Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tko je kriv za Domovinski rat?

+26
Turrican
morbuss
Hate
sunce
damfisk
Lenica
Mass
SAS
bokaso1
m
Mr.Cooly
eva kant
fosforica
WEYLAND-YUTANI
gio_deluxe
H[a]D
jasim
evitaa
Nessie
Hell
pustinja
minutus
Layla
scorpio57
Neukrotivi pastuh
Neu
30 posters

Stranica 10 / 21. Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15 ... 21  Next

Go down

Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 10 Empty Re: Tko je kriv za Domovinski rat?

Postaj by pustinja uto tra 10, 2012 7:34 pm

Kolko vidim pitanje je konkretno i ne traži dubiozu, pa nisam ja došao u srbiju i tamo rušio balvane po cesti, stvar je prosta ko pasulj hehehe, niti jedna granata nije iz Hrvatske pala na Srbiju, niti jedan vojnik nije iz Hrvatske otišao Put srbije (osim onih koje su zarobili i držali po logorima).
pustinja
pustinja
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 27.01.2010
Broj postova : 2596
Reputacija Reputacija : 386
Započeo/la tema :
Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 10 Empty0 / 9990 / 999Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 10 Empty

[Vrh] Go down

Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 10 Empty Re: Tko je kriv za Domovinski rat?

Postaj by scorpio57 uto tra 10, 2012 8:17 pm

Lenica je napisao/la:Neki kažu da su ustaše krivi?

Šta ti mala pišeš jel te to boksić naučio..jeste se nakotili ovdi
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Registriran/a : 06.01.2010
Broj postova : 9559
Reputacija Reputacija : 520
Godina imam : 67
Započeo/la tema :
Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 10 Empty65 / 99965 / 999Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 10 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by m sri tra 11, 2012 11:23 am

tko je kriv , hrpa debila .......
koja se brane kvalitetnom polemikom ......
m
m
Faca foruma
Faca foruma

Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 12875
Reputacija Reputacija : 1114
Godina imam : 42
Započeo/la tema :
Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 10 Empty14 / 99914 / 999Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 10 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Gost sri tra 11, 2012 11:48 am

marko je napisao/la:tko je kriv , hrpa debila .......
koja se brane kvalitetnom polemikom ......

I oni političari da bi krali novce od naroda... kao
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 sri tra 11, 2012 12:24 pm

zanimljiva razmišljanja mladih ljudi..
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Započeo/la tema :
Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 10 Empty65 / 99965 / 999Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 10 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by damfisk sri tra 11, 2012 12:24 pm

Prije bi rekao žalosna.

Ali eto... Valjda je opće stanje takvo, da ih nije briga za ništa.

Kad odrastu promijenit će mišljenje...
damfisk
damfisk
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Registriran/a : 01.01.2009
Broj postova : 8250
Reputacija Reputacija : 696
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 10 Empty0 / 9990 / 999Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 10 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 sri tra 11, 2012 12:28 pm

neće, uz cajke to njih većina ne može..no to je stvar kućnoga odgoja
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by damfisk sri tra 11, 2012 12:30 pm

Pa većinu njih će proć ta cajkaška faza. Nema to baš veze sa kućnim odgojem, više sa prirodnom potrebom mlađarije da se protivi baš svačemu.
damfisk
damfisk
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Registriran/a : 01.01.2009
Broj postova : 8250
Reputacija Reputacija : 696
Godina imam : 47
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 sri tra 11, 2012 12:48 pm

teško da će ih proći..oni niti neznaju da je jedna brigada branitelja učinila suicid,da je jedna bojna u zatvoru..no poznatije su im koliko vidim zločini učinjeni od strane HV nego agresora..zašto? pa na ovakvim forumima ih razni likovi na perfidan način upućuju na takva razmišljanja..čemu se oni to mogu protiviti slušanjem cajki?
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Gost sri tra 11, 2012 4:48 pm

scorpio57 je napisao/la:zanimljiva razmišljanja mladih ljudi..

