Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tko je kriv za Domovinski rat?

+26
Turrican
morbuss
Hate
sunce
damfisk
Lenica
Mass
SAS
bokaso1
m
Mr.Cooly
eva kant
fosforica
WEYLAND-YUTANI
gio_deluxe
H[a]D
jasim
evitaa
Nessie
Hell
pustinja
minutus
Layla
scorpio57
Neukrotivi pastuh
Neu
30 posters

Stranica 8 / 21. Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14 ... 21  Next

Go down

Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 8 Empty Re: Tko je kriv za Domovinski rat?

Postaj by Neu sri oľu 03, 2010 5:41 pm

jasim je napisao/la:Onda pobrisi sve a ne samo jedan.Nisam znao da mogu ovde nekoga da nazivam konjem ili nesto slicno.Mislim ako su oni mene verovatno mogu i ja njih

Ne možeš nekom hrvatu govorit da je nastao od srbina, to si mu i reko.

Ne može ni oni tebi govorit da si konj, to sam im i rekla.

Takvi su postovi pobrisani, ako se ponove, ide ban na 3 dana.

Ili budite pristojni, ili ću vas ja dovest u red.

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 8 Empty999 / 999999 / 999Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 8 Empty

[Vrh] Go down

Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 8 Empty Re: Tko je kriv za Domovinski rat?

Postaj by jasim sri oľu 03, 2010 5:43 pm

Pa onda pobrisi sve njihove postove jer ni jedan nije u okviru teme i to ne samo ovde u ovoj.Ako bolje pogledas,svaki njihov post je provokacija i ponizavanje i ni jedan nije ni priblizno u vezi teme vec samo protiv mene.
procitaj i nadji neki njihov post koji je u vezi teme...
jasim
jasim
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 20.02.2010
Broj postova : 1285
Reputacija Reputacija : 35
Godina imam : 40
Započeo/la tema :
Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 8 Empty0 / 9990 / 999Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 8 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by pustinja sri oľu 03, 2010 5:44 pm

E moj jasmine,m skratit ću priču, tko je kriv za te kolone srpske nejači, hrabri srpski junaci koji su branili republiku srpsku krajinu a na kraju su bili prvi na čelu kolona izbjeglica fiju Laughing

Pokazali su toliku hrabrost da niti civile nisu izvukli prvo na sigurno već su bježeći rastjeravali kolone sa trektorima (koji su bajdvej pokradeni od hrvata) , toliko o hrabrosti junačina iz srbije koji su bježali svojim majkama umjesto da su ostali obranit svu tu nejač koja je bježala ispred 300 hrvatskih boraca koji su razvukli front i protjrali 3000 hrabrih rezervista koji su znali palit traktore i pobječ, da su bar pobjegli kamionima ne bi ništa rekao nego TRAKTORIMA, jebote glavno sredstvo srpskih junaka treakor u bježanju, i sad se ne bi smijao, pišam od smijeha.
pustinja
pustinja
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 27.01.2010
Broj postova : 2596
Reputacija Reputacija : 386
Započeo/la tema :
Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 8 Empty0 / 9990 / 999Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 8 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by jasim sri oľu 03, 2010 5:46 pm

pustinja je napisao/la:E moj jasmine,m skratit ću priču, tko je kriv za te kolone srpske nejači, hrabri srpski junaci koji su branili republiku srpsku krajinu a na kraju su bili prvi na čelu kolona izbjeglica fiju Laughing

Pokazali su toliku hrabrost da niti civile nisu izvukli prvo na sigurno već su bježeći rastjeravali kolone sa trektorima (koji su bajdvej pokradeni od hrvata) , toliko o hrabrosti junačina iz srbije koji su bježali svojim majkama umjesto da su ostali obranit svu tu nejač koja je bježala ispred 300 hrvatskih boraca koji su razvukli front i protjrali 3000 hrabrih rezervista koji su znali palit traktore i pobječ, da su bar pobjegli kamionima ne bi ništa rekao nego TRAKTORIMA, jebote glavno sredstvo srpskih junaka treakor u bježanju, i sad se ne bi smijao, pišam od smijeha.

