod mene, ne bi moglo.

sunce
sunce
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Gost pet tra 13, 2012 8:14 am

Pa i o tome se radi jer on nema nikakve veze da je kriv za rat. Svaka povijest ima svoju priču. Siguran sam da nisu učili u povijesti da su namjerno krivi za rat.

Nemogu se kako je naslov glasio a ni tko je pisao to.
Uglavnom spominjalo je da je pok. Tuđman i Crkva krivi za taj rat, a nigdje nije spominjano u toj priči Jugoslavija, napisao ga je nakaki naš hrvatski povjesničar. Jbg tražio sam i nemogu nači taj članak...
E sada dali je to istina ili povjesničaru bilo dosadno pa je pisao gluposti ili ima neke prste u tome, nikada se neće saznati.

Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by bokaso1 pet tra 13, 2012 8:44 am

sunce je napisao/la:Ključna riječ je dokazati. Može on biti iz Dominikanske Republike i ako može argumentirano dokazati svoje tvrdnje, ja to respektiram.

Bokaso. nemam ja o tebi nikakvo mišljenje. Iskreno nemam vremena a ni namjere stvarati mišljenja o ljudima s foruma, o nickovima i avatarima.
Ja samo čitam što pišeš ti, ili netko drugi. Na temelju toga prepoznajem nečiji stav o temi u kojoj trenutno sudjelujem.
Stav može biti isti, sličan i različit i onda je svrha objašnjenje i dokazivanje istog.
Po meni je to svrha komunikacije i u životu i na forumu.
Budući se to ne može ostvariti, ja nemam više ništa konstruktivno za reć, jer sve nadalje bi builo mlaćenje prazne slame .

Ugodan dan smajlić

Sa ovim se Sunce slazem..... Jedino sto ( koliko sam ovde shvatio ) na ovakvim temama je dokazivanje bilo cega ovde uzaludno.... Druga strana ima samo cilj da ponizi i uvredi.....

Znaci na ovim temama nema svrhe nista objasnjavati....... To sam hteo reci...... A oko formiranja misljenja o meni sam shvatio u nasm drugom ili trecem postu..... Tako da se i tu slazem..... Jedino sto ti umes to mozda malo bolje srociti od mene.....

Takodje ti zeli jos ugodniji dan......

(Ovo se ne odnosi na tebe.....)

Hteo bih skrenuti paznju na relativnosti ARGUMENATA kojima se ovde barata...........

Da je neko od nas bio ucesnik nekoga dogadjaja onda bi mogao reci nesto o tom dogadjaju ali opet koliko on moze realno reci o celom dogadjaju..... On moze rci o onome sta je video i cuo..... To opet ne mora da odslikava pravo stanje.....

Evo primera.....

Moja regimenta je dosla na mesto X u blizini naslja Y u 6h ujutru.... zatim smo dobili naredjenje da se utvrdimo na tom mestu..... Oko 8h .smo dobili naredjenje da odemo do sumice koja je bila levo od mesta Y i zauzmemo polozaj..... Tu smo se utvrdili....
Oko 11h nam je neprijatelj dosao sa ledja i posle krace borbe smo se predali....

Ovo je vidjenje jedne od naj vecig bitaka tog rata ali iz ugla obicnog vojnika jedne jedinice...... ( nije bitan ni rat ni mesta vec samo objasnjavam kako ni ucesnik necega ne mora da bude svestan mnogo stvari......).... Inac bitka je trajala 4 dana i bila jako krvava.....

Primer drugi......

Kako se kreira misljenje o necemu.......

Prva scena je da covek seta ulicom po trotoaru i auto koji ide njemu u suret pred njim skrece na njega.......Covek se pokusava baciti da bi izbegao udar auta..... Sve se jasno vidi na filmu kako auto iz cistog mira skrece na prolaznika.....

Sad iz ovoga mogu novinari reci da je hteo da ga ubuje da divlja, da je pijan ..... Nije bitno krivi se vozac auta......

Druga scena je snimljna it drugog ugla...... Isti dogadja ali se vidi malo drugaciji ugao.... Pa se vidi covek koji ide, auto koji ide ali se vidi i treci covek koji je iskocio pred auto iza parkiranih automobila.... Auto skrece da nebi idario pesaka i nalece na drugog pesaka......

Iz ovog ugla se znatno smanjuje krivica vozaca i ni govora o nameri ili ne paznji vozaca......Ovde se moze pricati o nepaznji ili zloj nameri drugog pesaka....... Slika je sasvim drugacija.....

Treca kamera je postavljena i vidi ceo dogadjaj.... Isti dogadjaj koji je opisan iz ugla trece kamere izgleda ovako....

Prvi pesak ide svojim putem, auto isto ali drugi pesak koji je odjednom iskocio pred auto i zbog koga je on skrenuo nije slucajno iskocio.... Sa kuce je palala kesa i neki sut pa je on skocio na put da bi to izbegao.....

Sada se opet slika o krivici ili nameri ili bahatosti menja..... Vise nije rec o bilo cijoj krivici vec o slucajnim dogadjajima....

Vase misljenje o tom dogadjaju zavisi od filma koji smo pogledali...... A koji cemo film pogledati to nam neko servira preko novinara, TV-a itd.... Hocu reci sa ovim primerom koliko mogu biti zlonamerni filmovi i jako opasno propagandno oruzije......
Tu se moze pokazati stvarno dogadja ali tekao da ne odslikava pravu sliku vec onu kako se zeli kreirati.....

bokaso1
bokaso1
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by morbuss pet tra 13, 2012 8:49 am

Za domovinski rat je kriv "mit" ili "tim", kako je kome drago.
morbuss
morbuss
Nevina dušica
Nevina dušica

Registriran/a : 24.02.2012
Broj postova : 83
Reputacija Reputacija : 6
Godina imam : 39
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by pustinja pet tra 13, 2012 9:26 am

bokaso1 je napisao/la:
Evo primera.....

Moja regimenta je dosla na mesto X u blizini naslja Y u 6h ujutru.... zatim smo dobili naredjenje da...

A to bi ti htio, vrlo perfidno moram priznati, bokaso obuka iz obaveštajne vrlo dobar, sedi
pustinja
pustinja
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 27.01.2010
Broj postova : 2596
Reputacija Reputacija : 386
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 13 / 21. Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 17 ... 21  Next

[Vrh]

- Similar topics