Nije valjda da istina boli ? kavica
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 sri tra 11, 2012 5:01 pm

koja istina?šta ti znaš što je istina..Istina postoji izmišljati se može samo laž--no ti i tebi slični ste nesposobni za razlučivanjem iste
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Gost sri tra 11, 2012 5:05 pm

scorpio57 je napisao/la:koja istina?šta ti znaš što je istina..Istina postoji izmišljati se može samo laž--no ti i tebi slični ste nesposobni za razlučivanjem iste

Pa no, ajde da čujemo tu istinu.
Odnosno tvoju laž... kavica

Pa kako ćemo naučit ako vi stariji koji ste uber pametni pogotovo političari i advokati ne nas podučite ?

Pa da ne živimo u neznanju.... kao
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 sri tra 11, 2012 7:36 pm

tebe dečko se ne može naučiti ti si već duboko zatupavio da bi nešto mogao naučiti..prvo nemaš kućni odgoj starijima se obraća sa VI..drugo kada skineš junfer onda češ možda kada se na normalan način riješiš sperme u ušima nešta i čuti

Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 10 318913_241410959230174_126392047398733_566251_1992315_n
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Gost sri tra 11, 2012 7:42 pm

scorpio57 je napisao/la:tebe dečko se ne može naučiti ti si već duboko zatupavio da bi nešto mogao naučiti..prvo nemaš kućni odgoj starijima se obraća sa VI..drugo kada skineš junfer onda češ možda kada se na normalan način riješiš sperme u ušima nešta i čuti

Pa noo štrumfe, ne biti taki.
Ajde podučite mladež, naučite nas kako se seksati ( bez plaćanje kurvi kao što ti radiš), šta je to ustaša, komunist i tako dalje.
Ae da te vidimo malo, pa da naučimo od vas...

I da, nisi uopće zaslužio da ti se obraćam sa vi, nisi mi ni mater, ni otac, deda niti baba da ti se obraćam sa vi Wink A niti ću se obraćati nekome preko interneta sa vi...
Ti si samo jedan stari zatupjeli labrtalac političar koji pojma nema nioničemu. Hvala na razumijevanju pusica
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 sri tra 11, 2012 7:51 pm

vidim da si mali bublavi plagijator..kopiraš bokija jer nemaš u toj glavurdi ili imaš malu količinu sive mase.O Ustašama i komunistima su te trebali učiti u školi(ako si išao)ako ne onda tvoji doma naravno ako su upoznati sotim kavica da nebi se još mučio učeći diletante poput tebe zatupljeni ..ponovi gradivo junferu hammer ..kada skineš mrak sa očiju javi se na instrukcije tako da možeš dalje napredovati..mislim na sex
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Gost sri tra 11, 2012 8:05 pm

Štrumfe, radije ću njega kopirati a ne nekog bahatog političara, koji živi na račun poreznih obveznika, i koji pravi peticija za ratne generale, a kao hvali se velika Hrvatina a svi ste vi političari njega strpali u Hag smajlić

za tvoju informaciju, idite u neku stvar i ti skupa sa ustašama i komunistima, slobodno se karaj s njima... jujujuju

btw ne idem, ipak sam odlučio sam napredovati, neću kao što si ti napredovao sa svojim političarima u stranci...
lizajući dupe jednim drugima... kiša kiša
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 sri tra 11, 2012 8:19 pm

Bravo buco sjedi 2 jelo šta ti ovo znači pravi peticije za ratne generale?zar to ni po tebi ok?vidiš da si zatupljen do boli..nisam ja političar..vidiš koliko malo sive mase posjeduješ.O karanju ne možeš pisati jel ti je to nepoznanica Nesretan u ljubavi malo da se obrezuješ pročitaj ovo

HRVATSKO PROLJEĆE !

Bilo je to davno prije četrdesetak godina ,
Hrvatski narod ustao za slobodu svoju da izbori .

Mladost je tada ustala ,diljem lijepe naše Barjak se vijorio,
pjesma je orila ,ulicama narod slobodu traži ,krv potekla.