Ema Bonino, Evropski komesar za izbeglice, konstatovala je da je oko 10.000 Srba nestalo iz kolone izbeglica koja je bežala pred hrvatskim napadom na Krajinu. Mnogi od njih su završili u masovnim grobnicama.
jasim
jasim
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 sri oľu 03, 2010 5:46 pm

jasim je napisao/la:Pa onda pobrisi sve njihove postove jer ni jedan nije u okviru teme i to ne samo ovde u ovoj.Ako bolje pogledas,svaki njihov post je provokacija i ponizavanje i ni jedan nije ni priblizno u vezi teme vec samo protiv mene.

Ma šta si ti napisao u okviru teme osim Karađičevih izjava
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Registriran/a : 06.01.2010
Broj postova : 9559
Reputacija Reputacija : 520
Godina imam : 67
Započeo/la tema :
Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 8 Empty65 / 99965 / 999Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 8 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu sri oľu 03, 2010 5:48 pm

Jasime, ti imaš 25 godina? Daj dečko malo pričaj o nečem vedrijem, pusti ove čikece na miru, oni su za razliku od tebe borili se u ratu.I nemoj im dizat živce. Jel to okej?

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 8 Empty999 / 999999 / 999Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 8 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by pustinja sri oľu 03, 2010 5:49 pm

jasim je napisao/la:Pa onda pobrisi sve njihove postove jer ni jedan nije u okviru teme i to ne samo ovde u ovoj.Ako bolje pogledas,svaki njihov post je provokacija i ponizavanje i ni jedan nije ni priblizno u vezi teme vec samo protiv mene.

Pa svi ti postovi ukazuju da su srbendare započel. vodile i popiušile rat na teritoriju hrvatske, koj dio ti nije jasan moj jasmine, pa nisam ja bježo traktorom sa okupiranog područja već hrabra srpska vojska i sad (i dalje u hrabrom stilu) vaš precednik kaže da hrvatska ne smije slaviti dan pobjede, pa tko je tu lud, ajde lepo cenzuriši i prepravi velikosrpsku početnicu i daj predlog da se širite prema bugarskoj jer u hrvatskoj pušiona na kosovu pušiona pa možda prođe u bugarskoj ali se bojim da ćete i tamo završiti na beogradskom pašaluku.
pustinja
pustinja
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 sri oľu 03, 2010 5:51 pm

jasim je napisao/la:
pustinja je napisao/la:E moj jasmine,m skratit ću priču, tko je kriv za te kolone srpske nejači, hrabri srpski junaci koji su branili republiku srpsku krajinu a na kraju su bili prvi na čelu kolona izbjeglica fiju Laughing

Ema Bonino, Evropski komesar za izbeglice, konstatovala je da je oko 10.000 Srba nestalo iz kolone izbeglica koja je bežala pred hrvatskim napadom na Krajinu. Mnogi od njih su završili u masovnim grobnicama.

Te tvoje izbjeglice je pratio Am.veleposlanik a jedan je kod Županje ubio čovjeka koji
je dijelio kruh i vodu tim izbjeglicama,e sada oni koji su išli kroz Hrvatsku nisu ubijani
opet lažeš,koji su išli kroz Bosnu mogu i ja napisati kao i ti da su ih pobili srbi.Mislim
na tvoje pisanje kako su muslimani ubijali svoje .
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Započeo/la tema :
Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 8 Empty65 / 99965 / 999Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 8 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by jasim sri oľu 03, 2010 5:51 pm

Involuntary blood taking from Vukovar Serbs
In the Vukovar Hospital, which was between 30 July and 19 November 1991 managed by Dr. Vesna BOSANAC, many serious abuses of medical ethics and international law of war have been committed - from refusal to provide adequate medical treatment to wounded Serb civilians and members of the Serb territorial defense to physical liquidation. Among the gravest crimes committed in the Vukovar Hospital, which are that more serious since some perpetrators were physicians, is involuntary blood taking from Serb civilians, who were for this particular purpose forcefully brought into the hospital by the members of the ZNG [ Croatia's self-styled "National Militia" guilty of countless crimes aginst Serb civilians and POWs ] of the Republic of Croatia. Among military policemen who took civilians into custody and brought them to the hospital for involuntary blood taking, witnesses only recognized Josip HORVAT, a.k.a. Madjar.

