Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Jeste li ovisnik o Facebooku i/ili MySpaceu?

+12
Amyicha
shakti
Ive
Angie
Neu
GUSTI
AryMan
Mass
bittersweet
FALKON 2
goc
House
16 posters

Stranica 1 / 2. 1, 2  Next

Go down

Jeste li ovisnik o Facebooku i/ili MySpaceu? Empty Jeste li ovisnik o Facebooku i/ili MySpaceu?

Postaj by House sri oľu 25, 2009 12:16 pm

Britansko ministarstvo unutrašnjih poslova najavilo je nove odlučne korake protiv terorizma i organiziranog kriminala, koji sve češće ugrožavaju nacionalnu sigurnost. Jedna od mjera je potpuni nadzor društvenih mreža poput Facebooka ili MySpacea
Iako je teoretski itekako moguće provoditi nadzor i praćenje internetskog prometa pojedinaca, u razvijenim zemljama to je najčešće samo paranoidni scenarij koji serviraju razne medijske kuće, u nedostatku materijala za ispunjavanje tehnoloških rubrika na svojim stranicama. U nekim represivnim zemljama poput Irana i Sjeverne Koreje vladin nadzor internetskih aktivnosti uobičajena je praksa, a kako sada stvari stoje, isto bi se pod krinkom nacionalne sigurnosti moglo dogoditi i u britanskom internetskom prostoru.

Najavom britanske vlade direktno je pogođen značajan broj Britanaca, kojih na društvenoj mreži Facebook ima oko 17 milijuna, a na MySpaceu i Bebou otprilike još po deset milijuna. Britanski korisnici ovih mreža najavu svoje vlade smatraju direktnom povredom privatnosti, jer na njima posjeduju značajne količine osobnih podataka, privatnih slika i sličnih materijala. Jednako tako, pod nadzorom bi se našli i svi prijatelji Britanaca na društvenim mrežama, tako da se broj osoba pod nadzorom značajno povećava.

RIJEŠITE KVIZ: Jeste li ovisni o Facebooku? / Jeste li ovisni o MySpaceu? Možete komentirati.

Sasvim očekivano, britanski borci za ljudska prava poput organizacije NO2ID žestoko su se pobunili protiv vladinog prijedloga, argumentirajući da bi takav potez doveo do povrede privatnosti korisnika društvenih mreža, kao u diktatorskim ili represivnim režimima.

S druge strane, glasnogovornica britanskog ministarstva unutrašnjih poslova odbacila je spekulacije o tome da bi se 'osobni podaci korisnika pohranjivali u jednu veliku bazu podataka' te je rekla da će se nadzor aktivnosti na društvenim mrežama 'vršiti isključivo u svrhu sprečavanja terorističkih napada i sličnih kriminalnih aktivnosti'.

House
Trajno baniran/a

Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova : 6097
Reputacija Reputacija : 435
Godina imam : 36
Započeo/la tema :
Jeste li ovisnik o Facebooku i/ili MySpaceu? Empty390 / 999390 / 999Jeste li ovisnik o Facebooku i/ili MySpaceu? Empty

[Vrh] Go down

Jeste li ovisnik o Facebooku i/ili MySpaceu? Empty Re: Jeste li ovisnik o Facebooku i/ili MySpaceu?

Postaj by Gost sri oľu 25, 2009 12:36 pm

netko bi to trebao nadzirati...u svakom slučaju..druga stvar što je to skoro nemoguće...
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Jeste li ovisnik o Facebooku i/ili MySpaceu? Empty Re: Jeste li ovisnik o Facebooku i/ili MySpaceu?