Mnoge sestre i braća zauvijek nestala u humke,mnogi su
u tuđinu se sklonili ,oni koji nisu u tamnicama su završili .

Tada osjetili su, ne može se u federaciji više živjet gdje rob si.
Čak ni oni koji su na strani antifašista bili uvidjeli su put.
Da jedini put za Hrvatski narod je sloboda ,samostalnost.

Da bilo je to davno prije četrdesetak godina !
Hrvatsko proljeće je silom ugušeno bilo ,
ugušena istina ,jecaj i žar slobode.

Trebalo je od toga vremena dvadesetak godina proći !

Bile su do divne godine devedesete ,sjećam se ja ,
željno iščekivani dašak slobode i vijori se Hrvatski
barjak crven bijeli plavi ,suze mi poteknu danas ,
kad se na to prisjetim, dane sloge roda Hrvatskog.

Bože hvala ti što omogućio si mi da se rodim ,
za prvog Hrvatskoga proljeća , Bože Hvala ti ;
što srce moje ljubavi ispunio si , duhu mojem put pokazao si.

Da sestre i braćo ja sam jedan od Vas koji je uz Vas ,
sa krunicom oko vrata na branik Domovine stao,
tih ratnih dana zbližila su se srca naša.

Koliko trnovit put Slobode je bio ,to tisuće bijelih križeva
svjedoče danas , tisuće domova uništena diljem lijepe naše.
Suze smo pustili niz lice ,udahnuli i opet u Boj pošli ,
Domovini i svom narodu mir i slobodu donijeli .

Sada nakon prvog proljeća, četrdesetak godina kasnije ?
Sestro i brate ,kakvo je to vrijeme došlo?
Zar smo iz svog srca iščupali ljubav za Dom?
Zar smo slobodu podali samo tako ?
Zar opet u neku federaciju?

Eh teško mi reći neke riječi ,neke riječi slušat !
Jedino što danas osjećam tjeskobu ,
hladan zrak mi kroz tijelo prolazi ,
kad na suborca grobak stanem svijeću zapalim.

Bože pomozi mi ,reci mi što se dešava ?
Zar to brat iz groba jeca ili samo hladan vjetar piri ?
Bože pomozi mi ,reci bratu da ne moćan sam ja ,
nemoćan na ovom ukletom svijetu .

Sjednem na klupu ispred groba brata svoga koji je pao
u jeseni devedeset prve u Baranji , gledam sliku mladosti,
što život za slobodu dala je , ne znam mu odgovor dati ,
što to se to u narodu dogodi ,da izda ono za što je on pao.

Hrvatsko proljeće svakih dvadesetak godina !
Od ponora do slobode i opet isto !

Nažalost ovako nešto ako je mladost poput tebe jao si ga nama..idi mali spati i sanjaj... hopacupa
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Gost sri tra 11, 2012 8:25 pm

scorpio57 je napisao/la:Bravo buco sjedi 2 jelo šta ti ovo znači pravi peticije za ratne generale?zar to ni po tebi ok?vidiš da si zatupljen do boli..nisam ja političar..vidiš koliko malo sive mase posjeduješ.O karanju ne možeš pisati jel ti je to nepoznanica Nesretan u ljubavi malo da se obrezuješ pročitaj ovo

Nažalost ovako nešto ako je mladost poput tebe jao si ga nama..idi mali spati i sanjaj... hopacupa

Ne, nego potpisivanje za generale se točno vidi od kakve si ti koristi, kao političar si ga strpao u zatvor i onda ideš skupljat peticije od naroda da ga izruče u HR ?
Jadno jel ? Logično je, bar bi trebalo biti. Jbg ako ne shvacaš nije moj problem smajlić

Btw, pa normalno da mi je karanje muških nepoznanica, ne karam se kao što se ste vi kod vas u stranci kao

I da, smaraš. Postaješ dosadan...zijeeeewwww
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by bokaso1 čet tra 12, 2012 1:08 am