The victims were brought in - usually from various shelters or prisons, where they were held hostages - to the transfusion department of the Vukovar Hospital or to one of its improvised outpatient departments. Some of these cases of involuntary blood taking are registered in the protocol of the transfusion department of the Vukovar Hospital. The original of this document is in the possession of the Serbian Council Information Center in Belgrade and its authenticity was verified by the persons who made entries in it in the line of duty.

Almost all Serbs whose blood was taken at gunpoint were voluntary blood donors before the war. Hence, it was easy to get the data on their blood group from the voluntary blood donor files which were, upon the order of Dr. Vesna BOSANAC, brought to the hospital and kept in its cellar. In fewer cases, the military police learned about the blood type of possible victims during the interrogation ("informative talks") of arrested Serbs or from the hospital records, in case of persons who were already hospitalized during the war, when blood analysis was routinely made. Based on these information, some Serbs were found in shelters and brought into the hospital to have their blood taken. Some of them were apprehended at the order of Jastreb, commander of Croatian armed forces in Vukovar, and kept in custody in the ZNG military police prison in the basement of the city hall building until a wounded Croatian soldier would need a transfusion of a particular blood group.

Vesna Bosanac in September 2002, celebrating at the Croatian Embassy in Switzerland, just after coming under investigation by the Croatian Board of Health for embezzlement of public funds

Blood was forcefully taken usually from those Serbs whose blood type was O Rh-negative. According to the testimony of hospital personnel, at least 450 ml of blood was taken from them, so that many experienced serious health problems afterwards.
Among the most drastic cases in this regard is the case of V. B.,who was wounded by a mortar shell on 1 October 1991 and, due to delayed medical treatment, lost a lot of blood. After a brief treatment he was first transferred to a shelter and then, upon the order of Jastreb, brought to the military police prison in the city hall. At the request of Dr. Vesna BOSANAC he was brought in to the hospital on 8 November 1991, together with another captive Serb, where 450 ml of blood was taken from him at gunpoint; as a consequence he sustained a serious health crisis. In spite of that, he was returned back to prison.
According to the report of the military police of the ZNG of the Republic of Croatia dated 4 November 1991, written by its commander Ivica ARBANAS, it clearly follows that Dr. Vesna BOSANAC not only knew about "voluntary" blood taking from arrested and captive Serbs, but was involved in organizing this operation. This conclusion, among other things, is suggested by a sentence in the last paragraph of the mentioned report which literally reads: "During informative talks with prisoners it was established that two prisoners have O Rh-negative blood group and they agreed to donate blood, since this blood type is rare. It was arranged with Dr. Bosanac that the same should be brought to the hospital to give blood." Therefore, she is not only indirectly, but quite directly responsible for this war crime.
jasim
jasim
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by jasim sri oľu 03, 2010 5:52 pm

Javno kritikujući etničko čišćenje, američki vojni planeri su pomogli Hrvatskoj da izvede najveće etničko čišćenje tokom tog rata. Penzionisani američki general Čarls Bojd, zamenik komandanta NATO-a, potvrdio je da su SAD pomagale pri osmišljavanju i sprovođenju tog plana. kavica
jasim
jasim
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 sri oľu 03, 2010 6:07 pm

jasim je napisao/la:Javno kritikujući etničko čišćenje, američki vojni planeri su pomogli Hrvatskoj da izvede najveće etničko čišćenje tokom tog rata. Penzionisani američki general Čarls Bojd, zamenik komandanta NATO-a, potvrdio je da su SAD pomagale pri osmišljavanju i sprovođenju tog plana. kavica

sa srpskog foruma
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by jasim sri oľu 03, 2010 6:10 pm

http://mprofaca.cro.net/

potrazi,naci ces kavica
jasim
jasim
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by scorpio57 sri oľu 03, 2010 6:12 pm

jasim je napisao/la:http://mprofaca.cro.net/

potrazi,naci ces kavica

kao što sam i mislio Balkans i Karađić-jasno mi je to odavno bbbb
scorpio57
scorpio57
Dipl.ing.foruma
Dipl.ing.foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by pustinja sri oľu 03, 2010 6:15 pm

