Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dvoboj strasti (Duelo de Pasion)

3 posters

Go down

Dvoboj strasti (Duelo de Pasion) Empty Dvoboj strasti (Duelo de Pasion)

Postaj by AryMan sub pro 19, 2009 1:34 pm

Jel netko gledao ovu telenovelu? Ima dobar sadržaj ali ne znam jel bila tako dobra. U glavnoj ulozi je "Marisol", a prikazivala se prije par godina na HRT-u...

Dvoboj strasti (Duelo de Pasion) Stageduelpasiones23e106del3

Srce bogatog veleposjednika Álvara Montellana (Sergio Goyri) obuzme ljubomora nakon što pročita pismo za koje vjeruje da je bilo upućeno njegovoj supruzi Soledad (Erika Buenfil). Iz pisma se može naslutiti da ga Soledad vara s nadglednikom Joséom (Jorge de Silva) i da je njegova kći Alina (Ludwika Paleta) zapravo Joséova. Ne slušajući njezina uvjeravanja da je nevina, Álvaro zatoči Soledad na zabačenoj plantaži kave i odluči pričekati da Alina dođe kući pa da i na njoj iskali svoju mržnju. Ne sluteći bol koja je čeka, Alina živi u sretnoj vezi s Emilijem Valtierrom (Pablo Montero), naočitim satnikom koji je u Alini pronašao ljubav svog života. Puna iluzija Alina stiže na hacijendu i nalazi voljenog oca koji je slijep od mržnje otjera daleko od sebe da živi u špilji sa starom travarkom Lubom (Ana Martin). Kako bi spasila majčin život, Alina pristane živjeti u uvjetima koje joj je otac nametnuo. U zabačenoj zemlji Alina postaje Poljski cvijet. Emilio dolazi Alini u posjet, no Álvaro mu govori da su njegova supruga i kći otputovale u inozemstvo. Emilio se razočara da uvjeren da je ljubav na koju se Alina zaklinjala bila obična laž.
Nakon nekoliko godina, ogorčeni Emilio susreće Flor de Campo (Poljski cvijet), ali ne prepoznaje je. Iako ga podsjeća na Alinu, gnjev koji osjeća tjera ga na grubost prema djevojci koja ga tako privlači. Kad ga Alvaro uvjeri da je Alina poginula u nesreći, shrvani Emilio pristane oženiti se Poljskim cvijetom. Međutim, vjenčanje prekida Alvaro koji ne može dopustiti da Alina bude sretna. On teško rani Emilija, a u crkvu nedugo zatim ulazi Thelma (Fabiola Campomanes) koja tvrdi da nosi Emilijevo dijete. Thelma prisili svećenika da nju vjenča s Emilijem. No, Emilio preživi i Alina se mora boriti za njegovu ljubav protiv svih Thelminih intriga, ali i laži koja je uništila njezinu majku, a oca pretvorila u najgoreg neprijatelja.
AryMan
AryMan
Inžinjer foruma
Inžinjer foruma

Registriran/a : 23.11.2009
Broj postova : 8624
Reputacija Reputacija : 1652
Godina imam : 33
Započeo/la tema :
Dvoboj strasti (Duelo de Pasion) Empty405 / 999405 / 999Dvoboj strasti (Duelo de Pasion) Empty

[Vrh] Go down

Dvoboj strasti (Duelo de Pasion) Empty Re: Dvoboj strasti (Duelo de Pasion)

Postaj by Neu ned pro 20, 2009 11:16 am

ja nisam ni to gleda,ali mislim da moja baka je.

CroFriends gazdarica
CroFriends gazdarica

Registriran/a : 19.12.2008
Broj postova : 86925
Reputacija Reputacija : 4929
Godina imam : 35
Započeo/la tema :
Dvoboj strasti (Duelo de Pasion) Empty999 / 999999 / 999Dvoboj strasti (Duelo de Pasion) Empty

[Vrh] Go down

Postaj by abby sri svi 05, 2010 1:30 pm

Sergio Goyri je izvrstan glumac i obozavam ga gledati u telenovelama. udri
abby
abby
Nevina dušica
Nevina dušica

Registriran/a : 21.12.2008
Broj postova : 6
Reputacija Reputacija : 0
Započeo/la tema :
Dvoboj strasti (Duelo de Pasion) Empty0 / 9990 / 999Dvoboj strasti (Duelo de Pasion) Empty

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

[Vrh]

- Similar topics