Kako ko, pa Skorpio i njemu slicni..... kao
bokaso1
bokaso1
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Registriran/a : 09.04.2010
Broj postova : 8239
Reputacija Reputacija : 663
Započeo/la tema :
Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 10 Empty120 / 999120 / 999Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 10 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by pustinja čet tra 12, 2012 5:25 am

zrine89 je napisao/la:Štrumfe, radije ću njega kopirati a ne nekog bahatog političara, koji živi na račun poreznih obveznika, i koji pravi peticija za ratne generale, a kao hvali se velika Hrvatina a svi ste vi političari njega strpali u Hag smajlić

za tvoju informaciju, idite u neku stvar i ti skupa sa ustašama i komunistima, slobodno se karaj s njima... jujujuju

btw ne idem, ipak sam odlučio sam napredovati, neću kao što si ti napredovao sa svojim političarima u stranci...
lizajući dupe jednim drugima... kiša kiša

Ustaše i komunisti a gdje su tu četnici ili se njima ne želiš zamjerati Zločesti osmijeh
pustinja
pustinja
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by m čet tra 12, 2012 6:46 am

damfisk je napisao/la:Pa većinu njih će proć ta cajkaška faza. Nema to baš veze sa kućnim odgojem, više sa prirodnom potrebom mlađarije da se protivi baš svačemu.

je to je točno ...
ali evo jedan primjer slušanja te glazbe u nekadašnjem mom kvartu , znam da nije vezanu uz temu ali ovo moram napisati , vezano je uz jednu udrugu proizašlu iz našega domovinskoga rata koja nosi hrvatski predznak ..
tamo se skupljaju ljudi koji su aktivno sudjelovali u ratu ....

pa što mi je malo smiješno , ma to je jadno a ne smješno vezano uz te cajke .
likovi koji posječuju te prostorije slušaju tomspona dok su trezni , vole i škoru , mišu , zečiča ali kad se valjda poštenu nacugaju upale kojekakve ceculje i ostale "visokokvalitetne " pevaljke ....

zašto onda zamjeriti djeci , momcima kkoji nemaju veze sa ratom da to slušaju , pa to je njihov glazbeni ukusu , za mene je to loš glazbeni ukus ali jebiga što češ .
neko za moje metalce kaže da su sotonoisti .. Suspect
za neko ga je to škart glazba .....
m
m
Faca foruma
Faca foruma

Započeo/la tema :
Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 10 Empty14 / 99914 / 999Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 10 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by pustinja čet tra 12, 2012 7:03 am

a jbg Marko, upoznaju neprijatelja u detalje, pa čak i kulturu smajlić))))
pustinja
pustinja
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by m čet tra 12, 2012 7:08 am

ma gledaj ja ne branim nekome da to sluša , ma slušaj kaj očeš , baš me briga ....
ako češ i onu magnetnu kaseticu od komodorca 64 .....

ali obično ti bojovnici prigovaraju mlađim momcima što to slušaju ..
a oni su možda i gori od njih , jel ovi maldi momci ne slušaju tompsona i cecu ......
nego samo ceculju .....
m
m
Faca foruma
Faca foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by bokaso1 čet tra 12, 2012 7:09 am

pustinja je napisao/la:a jbg Marko, upoznaju neprijatelja u detalje, pa čak i kulturu smajlić))))

Hhahahahahah da narocito u picu i pesmama..... Lepo ja kazem da je to Ista banda......

Marko , pa razumljivo je, Ceca bolje izgleda od Tomsona, a i peva bolje od njega.....

Zadnja promjena: bokaso1; čet tra 12, 2012 7:11 am; ukupno mijenjano 1 put.
bokaso1
bokaso1
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Registriran/a : 09.04.2010
Broj postova : 8239
Reputacija Reputacija : 663
Započeo/la tema :
Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 10 Empty120 / 999120 / 999Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 10 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by m čet tra 12, 2012 7:11 am

boki , ćuti bre , vi se delali sranja ...........
i nikako nismo ista banda
m
m
Faca foruma
Faca foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 10 / 21. Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15 ... 21  Next

[Vrh]

- Similar topics