Hahahaha srpski junaci koji su trebali čuvati sigurnost povlačenja civila su kukavice, KUKAVICE hehehe, seronje nisu imali petlje obraniti ono što im je bio zadatak, usrali se ko grlice i pobjegli.
Imali su teritorij skoto do karlovca i pobjegli su, seronje uplašene, držali su i knin dok nije puka pr va puška, ostavili su i narod i oružje (bjadvej hvala srpskom junaku koji je ostavio 9K11 kod knina baš je dobro došao), .
Najobičniji preserartori koji nisu imali petlje obraniti ono što im je srpski narod dao na čuvanje i samim time su pokazali kakvi su junaci, sva junaštva iz prošlosti su izašla na vidjelo i ne čudi me kako su gubili bitke, sve kukavica do kukavice kad zagusti oni svi bjež što dalje.
A sada jasmine ti mene demantiraj u ovoj rečenici:
svi srbi su pobjegli i domači i rezervisti na ispomoči, zašto su pobjegli i zašto nisu štitili izvlačenje civila
Ajde jasmine junačino objasni ti meni što se dogodilo.
pustinja
pustinja
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by jasim sri oľu 03, 2010 6:45 pm

Involuntary blood taking from Vukovar Serbs
In the Vukovar Hospital, which was between 30 July and 19 November 1991 managed by Dr. Vesna BOSANAC, many serious abuses of medical ethics and international law of war have been committed - from refusal to provide adequate medical treatment to wounded Serb civilians and members of the Serb territorial defense to physical liquidation. Among the gravest crimes committed in the Vukovar Hospital, which are that more serious since some perpetrators were physicians, is involuntary blood taking from Serb civilians, who were for this particular purpose forcefully brought into the hospital by the members of the ZNG [ Croatia's self-styled "National Militia" guilty of countless crimes aginst Serb civilians and POWs ] of the Republic of Croatia. Among military policemen who took civilians into custody and brought them to the hospital for involuntary blood taking, witnesses only recognized Josip HORVAT, a.k.a. Madjar.

The victims were brought in - usually from various shelters or prisons, where they were held hostages - to the transfusion department of the Vukovar Hospital or to one of its improvised outpatient departments. Some of these cases of involuntary blood taking are registered in the protocol of the transfusion department of the Vukovar Hospital. The original of this document is in the possession of the Serbian Council Information Center in Belgrade and its authenticity was verified by the persons who made entries in it in the line of duty.

Almost all Serbs whose blood was taken at gunpoint were voluntary blood donors before the war. Hence, it was easy to get the data on their blood group from the voluntary blood donor files which were, upon the order of Dr. Vesna BOSANAC, brought to the hospital and kept in its cellar. In fewer cases, the military police learned about the blood type of possible victims during the interrogation ("informative talks") of arrested Serbs or from the hospital records, in case of persons who were already hospitalized during the war, when blood analysis was routinely made. Based on these information, some Serbs were found in shelters and brought into the hospital to have their blood taken. Some of them were apprehended at the order of Jastreb, commander of Croatian armed forces in Vukovar, and kept in custody in the ZNG military police prison in the basement of the city hall building until a wounded Croatian soldier would need a transfusion of a particular blood group.

Vesna Bosanac in September 2002, celebrating at the Croatian Embassy in Switzerland, just after coming under investigation by the Croatian Board of Health for embezzlement of public funds