Postaj by goc sri oľu 25, 2009 12:38 pm

to će bit teško izvedivo..
goc
goc
Docent foruma
Docent foruma

Registriran/a : 23.12.2008
Broj postova : 10221
Reputacija Reputacija : 258
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
Jeste li ovisnik o Facebooku i/ili MySpaceu? Empty62 / 99962 / 999Jeste li ovisnik o Facebooku i/ili MySpaceu? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by FALKON 2 sri oľu 25, 2009 12:57 pm

pa isto kao i što bi pojedine forume trebalo nadzirati jer se puno zanimljivi podataka pojavi u njima tako i sa fejsom to je gotovo nemoguće........
FALKON 2
FALKON 2
Doktor foruma
Doktor foruma

Registriran/a : 03.03.2009
Broj postova : 11695
Reputacija Reputacija : 580
Godina imam : 47
Započeo/la tema :
Jeste li ovisnik o Facebooku i/ili MySpaceu? Empty9 / 9999 / 999Jeste li ovisnik o Facebooku i/ili MySpaceu? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by bittersweet sri oľu 25, 2009 1:43 pm

pa kao da ih ne ''nadziru''.. pa svako malo se pojave tračevi i priče sa foruma u žutim novinama..

bittersweet
Trajno baniran/a

Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 7152
Reputacija Reputacija : 12
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
Jeste li ovisnik o Facebooku i/ili MySpaceu? Empty51 / 99951 / 999Jeste li ovisnik o Facebooku i/ili MySpaceu? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by FALKON 2 sri oľu 25, 2009 1:47 pm

pa sve je to isto i forum i fejs............. Razz
FALKON 2
FALKON 2
Doktor foruma
Doktor foruma

Započeo/la tema :
Jeste li ovisnik o Facebooku i/ili MySpaceu? Empty9 / 9999 / 999Jeste li ovisnik o Facebooku i/ili MySpaceu? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Gost sri oľu 25, 2009 1:53 pm

po meni nije isto,jer na forumu ako si glupost napisao...ili stavio sliku koju nisi trebao..
može se maknut...ako staviš tuđu kompromitirajuću sliku(privatnu) Admin ju mora maknut..
na fejsu je to neizvedivo...
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by bittersweet sri oľu 25, 2009 2:05 pm

čekaj, kad stavite slike na fejs više ih nemrete maknuti? Laughing

bittersweet
Trajno baniran/a

Registriran/a : 07.01.2009
Broj postova : 7152
Reputacija Reputacija : 12
Godina imam : 37
Započeo/la tema :
Jeste li ovisnik o Facebooku i/ili MySpaceu? Empty51 / 99951 / 999Jeste li ovisnik o Facebooku i/ili MySpaceu? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Gost sri oľu 25, 2009 2:07 pm

najgore što poslje deaktivacije računa oni zadržavaju pravo korištenja tvojih osobnih podataka...

to sam negdje pročito...
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Mass sri oľu 25, 2009 2:10 pm

bittersweet je napisao/la:čekaj, kad stavite slike na fejs više ih nemrete maknuti? Laughing

kontam da se moze
Mass
Mass
Faca foruma
Faca foruma

Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 12410
Reputacija Reputacija : 1473
Započeo/la tema :
Jeste li ovisnik o Facebooku i/ili MySpaceu? Empty200 / 999200 / 999Jeste li ovisnik o Facebooku i/ili MySpaceu? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Gost sri oľu 25, 2009 2:19 pm