Blood was forcefully taken usually from those Serbs whose blood type was O Rh-negative. According to the testimony of hospital personnel, at least 450 ml of blood was taken from them, so that many experienced serious health problems afterwards.
Among the most drastic cases in this regard is the case of V. B.,who was wounded by a mortar shell on 1 October 1991 and, due to delayed medical treatment, lost a lot of blood. After a brief treatment he was first transferred to a shelter and then, upon the order of Jastreb, brought to the military police prison in the city hall. At the request of Dr. Vesna BOSANAC he was brought in to the hospital on 8 November 1991, together with another captive Serb, where 450 ml of blood was taken from him at gunpoint; as a consequence he sustained a serious health crisis. In spite of that, he was returned back to prison.
According to the report of the military police of the ZNG of the Republic of Croatia dated 4 November 1991, written by its commander Ivica ARBANAS, it clearly follows that Dr. Vesna BOSANAC not only knew about "voluntary" blood taking from arrested and captive Serbs, but was involved in organizing this operation. This conclusion, among other things, is suggested by a sentence in the last paragraph of the mentioned report which literally reads: "During informative talks with prisoners it was established that two prisoners have O Rh-negative blood group and they agreed to donate blood, since this blood type is rare. It was arranged with Dr. Bosanac that the same should be brought to the hospital to give blood." Therefore, she is not only indirectly, but quite directly responsible for this war crime.

...author William Dorich
in his book also mentions Croatians stealing Serb organs: In battles between Croatian HVO forces [the joint Bosnian Croatian-Muslim army] and the Serbian Chetniks in the Krajina region on September 1, 1991, both sides took 3 prisoners each from their opponents. On September 3, 1991, in a trade of prisoners, the Serbians returned three captured Croatian HVO troops in exchange for three Serbian Chetnik troops. Little did the Serbians know that the three live Croatians were being traded for three dead Serbs. One of the bodies was brutally beaten, stabbed dozens of times, the toes cut off, the left leg broken. [COLOR=Red]Evidence obtained in autopsy indicated that vital organs were missing, corroborating the Serbian claim that vital organs of victims were being sold on the black market in Germany.
jasim
jasim
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by jasim sri oľu 03, 2010 6:46 pm

scorpio57 je napisao/la:
jasim je napisao/la:http://mprofaca.cro.net/

potrazi,naci ces kavica

kao što sam i mislio Balkans i Karađić-jasno mi je to odavno bbbb

http://mprofaca.cro.net/

E moj dragi boze ko sve vazduh udise
jasim
jasim
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by pustinja uto oľu 23, 2010 10:09 am

Ajmo pogledati ovako, na čijem teritoriju se vodio rat, dali je započeo balvan revolucijom ili ubojstvom policajca na plitvicama.
Vidi mi se da je rat započeo mnogo ranije kad su alije protjerale nejač (niti tada nije srpska vojska uspjela da se obrani) i to kod nas.
Protjerani kao i korov su pustili korjenje jer ih nitko nije dirao ali oni su morali tu napraviti srboslaviju.
Došlo je vrijeme da se upotrijebi herbicid u vidu hrvatskih oružanih snaga (drago mi je da sam bio pripadnik istih) i da se korov potamani jedino mi je žao što se čekalo tako dugo.
Da su hrvati nekad znali kakvo je korov smeče trebali su zajedno sa alijama odmah i neodgodivo korjenje tog korova povaditi i na hrpi zapaliti.
Ovako je prošlo previše vremena i neki idiot je uspio uvjeriti narod koji se prmljen kao gosti da su oni vlasnici i da ih sada netko želi protjerati s njihove zemlje.
Narod je tome idiotu povjerovao i umjesto da zahvalno kao svaki gost poštuje domačina.
pustinja
pustinja
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by minutus pet tra 02, 2010 12:18 am

to si maži u jutro na kruh, pa da vidim kako se od toga živi.
minutus
minutus
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 06.12.2009
Broj postova : 1918
Reputacija Reputacija : 367
Godina imam : 70
Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by tanuki pet tra 02, 2010 5:50 am

Za rat je prvenstveno kriva crkva, a potom politika,
mada sve manje uočavam razliku!
U bivšoj jugi zbog religizne orijentacije, nacionalistčke tenzije su našpanane do maksimuma-
Politićki ateizam, je službeno širio bratstvo i jedinstvo, a neslužbeno nacionalizam-
pod pojmom jugoslavija- se smatrala država u kojoj nitko nije bio jugosloven!
na teritoriju hrvatske su 10 generacija živjeli srbi, bez namjere da se asimiliraju u jugoslavene ili ne daj bože hrvate-
nakon raspada juge- nacionalizam i teritorijalne pretenzije su naglo nabujale-
pa se velikosrpskoj ideji otvorio apetit-
a ideje ne pitaju za žrtve i ljudske sudbine!
tanuki
tanuki
Domaćin foruma Tanuki
(Gastronom, fotograf, polemičar)
Domaćin  foruma Tanuki   (Gastronom, fotograf, polemičar)

Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 27688
Reputacija Reputacija : 1996
Započeo/la tema :
Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 8 Empty700 / 999700 / 999Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 8 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by pustinja pet tra 02, 2010 6:24 am

minutus je napisao/la:to si maži u jutro na kruh, pa da vidim kako se od toga živi.

Moram priznati da niti nakon dužeg pokušaja shvačanja ovog posta nisam shvatio ideju pisca, pa ako samo ti znaš što si želio reći, prosim lepo da to malo razjasniš.
Sve je u kućnom odgovu i okruženju u kojem si živio pa u tom kontekstu mogu pokušat shvatiti da je ovo napisano kao moj post nije istinit samo me kopka ovaj dio oko toga kako s tim možeš živjeti pa daj malo taj dio pojasni.
pustinja
pustinja
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by gio_deluxe pet tra 02, 2010 6:32 am

jel gledao netko otvoreno sinoć ?
kako se zove onaj mladi povijesničar , što je bio gost ?
jako pametan čovijek
gio_deluxe
gio_deluxe
Obožavatelj foruma
Obožavatelj foruma

Registriran/a : 23.01.2009
Broj postova : 4911
Reputacija Reputacija : 228
Godina imam : 43
Započeo/la tema :
Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 8 Empty41 / 99941 / 999Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 8 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by m pet tra 02, 2010 7:05 am

e nisam gledao ...........

glupo je što uopće moramo to mlatiti tko je kriv ........
m
m
Faca foruma
Faca foruma

Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 12875
Reputacija Reputacija : 1114
Godina imam : 42
Započeo/la tema :
Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 8 Empty14 / 99914 / 999Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 8 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by gio_deluxe pet tra 02, 2010 7:36 am

nije glupo Marko , jer ovo što sam gledao jučer ; svašta
možda i je glupo iz naše perspektive , ali Srbija iskorištava činjenicu da se još nije na nikog uprlo prstom i koristi sve moguće podle , prljave trikove da nas oblati što više može ( ako ne i osudi )
nemoj zaboraviti da je srpski lobi jedan od jačih u svijetu ( bez Rusije , a računaj onda tako )
nije glupo , jer se Hrvatska još uvijek brani od agresije ; u ovom slučaju agresije na pamet !
gio_deluxe
gio_deluxe
Obožavatelj foruma
Obožavatelj foruma

Započeo/la tema :
Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 8 Empty41 / 99941 / 999Tko je kriv za Domovinski rat? - Page 8 Empty

[Vrh] Go down

Postaj by pustinja pet tra 02, 2010 10:58 am

Ne mogu reći da sam gledao otvoreno jel su mi oči bile na zatvoreno, a kaj je bila tema, prema ovome kako pišeš, optužnice i rat u RH.
Koli je pametan zaključak iz emisije osim ovoga da i dan danas sa "dragim" nam komšijama vodimo rat ne onaj oružani već onaj drugi podmukliji.
pustinja
pustinja
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by gio_deluxe pet tra 02, 2010 11:20 am

upravo taj je bio zaključak , ali mislim da je glavna namjera emisije bila ta da se slučajno nebi netko zavarao u Hrvatskoj ( vezano uz srpske tvrdnje da nemaju nikakav utjecaj i odgovornost vezan uz Domovinski rat )
zato je bio pozvan taj povjesničar ( zanima me ime )
i on je s hrpom papira objasnio točno kojim putem je JNA i vrh Srbije bio direktno povezan sa tzv. paravojnim srpskim jedinicama
gio_deluxe
gio_deluxe
Obožavatelj foruma
Obožavatelj foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 8 / 21. Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14 ... 21  Next

[Vrh]

- Similar topics