Evo citat sa Facebook:UVJETI KORIŠTENJA

Korisnički sadržaj objavljen na Stranici

Kada objavite Korisnički Sadržaj na Stranici, ovlašćujete nas i upućujete nas da napravimo kopije istoga jer to smatramo potrebnim kako bismo mogli omogućiti objavljivanje i pohranu Korisničkog Sadržaja na Stranici. Objavom Korisničkog Sadržaja na bilo kojem dijelu Stranice, automatski dajete, i tvrdite te jamčite da imate pravo dati, Poduzeću neopozivo, trajno, neisključivo, prenosivo, potpuno plaćeno, svjetsko odobrenje (s pravom na davanje daljnih odobrenja) za korištenje, umnožavanje, javno izvođenje, javno prikazivanje, reformatiranje, prevođenje, pravljenje isječaka (u cjelini ili u dijelu) i distribuiranje toga Korisničkog Sadržaja za bilo koju svrhu, komercijalnu, oglašavačku ili neku drugu, u vezi s Stranicom ili promocijom iste, za pripremu deriviranih radova istoga ili uključivanje toga Korisničkog Sadržaja u druge radove, te omogućujete nam i ovlašćujete nas za davanje daljnih odobrenja u vezi s navedenim. Možete ukloniti svoj Korisnički Sadržaj sa Stranice u bilo koje vrijeme. Ako odaberete uklanjanje svog Korisničkog Sadržaja, iznad dano odobrenje će automatski isteći, ipak primate na znanje da Poduzeće može zadržati pohranjene kopije Vašeg Korisničkog Sadržaja. Facebook ne tvrdi da ima ikakvo vlasništvo nad Vašim Korisničkim Sadržajem; točnije, između nas i Vas, u vezi s pravima danim nama u ovim Uvjetima, Vi zadržavate potpuno vlasništvo nad svim svojim Korisničkim Sadržajem, te sva intelektualna vlasnička prava ili druga vlasnička prava povezana sa svojim Korisničkim Sadržajem.
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by FALKON 2 sri oľu 25, 2009 2:34 pm

iz konteksta svatko može uzeti što mu odgovara bio to fejs ili forum kada su određeni podaci u pitanju i dovoljno da se takvi podaci pojave na sekundu osobno možeš brisati al pitanje je dali si izbriso........
FALKON 2
FALKON 2
Doktor foruma
Doktor foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Gost sri oľu 25, 2009 2:41 pm

ma da,ali bit je u tome da na forumu nemaš osobnih slika po cjelom forumu,ima naravno jedan pdf. kojem pristup imaju određeni članovi,i tamo nemogu ja postat tvoju sliku,jer Admin to mora maknut
zbog svoje zaštite,i to je to,na fejs kad staviš sliku ona je dostupna cjelom svjetu isti tren,fejs zadržava pravo na korištenje tih slika i poslje brisanja ako su im dovoljno zanimljive,i ako se buniš još najebeš jer si ti postavio tu sliku...
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by FALKON 2 sri oľu 25, 2009 3:19 pm

pa nemoj stavljat nešta što ti neodgovara tj imam fejs i budem tam ko i ovdje i uopće ono znam šta hoću da se vidi a šta ne a jbg osim što mi neko čačko po profilu i pribacio na njemački jezik a ja laprdam sam engleski i par riječi njemačkog

tj znam šta hoćeš reć ali sve ima svoje granice privatnosti osim kad metneš traktor di netreba da bude....... Razz
FALKON 2
FALKON 2
Doktor foruma
Doktor foruma

Započeo/la tema :

[Vrh] Go down

Postaj by Gost sri oľu 25, 2009 3:31 pm

a eto ti primjer,ja reko Neu i ona ga prebacila gdje trebo bit...rješena stvar... Very Happy
Anonymous
Gost
Gost

[Vrh] Go down

Jeste li ovisnik o Facebooku i/ili MySpaceu? Empty Jeste li ovisnik o Facebooku i/ili MySpaceu?

Postaj by AryMan pon pro 28, 2009 1:52 pm

RIJEŠITE KVIZ: Jeste li ovisni o Facebooku? / Jeste li ovisni o MySpaceu? Možete komentirati.
AryMan
AryMan
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Registriran/a : 23.11.2009
Broj postova : 8624
Reputacija Reputacija : 1652
Započeo/la tema :
Jeste li ovisnik o Facebooku i/ili MySpaceu? Empty405 / 999405 / 999Jeste li ovisnik o Facebooku i/ili MySpaceu? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by GUSTI uto pro 29, 2009 12:36 am

Niste postali ovisni o Facebook-u. Još uvijek imate kontrolu nad njime.

a glup je test skroz. ja sam ovisan o igrici na njemu, a jebe mi se za ukrašavanje profila.
GUSTI
GUSTI
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 23.09.2009
Broj postova : 1332
Reputacija Reputacija : 131
Godina imam : 42
Započeo/la tema :
Jeste li ovisnik o Facebooku i/ili MySpaceu? Empty21 / 99921 / 999Jeste li ovisnik o Facebooku i/ili MySpaceu? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Neu pon sij 04, 2010 11:50 am

Ne moram rješavat kviz jer nemam ni jedno ni drugo pa tako da nisam i ne mogu bit ovisna o tom bullshitu. Very Happy

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Jeste li ovisnik o Facebooku i/ili MySpaceu? Empty999 / 999999 / 999Jeste li ovisnik o Facebooku i/ili MySpaceu? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Angie pon sij 04, 2010 12:08 pm

Niste postali ovisni o Myspace-u. Još uvijek imate kontrolu nad njime.
Angie
Angie
Jako aktivni forumaš
Jako aktivni forumaš

Registriran/a : 11.01.2009
Broj postova : 2785
Reputacija Reputacija : 296
Započeo/la tema :
Jeste li ovisnik o Facebooku i/ili MySpaceu? Empty14 / 99914 / 999Jeste li ovisnik o Facebooku i/ili MySpaceu? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by AryMan pon sij 04, 2010 1:08 pm

MySpace nemam pa neću rješiti.

Nije mi jasno tko je Neu dao rep-?
AryMan
AryMan
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Registriran/a : 23.11.2009
Broj postova : 8624
Reputacija Reputacija : 1652
Započeo/la tema :
Jeste li ovisnik o Facebooku i/ili MySpaceu? Empty405 / 999405 / 999Jeste li ovisnik o Facebooku i/ili MySpaceu? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Ive pon sij 04, 2010 1:14 pm

MySpace niti nemam pa nema smisla da rješavam kviz.
Ive
Ive
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Registriran/a : 28.12.2008
Broj postova : 1521
Reputacija Reputacija : 257
Započeo/la tema :
Jeste li ovisnik o Facebooku i/ili MySpaceu? Empty111 / 999111 / 999Jeste li ovisnik o Facebooku i/ili MySpaceu? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by shakti pon sij 04, 2010 1:41 pm

odgovor mi je isti kao u neukrotive i nije mi jasno zašto joj je itko dao rep -
shakti
shakti
Junior
Junior

Registriran/a : 03.06.2009
Broj postova : 769
Reputacija Reputacija : 61
Godina imam : 34
Započeo/la tema :
Jeste li ovisnik o Facebooku i/ili MySpaceu? Empty0 / 9990 / 999Jeste li ovisnik o Facebooku i/ili MySpaceu? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Amyicha sub sij 30, 2010 9:24 pm

Amyicha
Amyicha
Domaćica foruma Amy
(Pozerica, fan od Britney)

Registriran/a : 23.08.2009
Broj postova : 19365
Reputacija Reputacija : 910
Godina imam : 30
Započeo/la tema :
Jeste li ovisnik o Facebooku i/ili MySpaceu? Empty113 / 999113 / 999Jeste li ovisnik o Facebooku i/ili MySpaceu? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by evitaa čet kol 23, 2012 8:05 pm

Ni najmanje.
evitaa
evitaa
Simpica pipica
Simpica pipica

Registriran/a : 26.08.2009
Broj postova : 15250
Reputacija Reputacija : 1499
Godina imam : 52
Započeo/la tema :
Jeste li ovisnik o Facebooku i/ili MySpaceu? Empty0 / 9990 / 999Jeste li ovisnik o Facebooku i/ili MySpaceu? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Laurus ned sij 13, 2013 10:13 pm

Ja na facebook odem jednom do dvaput u mjesec dana oj hh1
Laurus
Laurus
Nevina dušica
Nevina dušica

Registriran/a : 12.01.2013
Broj postova : 154
Reputacija Reputacija : 38
Godina imam : 27
Započeo/la tema :
Jeste li ovisnik o Facebooku i/ili MySpaceu? Empty90 / 99990 / 999Jeste li ovisnik o Facebooku i/ili MySpaceu? Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 1 / 2. 1, 2  Next

[Vrh]

- Similar topics